bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DeskJet 3520 e-All-in-one

Goedkope inkt voor de HP DeskJet 3520 e-All-in-one bestellen en laten bezorgen? Via Inktaanbieding.nl ontdek je de voordeligste winkels en kortingen voor cartridges en toners die passen in jouw printer. Middels onze tools ontdek je vlug goedkope kleureninkt (geel, magenta, cyaan) en zwarte (key) inkt die passen in de deskjet 3520-e-all-in-one in maart 2024. Daarnaast lees je op inktaanbieding.nl tips om te besparen op de printkosten, specificaties over imitatie inkt & printfouten en errorcodes.

  • Inktcartridges zijn er al vanaf €18,50.
  • Er zijn in de basis 4 kleuren voor de deskjet 3520-e-all-in-one: Zwart, Roze (Magenta), Geel (Yellow), en Blauw (Cyaan).
  • Er worden diverse soorten aangeboden: klooninkt of originele inkt van HP.
  • Budget inkt is goedkoper en bevat een grotere inhoud inkt. Reken op een besparing tot wel 60%.
  • Een bekend patroon is de HP 364 XL met chip voordeelbundel (4set).
  • Tip: kies voor een voordeelverpakking.

Snelkeuze: Vind de goedkoopste inkt voor HP DeskJet 3520 e-All-in-one | 6 tips om te besparen op de printkosten | Wat is geschikte inkt voor de deskjet 3520-e-all-in-one? | Informatie over inkt vervangen | Huismerk inkt kopen | Veelgestelde vragen

MerknaamHP
Printerseriedeskjet
Model3520-e-all-in-one
Soort printerInkjet
Geschikte cartridgeHP 364 XL met chip voordeelbundel (4set)
Geschatte prijs € – €€

Goedkoopste HP DeskJet 3520 e-All-in-one printerinkt kopen (maart 2024)

Printen kan veel geld kosten. Een gewone print met tekst (zwart-wit) kost je tegenwoordig een paar cent en een print met kleur al gauw €0,12 per printje. Door de aankoop van de de goedkoopste HP DeskJet 3520 e-All-in-one cartridges bespaar je jaarlijks een hoop geld. De lokale computerwinkel bezoeken voor een inktpatroon is in de regel nogal duur. Een lagere prijs kun je bereiken als je bij een webwinkel koopt. Dat blijkt uit de grootste prijsvergelijking die de Consumentenbond uitvoert. Dit zien we vooral bij HP originele merkcartridges en merktoners. In de bijgaande tabel vergelijk je populaire webwinkelswaar je moeiteloos en vandaag nog de juiste inkt kan bestellen. Per aanbieder check je of ze navulbare inkt of ook merkinkt bezorgen.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

6 tips om te besparen op de printkosten
Voordelig printen met de deskjet 3520-e-all-in-one? In het volgende schema check je verschillende foefjes zodat jouw printkosten nog verder dalen.

  • Ga voor klooninkt. De printkwaliteit is vergelijkbaar en zo bespaar jij tot maar liefst 55%.
  • Maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing. Kleureninkt is duur.
  • Kies de voordelige printinstellingen. Bij het printen kan je kiezen voor opties als snel-modus. Je levert dan iets in op kwaliteit, alleen het printje heeft 10 – 15% minder inkt nodig.
  • Kies een zuinig lettertype zoals Courier en Brush Script.
  • Print dubbelzijdig. Zo verbruik je veel minder papier.
  • Haal de printer van het stroomnet als je deze niet gebruikt. Zo voorkom je onnodig reinigen.

Wat is geschikte inkt voor de deskjet 3520-e-all-in-one?

Zie je een notificatie dat de inkt op is? Advies: Inktniveau waarschuwingen kun je vaak nog wel even negeren. Wij adviseren om niet meteen te vervangen. Bestel wel vroegtijdig nieuwe patronen en zet deze er pas in wanneer de printkwaliteit onder de maat is.

De all-in-one HP DeskJet 3520 e-All-in-one is een inkjetprinter. Daarin passen cartridges. Controleer eerst welke kleur je moet vervangen. Aansluitend is het belangrijk dat je weet welke inkt geschikt is. Dit kun je eenvoudig achterhalen.

  1. Het beste kun je kijken naar het cartridgenummer of de fabriekscode. Dit staat op het omhulsel van het huidige patroon.
  2. Zoek op het printertype. Bijvoorbeeld 3520-e-all-in-one uit de serie deskjet van het merk HP.
  3. Doorzoek de handleiding; hier wordt ook omschreven welke inkt geschikt is.

Bij veel online aanbieders als Inkt.nl en Office Centre vind je ook huismerk-varianten. Deze zijn goedkoper en ook volledig gevuld. Meer gegevens hierover check je in dit stukje.

TypeKleurInfo
HP DeskJet 3520 e-All-in-one CyaanBlauwBlauwe inkt voor met name Waterblauw en RAL 5012.
HP DeskJet 3520 e-All-in-one MagentaRozeRoze inkt voor o.a. Heidepaars of RAL 4005.
HP DeskJet 3520 e-All-in-one YellowGeelGele inkt voor kleuren als Parelmoer grijs of RAL 1035.
HP DeskJet 3520 e-All-in-one Key / BlackZwartZwarte inkt voor de diepste kleur zwart.
Tabel met diverse inktcartridges voor de deskjet 3520-e-all-in-one.

Relevante cartridges voor een deskjet 3520-e-all-in-one.
Wij hebben de volgende gevonden die passen in deze printer.

  1. HP 27XL + HP 28XL Voordeelbundel
  2. HP 27XL inktcartridge Zwart
  3. HP 28XL inktcartridge Kleur


Voordelige HP DeskJet 3520 e-All-in-one cartridge vervangen

De goede inkt in huis gehaald? Dan kan je beginnen met de cartridge te plaatsen. Verderop zetten we een kort informatieblok waar we uitleggen hoe dit werkt.

Uitleg cartridges deskjet 3520-e-all-in-one vervangen

  1. Kijk welke kleuren vervangen moeten worden

    De printer of PC vertelt je welke inktpatronen aan vervanging toe zijn.

  2. Oude cartridge uit het aparaat halen

    Open de klep van de printer en onttrek de lege patronen uit het apparaat. Gooi het nooit zomaar weg. Let op: dit behoort tot chemisch afval.

  3. Open de nieuwe verpakking

    Haal de nieuwe cartridge uit de verpakking. Verwijder het plastic zoals geïnstrueerd op het doosje.

  4. Nieuwe inktcartridge installeren

    Plaats het inktpatroon in de houder. Zorg dat het goed vastklikt en sluit de klep weer af.

  5. Installeren

    De printer zal vervolgens starten met analyseren van de geplaatste inkt. Op het moment dat alles juist geplaatst is zal de storingscode verdwijnen. Een testafdruk geeft de laatste bevestiging.

printerinkt-HP DeskJet 3520 e-All-in-one

Beste HP DeskJet 3520 e-All-in-one huismerk printerinkt kopen

Is de inkt op van jouw deskjet 3520-e-all-in-one? In dat geval heb je nieuwe inkt nodig. Je hebt twee opties: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt zorgt voor een besparing tot wel 60%, bevat vaak meer inkt en biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit als originele inktpatronen.

Hoe goed is huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn in principe gerecyclede originele patronen die opnieuw zijn gevuld en getest. Ze worden gefabriceerd door gespecialiseerde organisaties en zijn tot wel de helft zo goedkoop. Imitatie inkt bevat altijd meer dan 90% inhoud, terwijl dit bij originele inktpatronen soms niet zo is. Het is de snelste manier om goedkoper te printen. De kwaliteit van een printje lijkt 99% op prints met originele inkt. 

Problemen bij het gebruiken van een huismerk cartridge
In enkele gevallen krijg je een foutmelding als je wilt afdrukken met imitatie inkt. Deze situatie komt voor omdat HP eigenlijk wil dat jij hun eigen cartridges plaatst .Deze waarschuwing kan je gewoon wegklikken. Werkt dit niet? Wij plaatsen op deze pagina nog wat adviezen.

  1. Kijk allereerst of je de geschikte navulbare cartridge hebt gesteld. Lees op de verpakking welk modelnummer erop staat en check of deze overeenstemt met het origineel.
  2. Ga de printer opnieuw opstarten. Het kan helpen om de printer even 15 – 30 minuten uit te laten.
  3. Loop nog eens na of de inktcartridge goed is geplaatst.
  4. Bij een nieuwe printer moet je soms eerst een afdruk maken met originele inkt. Als dat is gelukt is het mogelijk alternatieve inkt toe te passen.
  5. Controleer nog eens of je het kapje hebt losgemaakt.
  6. Zorg voor schone contactpunten bij het patroon.
  7. Update de printer software en eventuele drivers. Check de laatste versie van HP.
  8. Inspecteer de printkop.

Veelgestelde vragen en technische problemen

Zwart-wit printen wil niet omdat kleureninkt op is, wat te doen?
Verschillende printers weigeren zwart-wit te printen indien 1 andere kleur (magenta, geel, cyaan) op is. Behoorlijk irritant. Er zijn echter wel simpele hacks. Start met het kiezen voor enkel zwart-wit afdrukken. Lukt dit niet? Plak ondoorzichtige tape op de volumelezer van de lege HP DeskJet 3520 e-All-in-one cartridge.

Zit er een programma voor inkt reinigen op de deskjet 3520-e-all-in-one?
Een aanzienlijk aantal modellen gebruiken een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Op deze manier heb jij altijd een mooie printafdruk. Soms de HP cartridges ontdoen van stof wordt ook geadviseerd. Het systeem heeft een melding als het nodig is om te reinigen. Ook wanneer de printer inactief is kan uw printer zelf onderhoud uitvoeren.

Hoe kan ik de inkt voor de HP DeskJet 3520 e-All-in-one navullen?
Bij veel organisaties zijn navulbare artikelen in de handel. Dit zijn concreet speciale patronen die je zelf opnieuw kunt aanvullen met navulinkt. Daarnaast kan je dit ook laten doen bij specialisten die hier faciliteiten voor hebben. Deze shops verstrekken budget huismerkproducten en dus niet originele HP cartridge-inkt.

Wat zijn de actuele software en drivers voor de deskjet 3520-e-all-in-one?
Een printapparaat aansluiten en installeren is niet heel complex meer. Meestal detecteert een windows PC of Mac een printer gelijk nadat deze wordt ingeschakeld. Randvoorwaarde is wel het installeren van de relevante printersoftware. De actuele versie kan je downloaden op de download- en supportpagina van HP. De meest actuele printer drivers voor de deskjet 3520-e-all-in-one kun je altijd raadplegen op de website van HP. Hier check je verder uitgebreide info zoals een gebruikershandleiding, info over het reinigingsprogramma en hulp bij netwerkproblemen.

Wat kan ik doen bij error codes en storingen bij de deskjet 3520-e-all-in-one?
Een printerstoring is frustrerend en komt nooit gelegen. De printer laat foutcodes zien. Zulke error-codes zijn op te vragen via de service en ondersteuning pagina en via supportmedewerkers. Veel voorkomende HP DeskJet 3520 e-All-in-one storingen zijn; geen wifi, geen inkt, reiniging, printkop fout, vastgelopen papier, slecht leesbare tekst, cartridgeprobleem, afdrukken kost veel inkt, langzaam, wil niet scannen.

Kan ik via het netwerk ook printen?
De nieuwste HP (multifunctionele) printers zijn uitgerust met Airprint en draadloze WiFi functionaliteiten (wireless). Dat wil zeggen dat je ook kunt afdrukken zonder kabel aan de PC of laptop. De deskjet 3520-e-all-in-one WiFi printer biedt dus veel vrijheid via internet. Eveneens kunnen de printfunctionaliteiten worden gebruikt vanaf apps op de telefoon of iPad / tablet.

Kan ik een inkt abonnement afsluiten?
Er bestaan meer en meer printermerken waar je een maandelijks inkt abonnement kunt nemen. De fabrikant stuurt je per 4 weken, halfjaarlijks of wanneer de inkt bijna op is een nieuwe goedkope cartridge. Zodoende weet je zeker dat je altijd over voldoende inkt beschikt en weet je zeker dat de printer je niet laat zitten. Er is een ruim aanbod van cartridge abonnementen. Van goedkoop (50 prints per maand) tot het zakelijke aanbod (250-1000 prints per maand).

Plaats een reactie