bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 301GY 1495B001 grijs / grey cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon PFI 301GY 1495B001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vind je toonaangevende inktshops voor voordelige cartridges. Het patroon Canon PFI 301GY met de kleur grijs (grey) is relevant voor de mooiste kleurenafdrukken. Denk dan aan merkproducten van Canon. Een groeiend aantal webshops zoals Inktdiscount.nl of printershop hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€137,50
Huismerk verkoopprijs€68,75
MerkCanon
ModelCanon PFI 301GY
Serienummer1495B001
Kleur omschrijvinggrijs
Inhoud (ml)330 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummer4960999391878

Goedkoopste Canon PFI 301GY 1495B001 inkt kopen december 2023

De inhoud (ml) van de 1495B001 cartridge is 330 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Inktshop.nl of Handyman.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze verkopen een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls voeren ze ook een interessant huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij verkooppunten zoals Inktweb.nl of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 1495B001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €137,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk dan aan printen in concept) & overweeg een lettertype als Ryman Eco en Garamond.
 • Via onze website check je toonaangevende webshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 1495B001 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon PFI 301GY 1495B001 grijs / grey vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Deze specifieke grijze inktcartridge kent een vanafprijs van €151,25. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €137,50. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €68,75. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PFI 301GY originele inkt€137,50
Canon PFI 301GY multipack (merkcartridge)€275,00
Canon PFI 301GY huismerk inkt * €68,75
Canon PFI 301GY huismerk duopack * €137,50
Prijstabel voor de 1495B001 cartridge (grey) in december 2023. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon bestellen?

Snel Canon PFI 301GY 1495B001 inkt bestellen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als in de winkel in de buurt. Ons advies: koop altijd bij een internet printshop. Dit soort aanbieders bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en leveren normaal gesproken een goed huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Albert Heijn, Hema, Bruna, Media Markt, Kruidvat, Primera, Expert.
 • Landelijke winkels als Coolblue, Bol.com, Amazon, Ebay, Fonq, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De bekende inktwinkels als Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben doorgaans de beste deals.
canon-pfi-301gy-1495b001-grijs-grey-inktcartridge

Originele grijze 1495B001 inkt van Canon bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon PFI 301GY originele grijze inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en leveren de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met hinderlijke foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele cartridges van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €137,50).

Canon PFI 301GY huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 1495B001 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per cartridge en omdat deze cartridges simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon PFI 301GY 1495B001 grijs / grey huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit is erg goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de grijs inkt van Canon geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder bekijk je algemene afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Onderzoek of je het plasticje weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Check of je cartridges goed in de printer zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Voer het reinigingsprogramma uit voor een goed werkende printkop. Als oplossing raden we aan om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De inktcartridge lekt.Stop de afdruktaak, haal alle cartridge uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Stuur het defecte product retour.
Algemene afdrukproblemen aangaande Canon PFI 301GY 1495B001 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Canon PFI 301GY inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PFI 301GY 1495B001 met kleurcode grijs (grey) cartridge is ongeveer €113,64 excl. btw (dus €137,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack prefereert kost het ongeveer €275,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het OEM-nummer 1495B001 kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is interessanter (+/- €68,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een nieuw inktpatroon weigert. Dit los je als volgt op: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het ontluchtingslabel hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en reinig de printkop met het programma.

Is een Canon PFI 301GY huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 1495B001 alternatief proberen is meestal zeer interessant. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is lager en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De printkwaliteit is gewoon erg goed. Het grootste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutcodes. Dit kan je vaak gemakkelijk herstellen.

Kan ik de Canon PFI 301GY 1495B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. In dat geval kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts injecteer je de grijze inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Nu mag je alles opnieuw assembleren. Als laatste check je of de budget Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie