bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 01221601 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste OKI 01221601 inkt toner? Op deze pagina bieden wij de populairste shops voor extra goedkope toners. Het product OKI 01221601 toner zwart met kleurcode zwart (black) is ideaal voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van OKI. Verschillende webshops zoals Inkt-bestellen.nl of Officesavers faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, je krijgt meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€147,50
Huismerk tarieven€73,75
FabrikantOKI
SoortOKI 01221601 toner zwart
Productcode1221601
Kleurcodezwart
Printcapaciteit33.000 prints
EAN-code5031713041092

Goedkoopste OKI 01221601 inkt bestellen maart 2024

De capaciteit van de 1221601 toner is 33.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Inktweb.nl en Goedkoopprinten.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

  • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via verkopers zoals Go4inkt en Vikingdirect.nl.
  • Originele 1221601 inkt toners zijn te bestellen v.a. €147,50.
  • OKI imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
  • Adviezen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (onder ander eco-stand) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans en Baskerville Old Face.
  • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar toonaangevende shops waar je voordelig en snel 1221601 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen OKI 01221601 toner zwart vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €162,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je circa €147,50. De meest gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €73,75. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 01221601 toner zwart originele inkt€147,50
OKI 01221601 toner zwart multipack (merk toners)€295,00
OKI 01221601 toner zwart huismerk inkt * €73,75
OKI 01221601 toner zwart huismerk duopack * €147,50
Prijsoverzicht van de 1221601 tonercartridge (black) in maart 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI aanvragen?

Gemakkelijk OKI 01221601 inkt kopen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-leveranciers als bij computerzaken. Onze tip: shop bij een internet printshop. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en hanteren bovendien een goed huismerk.

  • Regionale winkels: Hema, Action, Bruna, Handyman, Kruidvat, Primera, Jumbo, Expert.
  • Bekende webshops als Coolblue, Wehkamp, Ebay, Blokker, Bol.com, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Toonaangevende inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en stunten regelmatig met hoge kortingen.
oki-01221601-zwart-black-toner

Originele zwarte 1221601 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 01221601 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden geproduceerd door OKI en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt vervelende foutmeldingen. Een aanrader als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

  • Originele inktpatronen van OKI zorgen voor het beste resultaat.
  • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
  • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
  • Het grootste nadeel van originele merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €147,50).

OKI 01221601 toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 1221601 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Je kunt zoveel besparen door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • OKI 01221601 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
  • De kwaliteit is uitstekend (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Een minpunt van budget inkt is dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de zwart inkt van OKI verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder check je gangbare printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Komt soms voor bij klooninkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Bekijk of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt.Stop met printen, haal alle toner uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Meest gezochte inktproblemen met de OKI 01221601 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een OKI 01221601 toner zwart toner?
De prijs van een OKI 01221601 met kleurcode zwart (black) toner is standaard zo’n €121,90 excl. de btw (dat maakt €147,50 inclusief btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking selecteert kost het ongeveer €295,00. Met een huismerk toner met de code 1221601 kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €73,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Je kunt een aantal dingen proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en bekijk of je het beschermmateriaal hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een OKI 01221601 toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 1221601 alternatief kiezen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper in verhouding tot merkinkt. Het tarief is aantrekkelijker en deze inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printjes is uitstekend. Waar je op moet letten is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je doorgaans zelf verhelpen.

Kan ik vanuit huis de OKI 01221601 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het OKI inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Voorts injecteer je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Dan kan je het patroon in elkaar klikken. Achteraf controleer je of de vernieuwde OKI inkt juist op het papier gespoten wordt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie