bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt Kyocera FS 1320 Series

Snel en voordelig inkt voor de Kyocera FS 1320 Series bestellen en laten bezorgen? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je de voordeligste aanbieders en forse kortingen voor (huismerk) toners + cartridges voor jouw printer. Middels onze tools vind je direct goedkope kleureninkt (cyaan, geel, magenta) en uiteraard ook zwarte inkt die passen in de fs 1320-series in maart 2024. Daarbij lees je via onze experts tips om goedkoper te printen, info aangaande namaak inkt & printfouten en errorcodes.

  • Inkttoners kan je bestellen vanaf €40,25.
  • Er zijn in de basis 4 kleuren voor de fs 1320-series: Geel (Yellow), Roze (Magenta), Blauw (Cyaan) en Zwart.
  • Meestal heb je de keuze uit klooninkt of originele inkt van Kyocera.
  • Huismerk inkt is lager geprijsd en wordt volledig gevuld. Je bespaart al snel 65%.
  • Een prima inktpatroon is de Kyocera TK-170 toner zwart.
  • Tip van de specialist: kies direct voor een extra grote voordeelverpakking.

Snelkeuze: Overzicht goedkoopste inkt voor Kyocera FS 1320 Series | Zes tips voor goedkoper printen | Welke inkt heb ik nodig voor de fs 1320-series? | Stappenplan inkt vervangen | Informatie over huismerk inkt | Veelgestelde vragen (FAQ)

MerkKyocera
Printerseriefs
Modelnummer1320-series
Soort printerLaser
Vaak gekozen tonerKyocera TK-170 toner zwart
Gemiddelde prijs €€€

Goedkoopste Kyocera FS 1320 Series printerinkt bestellen (maart 2024)

Printen is niet goedkoop. Een printje in zwart wit kost je tegenwoordig €0,05 en eentje met kleuren om en nabij de €0,10 of nog meer per printje. Door de aankoop van de de goedkoopste Kyocera FS 1320 Series toners kan je al snel vele tientallen euro’s besparen. De lokale computerwinkel bezoeken voor een inktpatroon is bijna altijd erg duur. Het is qua prijs gunstiger als je kiest voor een online speler. Dit komt naar voren uit de bekende prijsvergelijking van de Consumentenbond. Dit is met name zo voor Kyocera originele merktoners en merkcartridges. In het bijgesloten overzicht check je de meest populaire shops waar je op een gebruiksvriendelijke manier snel inktpatronen kunt bestellen. Per website tonen we of ze namaak inkt of juist merk-inkt in het assortiment hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Goedkoper printen met deze bespaartips
Nog voordeliger printen met de fs 1320-series? In de box hieronder tref je nuttige tips & tricks om nog goedkoper te kunnen printen.

  • Ga voor budget inkt. De printkwaliteit is vergelijkbaar en bespaart al snel 60%.
  • Probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen. Printen in kleur is nu eenmaal duur.
  • Ga eens aan de slag met de verschillende printerinstellingen. Stel de printer in op bijvoorbeeld lage- of gemiddelde kwaliteit. De afdrukkwaliteit gaat iets achteruit, echter wordt er wel flink minder inkt verbruikt.
  • Probeer lettertypes zoals Ecofont en Calibri.
  • Kies voor de optie dubbelzijdig printen. Zo bereik je een lager papierverbruik.
  • Haal de printer van de stroom als er niet geprint wordt. Zo voorkom je onnodig reinigen.

Welke inkt kan in een fs 1320-series?

Zie je een berichtje dat de inkt vervangen moet worden? Advies: Deze meldingen worden doorgaans te vroeg afgegeven. Je hoeft dus ook niet direct te handelen. Probeer altijd minimaal 1 reserve patroon te hebben en start pas met het vervangen zodra de afdrukken te licht worden.

De all-in-one Kyocera FS 1320 Series betreft een laserprinter. Hiervoor koop je toners. Controleer eerst welk kleurenpatroon er lees is (roze, geel, blauw of zwart). Vervolgens onderzoek je welk product past. Dit is simpel uit te zoeken.

  1. Zoek op tonernummer of de fabriekscode. Dan koop je nooit het verkeerde model.
  2. Zoek op printernaam. Bijvoorbeeld 1320-series uit de serie fs van Kyocera.
  3. Check de handleiding; dat is het meest betrouwbare document vanuit de fabrikant.

Bij een aantal webwinkels als replacedirect en Staples vind je ook huismerk-varianten. Ze zijn te koop voor interessante tarieven en bevatten een grotere inhoud inkt. Meer details lees je in dit stukje.

TypeKleurInfo
Kyocera FS 1320 Series CyaanBlauwBlauwe inkt voor onder andere Saffierblauw en RAL 5008.
Kyocera FS 1320 Series MagentaRozeRoze inkt voor tinten als Signaalrood of RAL 3032.
Kyocera FS 1320 Series YellowGeelGele inkt voor Dahliageel of RAL 1015.
Kyocera FS 1320 Series Key / BlackZwartZwarte inkt voor eenvoudige printjes.
Tabel met beschikbare inkttoners voor de fs 1320-series.

Werkende toners passend in de fs 1320-series.
Wij hebben deze geselecteerd die geschikt zijn voor deze printer.

  1. Kyocera TK-1140 toner zwart


Voordelige Kyocera FS 1320 Series toner vervangen

Heb jij nieuwe inkt binnen gekregen? Start dan het proces om de toner te plaatsen. Hieronder lees je een kort informatieblok waar we je dit stap-voor-stap uitleggen.

Uitleg toners fs 1320-series vervangen

  1. Inzicht in kleuren die je moet vervangen

    Je computer of laptop laat een popup zien met info over de CMYK-patronen inhoud.

  2. Oude toner onttrekken

    Open de klep van de printer en haal het oude patroon eruit. Zet het niet bij het afval maar breng ze naar een inzamelpunt.

  3. Nieuwe inkt gebruiksklaar maken

    Haal de nieuwe toner uit het verpakkingsmateriaal. Verwijder het ontluchtingslabel zoals je kunt zien in de gebruiksaanwijzing.

  4. Nieuwe toner in het apparaat plaatsen

    Plaats het inktpatroon in de houder. Druk deze stevig vast (tot je een klik hoort) en doe de klep weer dicht.

  5. Inktcontrole

    De printer zal als laatste stap de geplaatste inkt gaan beoordelen. Als je dit op de juiste manier hebt gedaan toont de printer het juiste inktniveau. Een testafdruk geeft de laatste bevestiging.

printerinkt-Kyocera FS 1320 Series

Beste Kyocera FS 1320 Series huismerk printerinkt kopen

Kan je niet meer printen met jouw fs 1320-series? Je zult dan even nieuwe inkt moeten halen. Er zijn twee mogelijkheden: originele inkt van Kyocera of huismerk toners. Klooninkt is soms wel de helft zo goedkoop, kan in verhouding meer printjes maken en zorgt doorgaans voor net zulke mooie printjes als originele inktpatronen.

Hoe zit het met huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk toners zijn originele merkpatronen die nagevuld en opnieuw verkocht worden. Je kunt hiervoor terecht bij speciale bedrijven en de prijs is erg concurrerend. Namaak inkt is volledig vol gevuld, terwijl dit bij originele inktpatronen niet altijd aan de orde is. Het is de snelste manier om goedkoper te printen. De kwaliteit van een afdruk komt overeen met officiële inkt. 

Veel voorkomende problemen bij het gebruiken van een huismerk toner
Misschien krijg je een foutmelding als je wilt printen met imitatie inkt. Dit probleem ontstaat doordat Kyocera je wil dwingen dat jij hun eigen toners installeert. Dit type waarschuwing kan je doorgaans wegdrukken. Lukt printen dan alsnog niet? We bieden verderop nog wat adviezen.

  1. Begin met kijken of je de juiste huismerk toner hebt aangeschaft. Bekijk het modelnummer op de verpakking en ga na of deze hetzelfde is als het origineel.
  2. Reset de printer naar de fabrieksinstellingen. Werkt het niet? Laat de printer dan 30 minuten uit staan.
  3. Controleer nog eens of de inkttoner goed vastgeklikt zit.
  4. Als je een nieuwe printer hebt gekocht moet je dikwijls eerst een testprintje doen met de merkinkt. Hierna kan je de alternatieve inkt gebruiken.
  5. Achterhaal of je de beschermingstape hebt weggedaan.
  6. Gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten te cleanen.
  7. Check de actuele versie van de printersoftware en drivers. Bekijk de website van Kyocera.
  8. Voer een reinigingsprogramma uit.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Mijn printer print geen zwart omdat kleur op is, hoe kan ik dat oplossen?
Meerdere printers printen geen zwart-wit wanneer een kleurenpatroon ontbreekt. Dat is niet erg handig. Dit is soms eenvoudig op te lossen. Begin met het instellen van de printer op enkel zwart-wit afdrukken. Blijft de printer een error geven? Plak wat schilderstape over op de inhoudsindicator van de lege Kyocera FS 1320 Series toner.

Kan ik zelf de inkt reinigen met de fs 1320-series?
Nieuwe all-in-one printers passen zelf een reinigingsprogramma toe voor een optimale werking van de printkop. Zodoende heb jij altijd een mooie printafdruk. Regelmatig de Kyocera toners er even in en uit halen draagt ook bij aan een langere levensduur. Je machine geeft aan als het moment is aangebroken om te reinigen. Ook wanneer de printer inactief is kunnen sommige printers de onderhoudsmodus inschakelen.

Kan ik de inkt voor de Kyocera FS 1320 Series navullen?
Er bestaan unieke navulbare artikelen in de handel. Dit zijn concreet navulbare toners / cartridges die je simpel met navulinkt kunt bijvullen. In veel gevallen kan je dit ook laten doen bij printwinkels die hier ervaring mee hebben. Deze specialisten werken met goedkope imitatie producten en verstrekken geen originele Kyocera toner-inkt.

Hoe kan ik software en drivers updaten voor de fs 1320-series?
Je all-in-one apparaat opstarten en installeren kost tegenwoordig niet veel tijd. Normaal gesproken herkent een windows laptop of Mac de printer binnen een minuut. Het snelst gaat dit met behulp van de bijbehorende printersoftware. Dat kun je downloaden op het informatieportaal van Kyocera. De meest actuele printer drivers voor de fs 1320-series staan op de website van Kyocera. Daar biedt de leverancier voorts relevante informatie zoals instructies, de juiste instellingen en hulp bij netwerkproblemen.

Wat te doen bij een error code of storing bij de fs 1320-series?
Een printerstoring is vervelend en komt nooit gelegen. De printer laat foutcodes zien. Dergelijke foutmeldingen zijn op te zoeken op de site van het merk. Vaak voorkomende Kyocera FS 1320 Series storingen zijn; slechte verbinding met mobiele apparaten, printkop fout, vastgelopen papier, geen inkt, geen wifi, slecht leesbare tekst, wil niet printen, langzaam, cartridgeprobleem, afdrukken kost veel inkt.

Kan ik de printer met het netwerk verbinden?
De beste Kyocera printersystemen bieden je Airprint en Wifi zodat je ook draadloos kunt afdrukken. Dit houdt in dat je vanuit je luie stoel kunt printen zonder kabel aan de PC of laptop. De fs 1320-series WiFi printer kan je zo vanuit het hele huis bedienen. Daarnaast kan je ook een afdruk maken via de app op je telefoon of tablet.

Kan ik een inkt abonnement afsluiten?
Tegenwoordig zijn er meer en meer aanbieders waar je een inkt-abonnement kunt nemen. Je krijgt dan per 4 weken, om de 3 maanden of wanneer het inktpatroon bijna op is een nieuwe voordelige toner. Met die service zit je nooit zonder inkt en weet je zeker dat de printer 100% zeker werkt. Er bestaan meerdere toner abonnementen. Van goedkoop (50 prints per maand) tot wat duurdere contracten (250-1000 prints per maand).

Plaats een reactie