bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 42804538 magenta / roze / rood toner

Wil jij ook de goedkoopste OKI 42804538 inkt toner? Op deze webpagina tref je erkende winkels voor verrassend goedkope toners. Het artikel OKI 42804538 toner magenta hoge capaciteit bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) is geschikt voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van OKI. Heel wat shops als bijv. Handyman.nl en Inktwereld.nl faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€124,50
Huismerk verkoopprijs€62,25
LeverancierOKI
SoortOKI 42804538 toner magenta hoge capaciteit
Artikelnummer42804538
Kleurcodemagenta
Printcapaciteit3.000 prints
EAN-code5031713027522

Goedkoopste OKI 42804538 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 42804538 toner is 3.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat is veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktwereld.nl of Printabout.nl zijn suggesties voor het kopen van originele OKI toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en geven advies / service. In de basis verkopen ze ook een prima huismerk.

  • Inkt deals is verkrijgbaar via leveranciers zoals 112supplies en Staples.
  • Originele 42804538 inkt toners zijn te bestellen v.a. €124,50.
  • OKI imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, loop alle eco-printinstellingen na (denk dan aan draft mode) & selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic of Brush Script.
  • Via dit portaal vind je de directe links naar goede inktshops waar je zonder gedoe 42804538 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 42804538 toner magenta hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn niet goedkoop. Een dergelijke rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €136,95. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €124,50. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €62,25. Klik verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 42804538 toner magenta hoge capaciteit originele inkt€124,50
OKI 42804538 toner magenta hoge capaciteit multipack (merk toners)€249,00
OKI 42804538 toner magenta hoge capaciteit huismerk inkt * €62,25
OKI 42804538 toner magenta hoge capaciteit huismerk duopack * €124,50
Overzicht met prijzen van de 42804538 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI bestellen?

Direkt OKI 42804538 inkt bestellen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetshops als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Deze shops hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en hebben vaak een goed huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Handyman, Action, Bruna, Expert, Media Markt, Primera, Kruidvat.
  • Grote platformen als Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Fonq, Blokker, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • Toonaangevende inktwinkels als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste acties en kortingen.
oki-42804538-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 42804538 inkt van OKI bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De OKI 42804538 toner magenta hoge capaciteit originele rode toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden gemaakt door OKI en resulteren in de mooiste prints. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van storende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

  • Originele tonercartridges van OKI zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen irritante foutcodes en printerstoringen. Printen werkt altijd.
  • Het ongunstige van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €124,50).

OKI 42804538 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde partijen. Het 42804538 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dit heeft te maken met een lage stukprijs en omdat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je met name let op de prijs.

  • OKI 42804538 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
  • De kwaliteit van de afdrukken is bijzonder goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
  • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de magenta inkt van OKI vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel staan de meest gangbare issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt soms voor bij klooninkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer of je het plakkertje weg hebt gehaald en maak de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printerinkt droogt uit.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop schoon te maken. Een voordeliger alternatief is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Zet je printopdracht in de wacht, onttrek de toner en reinig de complete printer. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Veel voorkomende problemen aangaande OKI 42804538 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de OKI 42804538 toner magenta hoge capaciteit toner?
De adviesprijs van de OKI 42804538 met de kleur magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €102,89 excl. btw (dat maakt €124,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack neemt moet je denken aan €249,00. Dankzij een huismerk toner met het OEM-nummer 42804538 kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €62,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer volume).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat nu?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Check of de patronen wel goed vastzitten, en check of je het plasticje helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon met een droge doek en open het reinigingsprogramma.

Is het OKI 42804538 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 42804538 alternatief proberen is bijna altijd zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De verkoopprijs is voordeliger en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken gaat er amper op achteruit. Het grootste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dit kan je gewoonlijk simpel oplossen.

Op welke manier kan ik de OKI 42804538 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor bestel je een complete navulset met inkt voor het OKI inktpatroon. Op internet kun je verdere uitleg zoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In stap 2 spuit je de rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder kun jij het artikel in elkaar zetten. Als afronding test je of de nagevulde OKI inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie