bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Olivetti IN704 B0629 drie kleuren / multicolor cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Olivetti IN704 B0629 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl bekijk je de populairste inktaanbieders voor voordelige cartridges. Artikel Olivetti IN704 B0629 met de kleur drie kleuren (multicolor) is geschikt voor al jouw kleurrijke afdrukken. Populair zijn de verschillende merkartikelen van Olivetti. Meerdere printshops als bijvoorbeeld Staples of printershop leveren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€24,50
Huismerk verkoopprijs€12,25
LeverancierOlivetti
SoortOlivetti IN704 B0629
ProductnummerB0629
Kleur omschrijvingdrie kleuren
Hoeveelheid (ml)18 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummer8020334292577

Goedkoopste Olivetti IN704 B0629 inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de B0629 cartridge is 18 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je koopt het een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Easy-ink of Office Centre zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele Olivetti inktcartridges. Ze hebben over een ruim assortiment en geven advies / service. Doorgaans verkopen ze ook een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij verkooppunten als Officesavers en printerinktshop.nl.
 • Originele B0629 inktcartridges koop je vanaf €24,50.
 • Olivetti imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, test de diverse eco-printinstellingen (zoals conceptmodus) en kies een zuinig lettertype zoals Courier en Garamond.
 • Via onze vergelijker check je bekende printshops waar je eenvoudig B0629 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Olivetti IN704 B0629 drie kleuren / multicolor vergelijken
Olivetti inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type meerkleurige inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €26,95. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €24,50. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €12,25. Lees ook het gedeelte over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Olivetti IN704 B0629 originele inkt€24,50
Olivetti IN704 B0629 multipack (merkcartridge)€49,00
Olivetti IN704 B0629 huismerk inkt * €12,25
Olivetti IN704 B0629 huismerk duopack * €24,50
Prijsoverzicht van de B0629 cartridge (multicolor) in juli 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Olivetti verkrijgen?

Meteen Olivetti IN704 B0629 inkt bestellen? Deze inkt of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij de online printshops als bij winkeliers. Ons advies: shop bij een online inktshop. Deze bedrijven bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verstrekken meestal een prima huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Albert Heijn, Action, Hema, Media Markt, Primera, Kruidvat, Expert.
 • Grote webwinkels als Amazon, Fonq, Blokker, Ebay, Bol.com, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktwebshops als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
olivetti-in704-b0629-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige B0629 inkt van Olivetti kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Olivetti IN704 B0629 originele meerkleurige inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges worden gefabriceerd door Olivetti en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van Olivetti zorgen voor het beste resultaat.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante storingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €24,50).

Olivetti IN704 B0629 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derden. Het B0629 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en omdat deze cartridges simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Olivetti IN704 B0629 drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingscodes en foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de drie kleuren inkt van Olivetti vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de onderstaande tabel check je bekende issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent cartridge niet.Check of je het plasticje helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende inktcartridges.Beëindig de huidige afdruktaken, haal alle cartridge uit de printer en maak de houder schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Veel voorkomende afdrukproblemen met betrekking tot Olivetti IN704 B0629 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de Olivetti IN704 B0629 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Olivetti IN704 B0629 bedoeld voor de kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is gewoonlijk €20,25 excl. de btw (wat neerkomt op €24,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack koopt moet je denken aan €49,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het serienummer B0629 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €12,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, wat nu?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw inktpatroon niet meteen werkt. Dat is op de volgende manier op te lossen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en achterhaal of je de beschermingstape juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Olivetti IN704 B0629 huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk B0629 alternatief selecteren is in de basis een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper dan merk-inkt. Het tarief is goedkoper en deze cartridges bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is nagenoeg hetzelfde. De schaduwkant is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen. Dit kan je meestal simpel herstellen.

Kan ik de Olivetti IN704 B0629 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Om dat te doen kan je aan de slag met een een complete navulset met inkt voor het Olivetti inktpatroon. Op verschillende websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In de volgende stap injecteer je de meerkleurige inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Nu mag je het product in elkaar zetten. Als laatste controleer je of de nieuwe Olivetti inkt goed werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie