bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 963XL 3JA30AE zwart / black cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 963XL 3JA30AE inktcartridge? Op deze webpagina helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende aanbieders voor verrassend voordelige cartridges. Artikel HP 963XL 3JA30AE met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Populair zijn de merkproducten van HP. Meerdere inktshops zoals bijvoorbeeld Mediamarkt.nl en Sneltoner.nl bezorgen ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn een stuk goedkoper, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€39,50
Huismerk prijs€19,75
LeverancierHP
SoortHP 963XL 3JA30AE
Seriecode3JA30AE
Officiële kleurzwart
Hoeveelheid (ml)47,86 milliliter
Printcapaciteit2.000 prints
EAN-nummer0192545866620

Goedkoopste HP 963XL 3JA30AE inkt kopen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de 3JA30AE cartridge is 47,86 milliliter. De printomvang is 2.000 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkclub en Printabout.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze beschikken over duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard bieden ze ook een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via webwinkels zoals replacedirect & Inktdiscount.nl.
 • Originele 3JA30AE inktcartridges koop je online vanaf €39,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (alsmilieuvriendelijk) en probeer lettertypes zoals Ecofont en Times New Roman.
 • Via onze vergelijker vind je de meest populaire webshops waar je moeiteloos 3JA30AE cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 963XL 3JA30AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze zwarte inktcartridge heeft een prijs van zo’n €43,45. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €39,50. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €19,75. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 963XL 3JA30AE originele inkt€39,50
HP 963XL 3JA30AE multipack (merkcartridge)€79,00
HP 963XL 3JA30AE huismerk inkt * €19,75
HP 963XL 3JA30AE huismerk duopack * €39,50
Overzicht met prijzen van de 3JA30AE cartridge (black) in februari 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP 963XL 3JA30AE inkt kopen? Dit type cartridge of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetshops als in de winkel in de buurt. Kooptip: bestel bij een online inktshop. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, een grote voorraad en faciliteren doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Hema, Bruna, Action, Kruidvat, Primera, Media Markt, Expert.
 • Grote webwinkels als Fonq, Blokker, Amazon, Ebay, Bol.com, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktshops als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben de beste acties en kortingen.
hp-963xl-3ja30ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 3JA30AE inkt van HP kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 963XL 3JA30AE originele zwarte inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met irritante storing en meldingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van HP geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een minpunt van merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €39,50).

HP 963XL 3JA30AE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan imitatie inkt van derden. Het 3JA30AE huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel 50% goedkoper. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per cartridge en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 963XL 3JA30AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is uitstekend (zeker in zwart-wit).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de zwart inkt van HP vervangen maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder bekijk je bekende issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Komt soms voor bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Kijk of je het beschermkapje los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start het interne reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is nog beter om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De cartridge lekt inkt.Stop het printen meteen, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de printer grondig. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Relevante afdrukproblemen bij de HP 963XL 3JA30AE inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat betaal ik voor de HP 963XL 3JA30AE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 963XL 3JA30AE met kleur zwart (black) cartridge is ongeveer €32,64 excl. btw (dat is €39,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack selecteert betaal je ongeveer €79,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het serienummer 3JA30AE ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €19,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

De cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Loopt dan de volgende checklist na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is een HP 963XL 3JA30AE huismerk alternatief slim?
Een huismerk 3JA30AE alternatief bestellen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De aanschafprijs is voordeliger en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit is uitstekend. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutcodes. Zulke storingen kan je vaak zelf verhelpen.

Kan ik vanuit huis de HP 963XL 3JA30AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor kan je aan de slag met een een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op verschillende websites is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder kun je alles weer opnieuw vastklikken. Ter controle probeer je of de nieuwe HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie