bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 42127406 magenta / roze / rood toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 42127406 inkt toner? Op deze website bekijk je toonaangevende verkooppunten voor verrassend goedkope toners. Het artikel OKI 42127406 toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) kan jij toepassen voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Denk dan aan echte merkartikelen van OKI. Meer en meer printshops als bijv. Office Centre en inktcartridge store bieden ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, ze hebben doorgaans meer milliliters en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€142,50
Huismerk tarieven€71,25
FabrikantOKI
ArtikelOKI 42127406 toner magenta
Artikelcode42127406
Kleur omschrijvingmagenta
Capaciteit5.000 prints
EAN-nummer5031713925033

Goedkoopste OKI 42127406 inkt bestellen maart 2024

De capaciteit van de 42127406 toner is 5.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Officesavers & Inkt-bestellen.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele OKI toners. Ze faciliteren een groot aanbod en geven advies / service. In de regel bieden ze ook een goed huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij leveranciers zoals Inkt.nl & Staples.
  • Originele 42127406 inkt toners zijn te bestellen v.a. €142,50.
  • OKI imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Instructies om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a minimale kwaliteit) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans en Garamond.
  • Via onze website klik je eenvoudig door naar goede aanbieders waar je de beste 42127406 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 42127406 toner magenta vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model rode tonercartridge kost in de winkel al snel €156,75. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €142,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €71,25. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 42127406 toner magenta originele inkt€142,50
OKI 42127406 toner magenta multipack (merk toners)€285,00
OKI 42127406 toner magenta huismerk inkt * €71,25
OKI 42127406 toner magenta huismerk duopack * €142,50
Prijstabel voor de 42127406 tonercartridge (roze / rood) in maart 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI verkrijgen?

Direkt OKI 42127406 inkt kopen? Deze toner (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online shops als bij kantoorwinkels. Kooptip: bezoek een een internet printshop. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken tevens een goed huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Handyman, Albert Heijn, Hema, Bruna, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Expert.
  • Grote webwinkels als Bol.com, Wehkamp, Fonq, Ebay, Blokker, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Erkende inktspecialisten als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
oki-42127406-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 42127406 inkt van OKI bestellen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De OKI 42127406 toner magenta originele rode toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden gemaakt door OKI en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt frustrerende foutmeldingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele patronen van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen frustrerende storingen en foutcodes. Printen werkt altijd.
  • Het nadeel van merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €142,50).

OKI 42127406 toner magenta huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het 42127406 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is fors goedkoper. Dit heeft te maken met toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 42127406 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van originele inkt.
  • De printkwaliteit is verrassend goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met errors of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) magenta inkt van OKI vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel check je veel voorkomende afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer nog eens of je het dopje / plastic hebt weggedaan en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop de afdruktaak, onttrek de toner en maak alles direct schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Alledaagse toner-problemen in relatie tot OKI 42127406 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoe duur is de OKI 42127406 toner magenta toner?
De gemiddelde kostprijs van de OKI 42127406 met de kleur magenta (roze / rood) toner is doorgaans +/- €117,77 excl. de btw (€142,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking selecteert betaal je zo’n €285,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het nummer 42127406 ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-toners ligt lager (+/- €71,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Loopt dan de volgende checklist na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer of je het dopje / plastic verwijderd hebt. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en bekijk de status van de printkop.

Is een OKI 42127406 toner magenta huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 42127406 alternatief bestellen is normaal gesproken niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper dan merk-inkt. Het tarief is voordeliger en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de prints doet amper onder voor merkinkt. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken gemakkelijk oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de OKI 42127406 toner navullen?
Een toner bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit klusje kies je voor een complete navulset met inkt voor het OKI inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend spuit je de rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als laatste kun je alles weer in elkaar zetten. Nadien test je uit of de nieuwe OKI inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie