bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon C EXV 4 6748A002AA zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon C-EXV 4 inkt toner? Op deze pagina bieden wij erkende inktshops voor verrassend voordelige toners. Het patroon Canon C-EXV 4 toner zwart 2 stuks met de kleur zwart (black) is relevant voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van Canon. Heel wat verkopers zoals bijvoorbeeld Vikingdirect.nl en Inktweb.nl bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€137,00
Huismerk verkoopprijs€68,50
MerkCanon
ModelCanon C-EXV 4 toner zwart 2 stuks
Productcode6748A002AA
Kleurenzwart
Printomvang75.600 prints
EAN-code4960999002279

Goedkoopste Canon C-EXV 4 inkt bestellen februari 2024

De capaciteit van de 6748A002AA toner is 75.600 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. Bol.com en Handyman.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Canon toners. Ze verkopen een gigantisch aanbod en geven advies / service. Standaard leveren zij ook een goed huismerk.

 • Inkt deals koop je via internet bij winkels zoals bol.com en Inktbaas.nl.
 • Originele 6748A002AA inkt toners koop je vanaf €137,00.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (o.a printen in concept) & overweeg een lettertype als Century Gothic en Garamond.
 • Via deze site vind je gespecialiseerde printwinkels waar je zonder gedoe 6748A002AA toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon C-EXV 4 toner zwart 2 stuks vergelijken
Canon toners zijn best prijzig. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €150,70. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €137,00. De meest betaalbare optie is alternatieve huismerk inkt. Deze zijn er al vanaf €68,50. Zie hiervoor ook het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon C-EXV 4 toner zwart 2 stuks originele inkt€137,00
Canon C-EXV 4 toner zwart 2 stuks multipack (merk toners)€274,00
Canon C-EXV 4 toner zwart 2 stuks huismerk inkt * €68,50
Canon C-EXV 4 toner zwart 2 stuks huismerk duopack * €137,00
Prijsoverzicht van de 6748A002AA tonercartridge (black) in februari 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Gelijk Canon C-EXV 4 inkt kopen? Deze toner (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel op internetplatformen als bij boekhandels. Advies van de specialist: ga naar een online inktshop. Zij hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en hebben meestal een uitstekend huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Action, Handyman, Hema, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Primera.
 • Bekende webshops als Blokker, Wehkamp, Fonq, Amazon, Coolblue, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktwinkels als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-c-exv-4-6748a002aa-zwart-black-toner

Originele zwarte 6748A002AA inkt van Canon bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon C-EXV 4 toner zwart 2 stuks originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners worden vervaardigd door Canon en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met lastige foutmeldingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het nadeel van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €137,00).

Canon C-EXV 4 toner zwart 2 stuks huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan namaak-inkt van een ander merk. Het 6748A002AA huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is soms wel de helft zo goedkoop. Dat komt door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze toners gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Canon C EXV 4 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Canon vervangen maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht bekijk je algemene problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Toner wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het beschermmateriaal goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
De printer laat strepen achter op op het papier.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is ook een idee om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt.Annuleer de eventuele printopdracht, onttrek de toner en maak alles direct schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Algemene issues bij de Canon C-EXV 4 inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon C-EXV 4 toner zwart 2 stuks toner?
De kostprijs van een Canon C-EXV 4 met de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €113,22 excl. btw (€137,00 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack prefereert liggen de kosten op zo’n €274,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 6748A002AA kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners ligt lager (+/- €68,50) en je kunt er meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat nu?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon het niet doet. Probeer eerst de volgende tips & tricks: loop de patronen in de printer na, en achterhaal of je het stukje tape verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de toner schoon en start het reinigingsprogramma.

Is een Canon C-EXV 4 toner zwart 2 stuks huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 6748A002AA alternatief bestellen is een veel gevallen een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De kostprijs is voordeliger en de inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit gaat er amper op achteruit. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen. Zulke storingen kan je vaak snel verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon C-EXV 4 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je thuis doen. Voor die werkzaamheden gebruik je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In stap 2 spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend kan je het patroon in elkaar zetten. Aansluitend bekijk je of de vernieuwde Canon inkt goed op het papier komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie