bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T04A1 C13T04A140 zwart / black cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Epson T04A1 C13T04A140 inktcartridge? Op deze webpagina helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende verkooppunten voor betaalbare cartridges. Het patroon Epson T04A1 bedoeld voor de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) patronen van Epson. Meer en meer verkooppunten als Inkt-bestellen.nl of coolblue.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€97,50
Huismerk tarief€48,75
MerkEpson
SoortEpson T04A1
ProductcodeC13T04A140
Officiële kleurzwart
Volume (ml)202 milliliter
Printcapaciteit11.500 prints
EAN-nummer8715946651408

Goedkoopste Epson T04A1 C13T04A140 inkt kopen december 2023

Het volume (ml) van de C13T04A140 cartridge is 202 milliliter. Het printvermogen is 11.500 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is stukken voordeliger dan in een lokale shop. printershop en Goedkoopprinten.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele Epson inktcartridges. Ze bieden heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Doorgaans voeren ze ook een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via bedrijven als Inkclub & Staples.
 • Originele C13T04A140 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €97,50.
 • Epson imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (alssnel printen) of kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic of Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker vind je de directe links naar goede winkels waar je voordelig en snel C13T04A140 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Epson T04A1 C13T04A140 zwart / black vergelijken
Epson inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit soort zwarte inktcartridge heeft een prijs van zo’n €107,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €97,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €48,75. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Epson T04A1 originele inkt€97,50
Epson T04A1 multipack (merkcartridge)€195,00
Epson T04A1 huismerk inkt * €48,75
Epson T04A1 huismerk duopack * €97,50
Overzicht met prijzen van de C13T04A140 cartridge (black) in december 2023. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Epson inkopen?

Direkt Epson T04A1 C13T04A140 inkt bestellen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via internetshops als bij computerzaken. Kooptip: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en hanteren normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Hema, Handyman, Action, Kruidvat, Expert, Primera, Media Markt.
 • Bekende webshops als Fonq, Blokker, Wehkamp, Coolblue, Ebay, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktshops als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
epson-t04a1-c13t04a140-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C13T04A140 inkt van Epson kopen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Epson T04A1 originele zwarte inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden geproduceerd door Epson en bieden de beste kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
 • De negatieve kant van merk cartridges is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €97,50).

Epson T04A1 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derden. Het C13T04A140 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Epson T04A1 C13T04A140 zwart / black huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het nadeel van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de zwart inkt van Epson vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het volgende overzicht check je gangbare cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij huismerken. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Check of je het kapje verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Loop de geplaatste cartridges even na en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer lekt inkt.Stop het printen meteen, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak alles grondig schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Bekende cartridge problemen in relatie tot Epson T04A1 C13T04A140 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat zijn de kosten van de Epson T04A1 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Epson T04A1 C13T04A140 met kleur zwart (black) cartridge is gemiddeld zo’n €80,58 excl. btw (dat maakt €97,50 inclusief de btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking bestelt betaal je ongeveer €195,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het serienummer C13T04A140 ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt lager (+/- €48,75) en ze hebben meer printcapaciteit (ze bevatten meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een net nieuwe inktcartridge niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: loop de patronen in de printer na, en controleer nog eens of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Epson T04A1 huismerk alternatief slim?
Een huismerk C13T04A140 alternatief aanschaffen is bijna altijd een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper dan originele inktpatronen. De prijs is interessanter en de patronen bevatten meer inkt. De printkwaliteit is vergelijkbaar. Waar je op moet letten is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes en printerstoringen. Zulke storingen kan je doorgaans zelfstandig verhelpen.

Hoe werkt de Epson T04A1 C13T04A140 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je zelf ook thuis doen. Voor dit karwei gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Epson inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend kan je het patroon met elkaar verbinden. Als laatste probeer je of de gekloonde Epson inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie