bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43034805 geel / yellow toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste OKI 43034805 inkt toner? Via onze vergelijk-tool bekijk je de beste leveranciers voor spotgoedkope toners. Deze OKI 43034805 toner geel bedoeld voor de kleur geel (yellow) is geschikt voor al jouw kleurrijke afdrukken. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van OKI. Verschillende printshops als bijv. Office Centre & Inktshop.nl faciliteren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is veel lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€63,50
Huismerk tarieven€31,75
LeverancierOKI
TypeOKI 43034805 toner geel
Artikelnummer43034805
Kleurengeel
Intensiteit1.500 prints
EAN-code5031713027430

Goedkoopste OKI 43034805 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 43034805 toner is 1.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat is een stuk goedkoper dan in een lokale shop. replacedirect & Paradigit zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze hebben over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls bieden ze ook een aantrekkelijk huismerk.

  • De goedkoopste inkt is te bestellen via winkels als 123inkt of Handyman.nl.
  • Originele 43034805 inkt toners haal je in huis vanaf €63,50.
  • OKI imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (onder ander snel-modus) of probeer lettertypes zoals Century Gothic en Garamond.
  • Via deze site vergelijk je de meest bekende bedrijven waar je eenvoudig 43034805 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 43034805 toner geel vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Dit type gele tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €69,85. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €63,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Reken op een bedrag van €31,75. Spring verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 43034805 toner geel originele inkt€63,50
OKI 43034805 toner geel multipack (merk toners)€127,00
OKI 43034805 toner geel huismerk inkt * €31,75
OKI 43034805 toner geel huismerk duopack * €63,50
Geschatte prijzen van de 43034805 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI kopen?

Gemakkelijk OKI 43034805 inkt kopen? Deze specifieke toner (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en verstrekken bovendien een uitstekend huismerk.

  • Winkels in de regio: Hema, Albert Heijn, Handyman, Action, Kruidvat, Media Markt, Jumbo, Expert.
  • Populaire internetwinkels als Blokker, Bol.com, Coolblue, Amazon, Wehkamp, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Echte inktaanbieders als Printabout.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste acties en kortingen.
oki-43034805-geel-yellow-toner

Originele gele 43034805 inkt van OKI bestellen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De OKI 43034805 toner geel originele gele toner is in dat geval een aanrader. De toners zijn afkomstig van OKI en leveren een optimaal resultaat. De patronen werken altijd en je voorkomt storende foutmeldingen of storingen. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet houdt van gedoe.

  • Originele patronen van OKI zorgen voor het beste resultaat.
  • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
  • Geen vervelende errors of foutcodes. Na plaatsing direct printen.
  • Het ongunstige van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €63,50).

OKI 43034805 toner geel huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 43034805 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per toner en omdat de patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 43034805 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met originele producten.
  • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
  • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je last hebt van errors of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de geel inkt van OKI vervangen maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel vind je algemene inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Kijk of je het plakkertje goed verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check of je toners goed in de printer zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De inkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. De beste tips is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Stop het printen meteen, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles grondig schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest voorkomende issues met de OKI 43034805 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat zijn de kosten van de OKI 43034805 toner geel toner?
De prijs van een OKI 43034805 met de kleur geel (yellow) toner is om en nabij de €52,48 excl. de btw (dat maakt €63,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking of multipack neemt kost het ongeveer €127,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 43034805 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €31,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Probeer eerst de volgende tips & tricks: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is een OKI 43034805 toner geel huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 43034805 alternatief kiezen is in de basis erg aantrekkelijk. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De verkoopprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar. Het grootste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes en printerstoringen. Dit soort storingen kan je meestal snel oplossen.

Voor een voordelige prijs de OKI 43034805 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor deze handeling kan je aan de slag met een een set navulinkt die geschikt is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Vervolgens spuit je de gele inkt in het inktpatroon. Dan kan je het product terugzetten in originele staat. Tenslotte bekijk je of de budget OKI inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie