bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 1 18CX781 drie kleuren / multicolor cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Lexmark Nr 1 18CX781 inktcartridge? Op deze website vind je de beste verkopers voor verrassend goedkope cartridges. Het product Lexmark Nr 1 18CX781 met de kleur drie kleuren (multicolor) is relevant voor scherpe kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van Lexmark. Veel inktwebshops als bijv. Totaalinkt.shop of Officesavers bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, er zit meer inkt in en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€27,50
Huismerk tarief€13,75
MerkLexmark
TypeLexmark Nr 1 18CX781
Productnummer18CX781E
Kleur omschrijvingdrie kleuren
Inhoud (ml)ml onbekend
Printomvang200 prints
EAN-nummer0734646964449

Goedkoopste Lexmark Nr 1 18CX781 inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de 18CX781E cartridge is ml onbekend. De printomvang is 200 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. replacedirect & Handyman.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Lexmark inktcartridges. Ze bieden over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. In de regel beschikken ze over een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij bedrijven als Inkt.nl & inktknaller.nl.
 • Originele 18CX781E inktcartridges zijn te bestellen v.a. €27,50.
 • Lexmark imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a printen in concept) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont en Calibri.
 • Via onze website check je betrouwbare inktaanbieders waar je zonder gedoe 18CX781E cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Lexmark Nr 1 18CX781 drie kleuren / multicolor vergelijken
Lexmark inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit soort meerkleurige inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €30,25. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de cartridges al voor €27,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt. Deze is te bestellen v.a. €13,75. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Lexmark Nr 1 18CX781 originele inkt€27,50
Lexmark Nr 1 18CX781 multipack (merkcartridge)€55,00
Lexmark Nr 1 18CX781 huismerk inkt * €13,75
Lexmark Nr 1 18CX781 huismerk duopack * €27,50
Prijslijst van de 18CX781E cartridge (multicolor) in juli 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Lexmark aanvragen?

Gelijk Lexmark Nr 1 18CX781 inkt bestellen? Dit cartridgetype of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: kies voor een internet printshop. Dit soort aanbieders bieden top-service, de meeste voorraad en hebben doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Bruna, Action, Handyman, Hema, Kruidvat, Jumbo, Primera, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Coolblue, Amazon, Bol.com, Wehkamp, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Populaire inktspecialisten als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en zijn het scherpst qua prijs.
lexmark-nr-1-18cx781-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige 18CX781E inkt van Lexmark kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Lexmark Nr 1 18CX781 originele meerkleurige inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden vervaardigd door Lexmark en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met storende foutcodes. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Lexmark zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De negatieve kant van de “echte” merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €27,50).

Lexmark Nr 1 18CX781 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens imitatie inkt van derden. Het 18CX781E huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is soms wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Lexmark Nr 1 18CX781 drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder (vooral als je veel in zwart print).
 • De schaduwkant van budget inkt is dat je te maken krijgt met errors of foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van de cartridges

Heb je de drie kleuren inkt van Lexmark geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het schema hieronder vind je de meest bekende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit kan voorkomen bij huismerken. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Cartridge wordt niet herkend.Bekijk of je de beschermingstape hebt weggedaan en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De inkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is ook een idee om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Lekkende inktcartridges.Wacht met het afdrukken, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de printer grondig. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Gangbare problemen bij de Lexmark Nr 1 18CX781 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat betaal ik voor de Lexmark Nr 1 18CX781 inktcartridge ?
De prijs van een Lexmark Nr 1 18CX781 met kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is standaard zo’n €22,73 excl. de btw (dat is €27,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking wenst betaal je zo’n €55,00. Met een huismerk cartridge met de code 18CX781E betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €13,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inhoud).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Dat is op de volgende manier op te lossen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer of je het beschermkapje weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en reinig de printkop.

Is een Lexmark Nr 1 18CX781 huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 18CX781E alternatief selecteren is doorgaans een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper dan originele inkt. De prijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes is gewoon erg goed. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met errors of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken zelfstandig herstellen.

Hoe kan ik snel de Lexmark Nr 1 18CX781 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je thuis doen. Daarvoor gebruik je een speciale set navulinkt voor het Lexmark inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Je haalt de cartridge uit elkaar. Voorts spuit je de meerkleurige inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu kan je het patroon terugzetten in originele staat. Aansluitend probeer je of de vernieuwde Lexmark inkt op de juiste manier werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie