bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 43324408 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste OKI 43324408 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl vind je toonaangevende inktaanbieders voor verrassend goedkope toners. Artikel OKI 43324408 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) komt van pas bij jouw zakelijke documenten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de fabrikant (merk) toners van OKI. Velerlei inktshops als bijvoorbeeld Staples en Inktshop.nl verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€90,50
Huismerk tarief€45,25
FabrikantOKI
TypeOKI 43324408 toner zwart
Artikelcode43324408
Kleur beschrijvingzwart
Printomvang6.000 prints
EAN-code5031713031260

Goedkoopste OKI 43324408 inkt bestellen maart 2024

De capaciteit van de 43324408 toner is 6.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je bestelt het dan een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Inktcartridge store & Inktbaas.nl zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele OKI toners. Ze hanteren duizenden producten en jij kan terecht voor service. Gewoonlijk voeren ze ook een prima huismerk.

  • Inkt deals is aan te schaffen bij verkooppunten zoals coolblue.nl of Printabout.nl.
  • Originele 43324408 inkt toners koop je vanaf €90,50.
  • OKI imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (onder ander draft mode) & probeer lettertypes zoals Courier of Calibri.
  • Via onze vergelijker klik je direct door naar erkende verkopers waar je de beste 43324408 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen OKI 43324408 toner zwart vergelijken
OKI toners kunnen best duur zijn. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €99,55. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €90,50. De meest gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €45,25. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 43324408 toner zwart originele inkt€90,50
OKI 43324408 toner zwart multipack (merk toners)€181,00
OKI 43324408 toner zwart huismerk inkt * €45,25
OKI 43324408 toner zwart huismerk duopack * €90,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 43324408 tonercartridge (black) in maart 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI bestellen?

Gemakkelijk OKI 43324408 inkt kopen? Deze toner of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorwinkels. Advies van de specialist: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Zij hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren doorgaans een prima huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Action, Bruna, Handyman, Albert Heijn, Media Markt, Expert, Kruidvat, Jumbo.
  • Grote platformen als Bol.com, Coolblue, Fonq, Amazon, Ebay, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • Erkende inktaanbieders als Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak interessante kortingsacties.
oki-43324408-zwart-black-toner

Originele zwarte 43324408 inkt van OKI kopen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De OKI 43324408 toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. De toners worden gefabriceerd door OKI en resulteren in de mooiste prints. De patronen doen altijd en je krijgt geen vervelende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je geen zin hebt in foutmeldingen.

  • Originele patronen van OKI hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen frustrerende storing en meldingen. Na plaatsing direct printen.
  • De negatieve kant van originele merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €90,50).

OKI 43324408 toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan namaak-inkt van een ander merk. Het 43324408 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en zorgt voor een besparing tot wel 60%. De besparing komt tot stand door een fors lagere adviesprijs en omdat de patronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • OKI 43324408 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
  • De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Een minpunt van budget inkt is dat je soms te maken hebt met storingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van OKI verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht vind je de meest gangbare inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Check of je het lipje weg hebt gehaald en maak de contactpunten schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Als oplossing raden we aan om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Breek de printopdracht af, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Alledaagse afdrukproblemen aangaande OKI 43324408 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de OKI 43324408 toner zwart toner?
De kostprijs van een OKI 43324408 met de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €74,79 excl. de btw (dat betekent €90,50 inclusief de btw). Als je een multipack of voordeelverpakking prefereert betaal je ongeveer €181,00. Met een huismerk toner met het serienummer 43324408 betaal je een veel lagere prijs. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €45,25) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat nu?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer of je het lipje verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en neem de printkop onder handen.

Is een OKI 43324408 toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 43324408 alternatief gebruiken is in de regel erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper in vergelijking met merk-inkt. De winkelprijs is lager en de toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Het kan voorkomen dat er sprake kan zijn van foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken eenvoudig oplossen.

Hoe kan ik snel de OKI 43324408 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Om dat te doen koop je een handige navulset inclusief inkt voor het OKI inktpatroon. Op internet kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Nu spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend kun je alles weer in elkaar zetten. Aansluitend controleer je of de nieuwe OKI inkt goed op het papier komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie