bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44059108 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste OKI 44059108 inkt toner? Op deze pagina vergelijk je de meest bekende printwinkels voor extra voordelige toners. Het artikel OKI 44059108 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) is relevant voor jouw zwart-wit printjes. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) toners van OKI. Velerlei printwinkels als o.a. Mediamarkt.nl & Inktshop.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€78,50
Huismerk prijzen€39,25
LeverancierOKI
SoortOKI 44059108 toner zwart
Artikelcode44059108
Officiële kleurzwart
Printomvang8.000 prints
EAN-nummer5031713043546

Goedkoopste OKI 44059108 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 44059108 toner is 8.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat kan daar veel gunstiger dan in een lokale shop. Inkclub & Printabout.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze bieden over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls bieden ze ook een goed huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt is te koop bij winkels als Easy-ink en Inktbaas.nl.
  • Originele 44059108 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €78,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
  • Instructies om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, loop alle eco-printinstellingen na (bijv. eco-stand) of probeer lettertypes zoals Ecofont en Baskerville Old Face.
  • Via dit portaal vind je de directe links naar de beste bedrijven waar je de beste 44059108 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 44059108 toner zwart vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Dit model zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €86,35. In de webshops is dat voordeliger en betaal je circa €78,50. De goedkoopste optie is het eigen huismerk. Deze koop je al vanaf €39,25. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 44059108 toner zwart originele inkt€78,50
OKI 44059108 toner zwart multipack (merk toners)€157,00
OKI 44059108 toner zwart huismerk inkt * €39,25
OKI 44059108 toner zwart huismerk duopack * €78,50
Geschatte prijzen van de 44059108 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI verkrijgen?

Snel OKI 44059108 inkt bestellen? Deze toner (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online shops als bij computerzaken. Belangrijk: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze leveranciers helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

  • Winkels in de regio: Handyman, Bruna, Hema, Action, Media Markt, Jumbo, Primera, Kruidvat.
  • Grote nationale winkels als Coolblue, Wehkamp, Bol.com, Blokker, Ebay, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Erkende inktwebwinkels als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
oki-44059108-zwart-black-toner

Originele zwarte 44059108 inkt van OKI kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De OKI 44059108 toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt storende storing en meldingen. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

  • Originele toners van OKI bieden de hoogste printkwaliteit.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen vervelende errors of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
  • De negatieve kant van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €78,50).

OKI 44059108 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het 44059108 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en de prijs is erg concurrerend. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per toner en doordat deze toners wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 44059108 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
  • De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar (vooral als je veel in zwart print).
  • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je last hebt van errors of foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van OKI vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht tref je veel voorkomende issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Toner wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het beschermkapje goed verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het advies van experts is om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt de printer in. Zet de printer meteen stil, verwijder de lekkende toner en maak met een vochtig doekje alles schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Bekende toner-problemen met de OKI 44059108 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de OKI 44059108 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de OKI 44059108 met kleurcode zwart (black) toner is doorgaans +/- €64,88 excl. btw (€78,50 inclusief de btw). Zodra je een duopack of voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €157,00. Met een huismerk toner met het nummer 44059108 betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-toners ligt lager (+/- €39,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer volume).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een nieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Je kunt een aantal dingen proberen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer of je het lipje los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en reinig de printkop.

Is het OKI 44059108 toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 44059108 alternatief nemen is in de regel een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper dan merkinkt. De kostprijs is goedkoper en de toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De printkwaliteit doet nauwelijks onder. Het kan voorkomen dat je soms te maken hebt met storingen of foutmeldingen. Deze kan je normaliter gemakkelijk verhelpen.

Kan ik ook zelf de OKI 44059108 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor deze handeling kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het OKI inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Verder kun jij het artikel in elkaar zetten. Tenslotte test je of de vernieuwde OKI inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie