bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 008R13155 geel / yellow cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Xerox 008R13155 inktcartridge? Op deze webpagina vergelijk je erkende printwinkels voor voordelige cartridges. Artikel Xerox 008R13155 met kleur geel (yellow) komt van pas bij foto’s en mooie kleurenafdrukken. Populair zijn de fabrikant (merk) patronen van Xerox. Diverse aanbieders als Paradigit & 112supplies hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€492,50
Huismerk tarief€246,25
LeverancierXerox
ModelXerox 008R13155
Productnummer008R13155
Kleurengeel
Inhoud (ml)ml onbekend
Capaciteit2.574 m²
EAN-code0095205131550

Goedkoopste Xerox 008R13155 inkt kopen december 2023

Het volume (ml) van de 008R13155 cartridge is ml onbekend. Het printvermogen is 2.574 m². Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit is stukken voordeliger dan in een lokale shop. Inktcartridge store & Staples zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele Xerox inktcartridges. Ze verkopen een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk beschikken ze over een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is verkrijgbaar via aanbieders zoals bol.com of Inktbaas.nl.
 • Originele 008R13155 inktcartridges haal je in huis vanaf €492,50.
 • Xerox imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk aan draft mode) en probeer lettertypes zoals Century Gothic en Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de beste leveranciers waar je goedkoop en eenvoudig 008R13155 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 008R13155 geel / yellow vergelijken
Xerox inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke gele inktcartridge kent een vanafprijs van €541,75. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €492,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €246,25. Klik verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 008R13155 originele inkt€492,50
Xerox 008R13155 multipack (merkcartridge)€985,00
Xerox 008R13155 huismerk inkt * €246,25
Xerox 008R13155 huismerk duopack * €492,50
Prijstabel voor de 008R13155 cartridge (yellow) in december 2023. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Meteen Xerox 008R13155 inkt bestellen? Deze inkt of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online winkels als bij boekhandels. Onze tip: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren meestal een prima huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Handyman, Bruna, Action, Jumbo, Primera, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Blokker, Wehkamp, Fonq, Bol.com, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en zijn het scherpst qua prijs.
xerox-008r13155-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 008R13155 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Xerox 008R13155 originele gele inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden gemaakt door Xerox en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt frustrerende foutmeldingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van Xerox voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante storingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €492,50).

Xerox 008R13155 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens klooninkt van derden. Het 008R13155 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je bespaart door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 008R13155 geel / yellow huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is bijzonder goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een minpunt van huismerk inkt is dat je last hebt van storingen of foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de geel inkt van Xerox vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht vind je de meest bekende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gevonden.Controleer of je het lipje los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De cartridges zijn uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om de testpagina maandelijks af te drukken.
Het inktpatroon lekt.Stop meteen met printen, onttrek de cartridge en zorg dat je alles grondig reinigt. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Relevante printproblemen m.b.t. Xerox 008R13155 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Xerox 008R13155 inktcartridge ?
De prijs van een Xerox 008R13155 met de kleur geel (yellow) cartridge is gemiddeld zo’n €407,02 excl. btw (dat is €492,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking prefereert kost het ongeveer €985,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code 008R13155 betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €246,25) en maximale aantal afdrukken is beter (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en loop nog eens na of je het plasticje verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en open het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 008R13155 huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 008R13155 alternatief bestellen is een veel gevallen niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper in verhouding tot originele producten. De prijs is interessanter en de patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de afdrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Nadeel is dat je te maken kunt krijgen met foutcodes. Deze kan je normaliter snel herstellen.

Op welke manier kan ik de Xerox 008R13155 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna plaats je de injectiespuit met gele inkt in het reservoir. Als dat gelukt is mag je alles terugzetten in originele staat. Tenslotte test je of de budget Xerox inkt goed werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie