bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T266 C13T26614010 zwart / black cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Epson T266 C13T26614010 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool tref je toonaangevende winkels voor betaalbare cartridges. Het product Epson T266 met kleur zwart (black) kan jij toepassen voor jouw zwart-wit printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Epson. Velerlei printshops als bijv. Printabout.nl & Inkt.nl bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is veel lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€17,25
Huismerk prijs€8,63
FabrikantEpson
ProductEpson T266
SeriecodeC13T26614010
Kleurcodezwart
Inhoud (ml)5,8 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN8715946541822

Goedkoopste Epson T266 C13T26614010 inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de C13T26614010 cartridge is 5,8 milliliter. De printomvang is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktshop.nl en Paradigit zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Epson inktcartridges. Ze bieden een groot aanbod en jij kan terecht voor service. Doorgaans verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij aanbieders zoals 112supplies of Inktbaas.nl.
 • Originele C13T26614010 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €17,25.
 • Epson imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk dan aan beperkte kwaliteit) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont & Brush Script.
 • Via ons platform vind je geschikte winkels waar je probleemloos en snel C13T26614010 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Epson T266 C13T26614010 zwart / black vergelijken
Epson inktcartridges zijn best prijzig. Deze zwarte inktcartridge kost in de winkel al snel €18,98. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €17,25. De beste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze koop je al vanaf €8,63. Klik verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Epson T266 originele inkt€17,25
Epson T266 multipack (merkcartridge)€34,50
Epson T266 huismerk inkt * €8,63
Epson T266 huismerk duopack * €17,25
Overzicht met prijzen van de C13T26614010 cartridge (black) in juli 2024. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Epson aanschaffen?

Meteen Epson T266 C13T26614010 inkt kopen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online winkels als bij kantoorwinkels. Belangrijk: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en verstrekken doorgaans een prima huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Hema, Albert Heijn, Action, Expert, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Fonq, Blokker, Wehkamp, Coolblue, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De bekende inktwebshops als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben de beste aanbiedingen.
epson-t266-c13t26614010-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C13T26614010 inkt van Epson kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Epson T266 originele zwarte inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden geproduceerd door Epson en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet houdt van gedoe.

 • Originele cartridges van Epson hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van de “echte” merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €17,25).

Epson T266 huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het C13T26614010 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de cartridge en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Epson T266 C13T26614010 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat je meer inkt krijgt dan originele producten.
 • De kwaliteit is erg goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je last hebt van printerstoringen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de zwart inkt van Epson geplaatst maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel vind je de meest bekende issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gevonden.Kijk of je het beschermkapje hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Check of je cartridges goed in de printer zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start handmatig het reinigingsprogramma op om op die manier de printkop te reinigen. Het is ook een idee om de testpagina maandelijks af te drukken.
De cartridge lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Relevante inktproblemen bij de Epson T266 C13T26614010 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Epson T266 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Epson T266 C13T26614010 met kleuromschrijving zwart (black) cartridge is om en nabij de €14,26 excl. btw (dat maakt €17,25 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking kiest betaal je zo’n €34,50. Dankzij een huismerk cartridge met het nummer C13T26614010 betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €8,63) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze bevatten meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Je kunt het volgende proberen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en check of je het beschermingsmateriaal hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start het reinigingsprogramma.

Is het Epson T266 huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk C13T26614010 alternatief kopen is vaak niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. Het tarief is aantrekkelijker en deze patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde. Het kan voorkomen dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal zelf herstellen.

Hoe kan ik snel de Epson T266 C13T26614010 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Voor deze handeling bestel je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Epson inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daaropvolgend kun je alles weer in elkaar zetten. Tenslotte test je uit of de gekloonde Epson inkt goed op het papier komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie