bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 771C B6Y12A licht cyaan / licht blauw cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 771C B6Y12A inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de beste aanbieders voor extra goedkope cartridges. Het artikel HP 771C B6Y12A met de kleur licht cyaan (licht blauw) is te gebruiken voor prachtige kleurrijke printjes. Kies bijvoorbeeld voor verschillende merkartikelen van HP. Velerlei verkopers als o.a. Staples of 112supplies bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€232,50
Huismerk prijs€116,25
LeverancierHP
ArtikelHP 771C B6Y12A
SeriecodeB6Y12A
Officiële kleurlicht cyaan
Hoeveelheid (ml)775 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN0887111300577

Goedkoopste HP 771C B6Y12A inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de B6Y12A cartridge is 775 milliliter. De printomvang is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Sneltoner.nl of Office Centre zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze beschikken over over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard hebben zij ook een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij leveranciers zoals Easy-ink en Printabout.nl.
 • Originele B6Y12A inktcartridges koop je vanaf €232,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, verdiep je in de eco-printinstellingen (alsprinten in concept) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont & Baskerville Old Face.
 • Via ons platform vind je bekende shops waar je zonder gedoe B6Y12A cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 771C B6Y12A licht cyaan / licht blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit model blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €255,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het zo’n €232,50. De meest betaalbare optie is alternatieve huismerk inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €116,25. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 771C B6Y12A originele inkt€232,50
HP 771C B6Y12A multipack (merkcartridge)€465,00
HP 771C B6Y12A huismerk inkt * €116,25
HP 771C B6Y12A huismerk duopack * €232,50
Prijslijst van de B6Y12A cartridge (licht blauw) in juli 2024. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Direkt HP 771C B6Y12A inkt bestellen? Deze cartridge (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en voeren meestal een prima huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Hema, Bruna, Albert Heijn, Primera, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Blokker, Wehkamp, Fonq, Ebay, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktwebwinkels als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-771c-b6y12a-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe B6Y12A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 771C B6Y12A originele blauwe inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen lastige foutmeldingen of storingen. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele cartridges van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende storing en meldingen. Ze werken altijd.
 • Het nadeel van originele merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €232,50).

HP 771C B6Y12A huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar imitatie inkt van goedkope merken. Het B6Y12A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel 50% goedkoper. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en omdat deze cartridges eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 771C B6Y12A licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes is bijzonder goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de licht cyaan inkt van HP geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met de meest gangbare printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent cartridge niet.Loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en begin met het standaard onderhoud.
Last van opgedroogde inkt.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop te reinigen. Het is nog beter om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Breek de afdruktaak af, verwijder de verschillende cartridge en maak alles direct goed schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Algemene cartridge problemen bij de HP 771C B6Y12A inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoeveel betaal ik voor een HP 771C B6Y12A inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 771C B6Y12A met kleurcode licht cyaan (licht blauw) cartridge is gemiddeld zo’n €192,15 excl. btw (dat betekent €232,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack prefereert betaal je zo’n €465,00. Dankzij een huismerk cartridge met het nummer B6Y12A kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €116,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer milliliters).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer of je het beschermkapje weg hebt gehaald. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het HP 771C B6Y12A huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk B6Y12A alternatief kiezen is een veel gevallen een goed idee. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper dan originele merkinkt. Het tarief is goedkoper en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. Houd er wel rekening mee dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes en printerstoringen. Zulke storingen kan je vaak eenvoudig oplossen.

Hoe kan ik snel de HP 771C B6Y12A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling werk je met een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Dan mag je het product in elkaar klikken. Tenslotte probeer je of de nagevulde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie