bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 216A W2411A cyaan / blauw toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 216A (W2411A) inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met de meest bekende inktwebshops voor extra voordelige toners. Artikel HP 216A (W2411A) toner cyaan bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) komt van pas bij foto’s en mooie kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) toners van HP. Diverse inktshops als bijv. Office Centre & Inkclub bieden ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€43,50
Huismerk verkoopprijs€21,75
MerkHP
SoortHP 216A (W2411A) toner cyaan
SerienummerW2411A
Kleurcyaan
Printomvang850 prints
EAN0193905265268

Goedkoopste HP 216A (W2411A) inkt bestellen december 2023

De capaciteit van de W2411A toner is 850 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat is stukken voordeliger dan in de winkel. Inkclub of Office Centre zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. In de regel voorzien ze ook in een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via verkooppunten zoals inktcartridge store en printerinktshop.nl.
 • Originele W2411A inkt toners koop je online vanaf €43,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (onder ander lage- of gemiddelde kwaliteit) en overweeg een lettertype als Century Gothic en Calibri.
 • Via onze vergelijker vind je de meest bekende winkels waar je zonder gedoe W2411A toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 216A (W2411A) toner cyaan vergelijken
HP toners zijn niet goedkoop. Dit soort blauwe tonercartridge heeft een adviesprijs van €47,85. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €43,50. De meest betaalbare optie is alternatieve huismerk inkt. Reken op een bedrag van €21,75. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 216A (W2411A) toner cyaan originele inkt€43,50
HP 216A (W2411A) toner cyaan multipack (merk toners)€87,00
HP 216A (W2411A) toner cyaan huismerk inkt * €21,75
HP 216A (W2411A) toner cyaan huismerk duopack * €43,50
Tabel met prijzen voor de W2411A tonercartridge (blauw) in december 2023. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Snel HP 216A (W2411A) inkt bestellen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetshops als bij kantoorspeciaalzaken. Advies van de specialist: ga naar een internet printshop. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en leveren bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Hema, Expert, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Blokker, Coolblue, Fonq, Ebay, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Erkende inktwebshops als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-216a-w2411a-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe W2411A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 216A (W2411A) toner cyaan originele blauwe toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden geproduceerd door HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van irritante storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende storingen en foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • De negatieve kant van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €43,50).

HP 216A (W2411A) toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan imitatie inkt van goedkope merken. Het W2411A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dat komt door een lagere verkoopprijs en doordat deze toners volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 216A W2411A huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is prima (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je last hebt van foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de cyaan inkt van HP geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met veel voorkomende inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Achterhaal of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De inkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, haal alle toner uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Meest gezochte afdrukproblemen in relatie tot HP 216A (W2411A) inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 216A (W2411A) toner cyaan toner?
De adviesprijs van de HP 216A (W2411A) met de kleur cyaan (blauw) toner is gemiddeld zo’n €35,95 excl. btw (dat maakt €43,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking kiest betaal je ongeveer €87,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code W2411A betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €21,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer milliliters).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe toner niet meteen werkt. Je kunt een aantal dingen proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het dopje / plastic juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is een HP 216A (W2411A) toner cyaan huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk W2411A alternatief kopen is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in vergelijking met originele producten. De aanschafprijs is aantrekkelijker en de toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. De schaduwkant is dat er sprake kan zijn van waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk eenvoudig verhelpen.

Voor een voordelige prijs de HP 216A (W2411A) toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je thuis doen. Hiervoor kan je aan de slag met een de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Voorts plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als laatste kun jij het artikel in elkaar zetten. Tenslotte bekijk je of de bijgevulde HP inkt correct functioneert door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie