bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 41012307 magenta / roze / rood toner

Interesse in de goedkoopste OKI 41012307 inkt toner? Op deze webpagina vind je geschikte printshops voor voordelige toners. Deze OKI 41012307 toner magenta met kleur magenta (roze / rood) is geschikt voor scherpe kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van OKI. Een groeiend aantal inktshops als Vikingdirect.nl of Go4inkt hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€42,50
Huismerk prijzen€21,25
LeverancierOKI
TypeOKI 41012307 toner magenta
Artikelcode41012307
Officiële kleurmagenta
Intensiteit3.000 prints
EAN-code5031713920328

Goedkoopste OKI 41012307 inkt bestellen maart 2024

De capaciteit van de 41012307 toner is 3.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat kan daar veel voordelige dan in de winkel. Go4inkt of Totaalinkt.shop zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze bieden over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

  • Inkt deals is te bestellen via bedrijven als bol.com of Alleeninkt.nl.
  • Originele 41012307 inkt toners kosten je ongeveer €42,50.
  • OKI imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk aan lage- of gemiddelde kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Courier & Baskerville Old Face.
  • Via dit portaal vind je geschikte shops waar je probleemloos en snel 41012307 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 41012307 toner magenta vergelijken
OKI toners zijn niet goedkoop. Deze rode tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €46,75. Bij de inktshops is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €42,50. De goedkoopste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €21,25. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 41012307 toner magenta originele inkt€42,50
OKI 41012307 toner magenta multipack (merk toners)€85,00
OKI 41012307 toner magenta huismerk inkt * €21,25
OKI 41012307 toner magenta huismerk duopack * €42,50
Geschatte prijzen van de 41012307 tonercartridge (roze / rood) in maart 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI verkrijgen?

Meteen OKI 41012307 inkt bestellen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij gespecialiseerde winkels. Advies van de specialist: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en verkopen doorgaans een kwalitatief huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Action, Hema, Handyman, Bruna, Kruidvat, Media Markt, Primera, Expert.
  • Grote platformen als Bol.com, Ebay, Blokker, Fonq, Coolblue, Wehkamp bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • De grote inktwinkels als Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en hebben de beste aanbiedingen.
oki-41012307-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 41012307 inkt van OKI kopen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De OKI 41012307 toner magenta originele rode toner is dan wat je zoekt. De toners zijn afkomstig van OKI en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met hinderlijke foutmeldingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

  • Originele patronen van OKI hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen lastige storingen en foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • Het nadeel van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €42,50).

OKI 41012307 toner magenta huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 41012307 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dit heeft te maken met een lage stukprijs en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • OKI 41012307 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten dan originele merkinkt.
  • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (helemaal als je het meest in zwart print).
  • De schaduwkant van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errors of foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de magenta inkt van OKI verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht check je bekende toner-problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Gebeurt vaak bij klooninkt. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Printer herkent toner niet.Loop nog eens na of je het ontluchtingslabel goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
De printer laat strepen achter op op het papier.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Wat je kunt doen isom eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende toners en zorg dat je alles grondig reinigt. Stuur het defecte product retour.
Alledaagse problemen aangaande OKI 41012307 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de OKI 41012307 toner magenta toner?
De huidige kostprijs van de OKI 41012307 met kleurcode magenta (roze / rood) toner is standaard zo’n €35,12 excl. de btw (€42,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking kiest betaal je uiteindelijk zo’n €85,00. Dankzij een huismerk toner met het OEM-nummer 41012307 ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €21,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inhoud).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe toner niet meteen werkt. Je kunt een aantal dingen proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het OKI 41012307 toner magenta huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 41012307 alternatief bestellen is vaak niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De prijs is voordeliger en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet amper onder voor merkinkt. Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Deze kan je meestal zelfstandig oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de OKI 41012307 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Vervolgens spuit je de rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend kun je alles weer met elkaar verbinden. Ter controle test je of de vernieuwde OKI inkt goed op het papier komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie