bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt Xerox Workcentre 7125 S

Direct inkt voor de Xerox Workcentre 7125 S bestellen en laten bezorgen? Door middel van onze inktvergelijker vergelijk je de meest geschikte webshops en acties voor cartridges en toners voor elke printer. Zodoende vind je direct goedkope kleureninkt (cyaan, magenta, geel) en niet te vergeten zwarte inkt die passen in de workcentre 7125-s in maart 2024. Eveneens check je hieronder tips om te besparen op de printkosten, details over huismerk-inkt en technische specificaties.

  • Inkttoners zijn er al vanaf €53,50.
  • Er zijn verschillende kleuren voor de workcentre 7125-s: Roze (Magenta), Geel (Yellow), Blauw (Cyaan) en Zwart.
  • Er worden diverse soorten aangeboden: klooninkt of originele inkt van Xerox.
  • Namaak inkt is stukken goedkoper en er zit vaak meer inkt in. Hierdoor bespaar jij tot maar liefst 60%.
  • Een uitstekend product is de Xerox 006R01457-006R01460 multipack.
  • Onze tip: met een voordeelverpakking ben je nog goedkoper uit.

Populaire thema’s: Bestel de goedkoopste inkt voor de Xerox Workcentre 7125 S | Tips om slimmer en goedkoper te printen | Welke inkt moet ik hebben voor de workcentre 7125-s? | Inkt vervangen in 5 stappen | Informatie over huismerk inkt | FAQ (veelgestelde vragen)

MerknaamXerox
Serieworkcentre
Modelnummer7125-s
Categorie printerLaser
Geschikte tonerXerox 006R01457-006R01460 multipack
Geschatte prijs € – €€

Goedkoopste Xerox Workcentre 7125 S printerinkt kopen (maart 2024)

Printen is best kostbaar. Een printje in zwart wit kost je circa €0,03 – €0,06en een kleurenafdruk om en nabij de €0,11 per a4. Dankzij de goedkoopste Xerox Workcentre 7125 S toners bespaar je eenvoudig veel geld. De lokale computerwinkel bezoeken om nieuwe inkt te kopen is in veel gevallen onverstandig. Je bent veel goedkoper uit als je het online koopt. Dat blijkt uit de grootste prijsvergelijking die de Consumentenbond uitvoert. Dit is met name zo voor Xerox originele merkcartridges en merktoners. In de bijgaande tabel vergelijk je erkende aanbiederswaar je probleemloos snel de juiste inkt voor jouw printer kunt bestellen. Per website check je of ze huismerk inkt of juist merk-inkt hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Zes tips voor goedkoper printen
Besparen op de kosten van een workcentre 7125-s? In het volgende schema check je nuttige adviezen om nog goedkoper te kunnen printen.

  • Bestel altijd klooninkt. De afdrukkwaliteit is erg goed en dit geeft een besparing van wel 60%.
  • Stel de printer in op “zwart-wit”. Het gebruik van kleureninkt is duurder.
  • Kies de voordelige printinstellingen. Onder opties vind je verschillende instellingen zoals eco-stand. De afdrukkwaliteit gaat iets achteruit, alleen het printje heeft 10 – 15% minder inkt nodig.
  • Overweeg een lettertype als Ecofont of Garamond.
  • Print dubbelzijdig. Zo kun je tot 50% papier besparen.
  • Trek de stekker uit de printer als deze (lange tijd) niet in gebruik wordt genomen. Zo vermijd je dat de printer te vaak reinigt (wat weer inkt kost).

Welke inkt is goed voor een workcentre 7125-s?

Geeft de computer een seintje dat de inkt vervangen moet worden? Belangrijk: Inktniveau waarschuwingen worden doorgaans te vroeg afgegeven. Vervang niet direct de toner/cartridge bij een melding. Bestel wel vroegtijdig nieuwe patronen en vernieuw deze zodra de afdrukken te licht worden.

De all-in-one Xerox Workcentre 7125 S is een zogenoemde laserprinter. Dit type maakt gebruik van toners. Achterhaal als eerst welke kleur vervangen moet worden. Hierna vergelijk je welke inkt geschikt is. Dit is simpel uit te zoeken.

  1. Het makkelijkste is om te zoeken op tonernummer of fabriekscode. Dit is te vinden op het patroon dat nu in de printer zit.
  2. Je kunt ook zoeken op printer. Denk dan aan 7125-s uit de serie workcentre van het merk Xerox.
  3. Lees de handleiding door; hierin is alles wat je moet weten te vinden.

Bij veel online leveranciers als Easy-ink en Paradigit vind je vaak een huismerk-alternatief. Doorgaans gunstig geprijsd en hebben meer volume (inhoud). Een uitgebreidere uitleg tref je in dit stukje.

TypeKleurInfo
Xerox Workcentre 7125 S CyaanBlauwBlauwe inkt voor Groenblauw of RAL 5011.
Xerox Workcentre 7125 S MagentaRozeRoze inkt voor tinten als Lichtroze of RAL 3007.
Xerox Workcentre 7125 S YellowGeelGele inkt voor o.a. Narcissengeel en RAL 1004.
Xerox Workcentre 7125 S Key / BlackZwartZwarte inkt voor het printen van echt zwart.
Tabel met kleuren inkttoners voor de workcentre 7125-s.

Populaire toners voor de workcentre 7125-s.
We hebben diverse gesignaleerd die in jouw printer passen.

  1. Xerox 106R03476 – 106R03475 voordeelbundel
  2. Xerox 106R03476 toner zwart
  3. Xerox 106R03473 toner cyaan
  4. Xerox 106R03474 toner magenta
  5. Xerox 106R03475 toner geel


Voordelige Xerox Workcentre 7125 S toner vervangen

De goede inkt in huis gehaald? Begin dan met het stappenplan om de toner te vervangen. Hieronder zetten we een overzicht waardoor jij het moeiteloos kunt doen.

Uitleg toners workcentre 7125-s vervangen

  1. Welke kleur moet worden verwisseld?

    De software op de PC zal een melding tonen welke inktpatronen aan vervanging toe zijn.

  2. Lege toner onttrekken

    Open het middengedeelte van de printer en haal het oude patroon eruit. Gooi ze niet weg maar breng ze naar een inzamelpunt.

  3. Open de nieuwe verpakking

    Haal de nieuwe toner uit het doosje. Verwijder de tape zoals aangegeven in de handleiding.

  4. Nieuwe inkttoner installeren

    Plaats het inktpatroon in de houder. Druk deze stevig aan en sluit de printer.

  5. Installeren

    De printer gaat nu de inkt testen. Zodra het allemaal gelukt is wordt het correcte inktniveau getoond. Tevens kan er een testprint worden afgedrukt.

printerinkt-Xerox Workcentre 7125 S

Beste Xerox Workcentre 7125 S huismerk printerinkt kopen

Krijg je een melding dat je niet meer kunt printen met jouw workcentre 7125-s? Dan is het tijd voor nieuwe patronen. Je hebt meerdere keuzes: originele inkt van Xerox of huismerk toners. Klooninkt is tot wel 50% goedkoper, heeft 25% meer ml inhoud en zorgt doorgaans voor net zulke mooie printjes als inkt van het merk zelf.

Hoe goed is huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk toners zijn meestal gebruikte originele producten die een tweede leven krijgen en opnieuw worden gevuld. Dit proces gebeurt bij speciale bedrijven en de prijs is erg concurrerend. Imitatie inkt is volledig vol gevuld, wat bij de A-merken niet het geval is. De afdrukkosten gaan dus fors omlaag. De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde i.v.m. officiële inkt. 

Wat doe doen bij problemen met het plaatsen van huismerk toner
In sommige gevallen heb je te maken met een foutmelding als je wilt afdrukken met imitatie inkt. Deze situatie komt voor omdat Xerox hoopt dat jij hun eigen toners gebruikt. Dit soort storingscode kan je gewoon negeren. Werkt dit niet? In dat geval vind je op deze pagina een aantal dingen die je kunt proberen.

  1. Ga eerst na of je de geschikte imitatie toner hebt geplaatst.Lees op de verpakking welk modelnummer erop staat en check of deze matcht met de originele inkt.
  2. Reset de printer naar de fabrieksinstellingen. Wacht even een half uurtje met opnieuw opstarten.
  3. Controleer nog eens of de inkttoner goed vastgeklikt zit.
  4. Bij het in gebruik nemen van een nieuwe printer moet je wel eens eerst een afdruk maken met originele inkt. Pas daarna is het gebruik van alternatieve inkt mogelijk.
  5. Kijk of je het beschermmateriaal hebt losgemaakt.
  6. Maak de contactpunten voorzichtig schoon.
  7. Zorg dat de software van de printer up to date is. Zie ook het downloadcentrum van Xerox.
  8. Laat de printer de printkop / spuitkanalen reinigen.

Bekijk de veelgestelde vragen

De printer print geen zwart omdat de kleur op is, wat te doen?
Een deel van de printers blokkeren de zwart-wit functie op het moment dat 1 andere kleur (geel, cyaan, magenta) op is. Behoorlijk irritant. Dit probleem is gelukkig wel op te lossen. Begin met het instellen van de printer op puur zwart-wit printing. Heeft je printer die keuze niet? Plak ondoorzichtige plakband over het venstertje van de lege Xerox Workcentre 7125 S toner.

Waarmee kan ik de inkt reinigen voor de workcentre 7125-s?
Een aanzienlijk aantal printproducten hebben een intern reinigingsprogramma om de printkop in goede conditie te houden. Zo zul je altijd een goede afdruk krijgen. Regelmatig de Xerox toners schoonmaken is slim om te doen. Je printer laat een popup zien wanneer het gereinigd moet worden. Ook als de printer langere tijd in de stand-by stand staat kan uw printer zelf onderhoud uitvoeren.

Hoe kan ik de inkt voor de Xerox Workcentre 7125 S opnieuw vullen?
Er zijn speciale navulbare inktpatronen die je kunt kopen. Dit zijn speciale patronen die je simpel met navulinkt kunt bijvullen. Ook wordt dit ook gedaan door computerwinkels die hier ervaring mee hebben. Deze specialisten bieden budget kloon artikelen in plaats van originele Xerox toner-inkt.

Wat zijn de actuele software en drivers voor de workcentre 7125-s?
Printers en scanners opstarten en installeren hoeft niet zo frustrerend meer te zijn. Normaal gesproken detecteert jouw windows of Mac computer de nieuwe printer direct. Randvoorwaarde is wel het installeren van de meegeleverde printersoftware. De actuele versie kan je downloaden op het gebruikersportaal van Xerox. De geldige printer drivers voor een workcentre 7125-s zijn te vinden op de website van Xerox. Op deze ondersteuning pagina tref je tevens aanvullendeinformatie zoals de handleiding, tips voor het installeren en advies over storingen.

Hoe vind ik oplossingen bij storingen en error codes voor een workcentre 7125-s?
Een printerstoring is frustrerend en kan zorgen voor de nodige stress. Vaak komen er een foutcodes in beeld. Dergelijke foutmeldingen worden verder toegelicht op het informatieportaal en via de klantenservice. Ongemakkelijke Xerox Workcentre 7125 S storingen zijn; slechte verbinding met mobiele apparaten, geen inkt, geen wifi, reiniging, printkop fout, wil niet scannen, cartridgeprobleem, langzaam, afdrukken kost veel inkt, wil niet printen.

Hoe maak ik een printer geschikt voor het netwerk?
De beste Xerox (multifunctionele) printers bieden je draadloze netwerk opties (Airprint / Wireless printen). Groot pluspunt is dat je overal in huis kunt printen met elk gewenst device (laptop, PC, smart devices). De workcentre 7125-s WiFi printer kun je dan eenvoudig online bereiken. Evenzeer kan je ook een afdruk maken vanaf apps op de telefoon of iPad / tablet.

Wat zijn de voordelen van een inkt abonnement?
Er bestaan opvallend veel merken die handige inkt abonnementen aanbieden. De fabrikant stuurt je maandelijks, om de paar maand of zodra de inkt bijna op is een nieuwe goedkope toner. Op die manier zit je nooit met een leeg inktpatroon en kun jij ervan op aan dat de printer altijd bruikbaar is. Maak een keuze uit velerlei toner abonnementen. Van voordelig (25-50 prints per maand) tot exclusief (honderden prints per maand).

Plaats een reactie