bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 521M 2935B001 magenta / roze / rood cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Canon CLI 521M 2935B001 inktcartridge? Op deze webpagina vergelijk je erkende shops voor spotgoedkope cartridges. Het product Canon CLI 521M met kleurcode magenta (roze / rood) is uitermate geschikt voor scherpe kleurrijke afdrukken. Populair zijn de verschillende merkartikelen van Canon. Een groeiend aantal verkooppunten als o.a. Goedkoopprinten.nl en Inkclub bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€10,25
Huismerk tarief€5,13
MerkCanon
ModelCanon CLI 521M
Serienummer2935B001
Kleurcodemagenta
Volume (ml)9 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-code4960999577517

Goedkoopste Canon CLI 521M 2935B001 inkt kopen december 2023

Het volume (ml) van de 2935B001 cartridge is 9 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. 123inkt of Alleeninkt.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Meestal voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via webshops zoals Go4inkt & Handyman.nl.
 • Originele 2935B001 inktcartridges kosten je ongeveer €10,25.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijvoorbeeld snelle modus) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans of Calibri.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar goede webshops waar je moeiteloos 2935B001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon CLI 521M 2935B001 magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit type roze en rode inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €11,28. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €10,25. De meest gunstige optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €5,13. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon CLI 521M originele inkt€10,25
Canon CLI 521M multipack (merkcartridge)€20,50
Canon CLI 521M huismerk inkt * €5,13
Canon CLI 521M huismerk duopack * €10,25
Tabel met de geschatte prijzen van de 2935B001 cartridge (roze / rood) in december 2023. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Meteen Canon CLI 521M 2935B001 inkt kopen? Dit cartridgetype (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online bedrijven als in de winkel in de buurt. Kooptip: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Zij helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en verstrekken vaak een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Hema, Action, Bruna, Primera, Expert, Kruidvat, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Fonq, Ebay, Coolblue, Bol.com, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
canon-cli-521m-2935b001-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 2935B001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon CLI 521M originele roze en rode inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je hebt geen last van lastige foutmeldingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het ongunstige van originele cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €10,25).

Canon CLI 521M huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 2935B001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als je met name let op de prijs.

 • Canon CLI 521M 2935B001 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De negatieve kant van budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze magenta inkt van Canon geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder vind je algemene printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent cartridge niet.Onderzoek of je het beschermkapje los hebt gemaakt en maak de contactpunten schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printkop is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Er lekt inkt in de printer.Stop direct met printen, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak alles grondig schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Relevante printproblemen aangaande Canon CLI 521M 2935B001 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de adviesprijs van de Canon CLI 521M inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon CLI 521M 2935B001 met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is gewoonlijk €8,47 excl. btw (dat maakt €10,25 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / multipack kiest liggen de kosten op zo’n €20,50. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het nummer 2935B001 kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €5,13) en je kunt er meer printjes mee maken (meer milliliters).

De printer detecteert de cartridge niet, wat nu?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en achterhaal of je het plasticje helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het Canon CLI 521M huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 2935B001 alternatief bestellen is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. Het tarief is goedkoper en deze patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vergelijkbaar. Waar je op moet letten is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingscodes en foutmeldingen. Zulke storingen kan je veelal snel verhelpen.

Op welke manier kan ik de Canon CLI 521M 2935B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je ook helemaal zelf. Daarvoor gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna injecteer je de roze en rode inkt in het reservoir. Afsluitend kan je het patroon in elkaar klikken. Als afronding bekijk je of de nieuwe Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie