bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 1380850 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Lexmark 1380850 inkt toner? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende printshops voor extra voordelige toners. Het product Lexmark 1380850 toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Lexmark. Flink wat verkopers zoals Inktbaas.nl of Easy-ink faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€258,50
Huismerk vanafprijs€129,25
LeverancierLexmark
TypeLexmark 1380850 toner zwart
Productcode1380850
Officiële kleurzwart
Effectiviteit7.000 prints
EAN0734646057714

Goedkoopste Lexmark 1380850 inkt bestellen maart 2024

De capaciteit van de 1380850 toner is 7.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit is stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. replacedirect of Vikingdirect.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele Lexmark toners. Ze bieden duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel voorzien ze ook in een goed huismerk.

  • Inkt deals is te bestellen via bedrijven zoals replacedirect en Totaalinkt.shop .
  • Originele 1380850 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €258,50.
  • Lexmark imitatie inkt kan veel geld besparen. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Onze tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (onder ander draft mode) & overweeg een lettertype als Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
  • Via deze site klik je direct door naar goede printwinkels waar je de beste 1380850 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Lexmark 1380850 toner zwart vergelijken
Lexmark toners hebben een prijskaartje. Deze zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €284,35. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €258,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €129,25. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Lexmark 1380850 toner zwart originele inkt€258,50
Lexmark 1380850 toner zwart multipack (merk toners)€517,00
Lexmark 1380850 toner zwart huismerk inkt * €129,25
Lexmark 1380850 toner zwart huismerk duopack * €258,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 1380850 tonercartridge (black) in maart 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Lexmark aanschaffen?

Vandaag nog Lexmark 1380850 inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via internetwinkels als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: shop bij een online inktshop. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en voeren tevens een uitstekend huismerk.

  • Winkels in de buurt: Handyman, Hema, Albert Heijn, Action, Media Markt, Primera, Expert, Kruidvat.
  • Grote platformen als Bol.com, Coolblue, Amazon, Fonq, Wehkamp, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • De bekende inktspecialisten als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste acties en kortingen.
lexmark-1380850-zwart-black-toner

Originele zwarte 1380850 inkt van Lexmark bestellen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Lexmark 1380850 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden gemaakt door Lexmark en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met irritante foutmeldingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

  • Originele inktpatronen van Lexmark leveren de mooiste printjes.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • Het ongunstige van de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €258,50).

Lexmark 1380850 toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het 1380850 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dat komt door een lage stukprijs en omdat de patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • Lexmark 1380850 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt in vergelijking met merk-inkt.
  • De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • De schaduwkant van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van errors of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de zwart inkt van Lexmark verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder staan bekende inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Komt soms voor bij namaak-inkt. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Kijk of je het stukje tape los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
Printerinkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit voor correcte printkop functionaliteiten. Een voordeliger alternatief is om elke week een testpagina te printen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak de houder schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest voorkomende inktproblemen aangaande Lexmark 1380850 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoeveel betaal ik voor een Lexmark 1380850 toner zwart toner?
De prijs van een Lexmark 1380850 met kleur zwart (black) toner is ongeveer €213,64 excl. de btw (dat is €258,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €517,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het nummer 1380850 kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €129,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe toner niet meteen werkt. Je kunt het volgende proberen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en check of je het plasticje verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en open het reinigingsprogramma.

Is een Lexmark 1380850 toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 1380850 alternatief inkopen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De aanbiedingsprijs is interessanter en de inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints is praktisch dezelfde. Waar je op moet letten is dat je te maken kunt krijgen met storingen en foutcodes. Dit soort storingen kan je meestal simpel oplossen.

Hoe werkt de Lexmark 1380850 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het Lexmark inktpatroon. Online kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. Voorts spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Als check test je uit of de vernieuwde Lexmark inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie