bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark B262U00 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Lexmark B262U00 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je geschikte winkels voor spotgoedkope toners. Het artikel Lexmark B262U00 toner zwart extreem hoge capaciteit met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor documenten met heldere zwarte tekst. Populair zijn de verschillende merkartikelen van Lexmark. Meer en meer printshops als Office Centre & printershop bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is veel lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€182,50
Huismerk tarief€91,25
FabrikantLexmark
TypeLexmark B262U00 toner zwart extreem hoge capaciteit
ArtikelcodeB262U00
Kleurzwart
Printomvang15.000 prints
EAN0734646667975

Goedkoopste Lexmark B262U00 inkt kopen oktober 2022

De capaciteit van de B262U00 toner is 15.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit is stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktcartridge store of Printabout.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Lexmark toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal voeren ze ook een goed huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij bedrijven als 112supplies & Staples.
 • Originele B262U00 inkt toners haal je in huis vanaf €182,50.
 • Lexmark imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a printen in concept) & probeer lettertypes zoals Century Gothic en Baskerville Old Face.
 • Via onze website vind je gespecialiseerde bedrijven waar je zonder gedoe B262U00 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Lexmark B262U00 toner zwart extreem hoge capaciteit vergelijken
Lexmark toners hebben een prijskaartje. Deze zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €200,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Daar kost het zo’n €182,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €91,25. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Lexmark B262U00 toner zwart extreem hoge capaciteit originele inkt€182,50
Lexmark B262U00 toner zwart extreem hoge capaciteit multipack (merk toners)€365,00
Lexmark B262U00 toner zwart extreem hoge capaciteit huismerk inkt * €91,25
Lexmark B262U00 toner zwart extreem hoge capaciteit huismerk duopack * €182,50
Prijslijst van de B262U00 tonercartridge (black) in oktober 2022. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Lexmark bestellen?

Gemakkelijk Lexmark B262U00 inkt kopen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via webshops als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en voeren bovendien een uitstekend huismerk.

 • Retailers: Bruna, Action, Handyman, Albert Heijn, Primera, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Bekende webshops als Fonq, Blokker, Ebay, Amazon, Wehkamp, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De bekende inktwebwinkels als Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
lexmark-b262u00-zwart-black-toner

Originele zwarte B262U00 inkt van Lexmark bestellen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Lexmark B262U00 toner zwart extreem hoge capaciteit originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Lexmark en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je hebt geen last van hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele toners van Lexmark geven de mooiste prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een belangrijk nadeel van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €182,50).

Lexmark B262U00 toner zwart extreem hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van derden. Het B262U00 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een lage stukprijs en doordat deze patronen volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Lexmark B262U00 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit in vergelijking met originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Lexmark geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht zie je alledaagse problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Komt vaak voor bij huismerken. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Kijk of je het plakkertje goed verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. De beste tips is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Stop meteen met printen, verwijder de verschillende toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Plaats altijd een nieuw product.
Alledaagse issues m.b.t. Lexmark B262U00 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Lexmark B262U00 toner zwart extreem hoge capaciteit toner?
De prijs van een Lexmark B262U00 met kleuromschrijving zwart (black) toner is om en nabij de €150,83 excl. de btw (€182,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / multipack neemt betaal je zo’n €365,00. Met een huismerk toner met het serienummer B262U00 betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €91,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (je krijgt meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Je kunt een aantal dingen proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de toner schoon met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een Lexmark B262U00 toner zwart extreem hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk B262U00 alternatief kopen is vaak niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper ten opzichte van originele inkt. Het tarief is voordeliger en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder. Houd er wel rekening mee dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je normaliter zelf verhelpen.

Kan ik ook zelf de Lexmark B262U00 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je ook helemaal zelf. Daarvoor gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het Lexmark inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Daarna kan je het product met elkaar verbinden. Ter controle controleer je of de nieuwe Lexmark inkt correct functioneert door het maken van een testprint.

Plaats een reactie