bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44059210 magenta / roze / rood toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste OKI 44059210 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bieden wij de betrouwbaarste printwinkels voor goedkope toners. Het artikel OKI 44059210 toner magenta met kleur magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Denk dan aan originele patronen van OKI. Een groeiend aantal inktshops zoals bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl & Inktshop.nl bezorgen ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn veel lager geprijsd, de toners zijn gevuld met meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€194,50
Huismerk verkoopprijs€97,25
FabrikantOKI
ArtikelOKI 44059210 toner magenta
Artikelcode44059210
Officiële kleurmagenta
Effectiviteit10.000 prints
EAN-nummer5031713043607

Goedkoopste OKI 44059210 inkt bestellen oktober 2021

De capaciteit van de 44059210 toner is 10.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Inktshop.nl of inktknaller.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele OKI toners. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. In de basis voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt schaf jij aan via winkels zoals Inkt.nl en Office Centre.
 • Originele 44059210 inkt toners zijn te bestellen v.a. €194,50.
 • OKI imitatie inkt kost vaak maar de helft. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (onder ander snelle modus) of overweeg een lettertype als Ryman Eco of Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je goede printshops waar je goedkope 44059210 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen OKI 44059210 toner magenta vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke rode tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €213,95. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €194,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €97,25. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
OKI 44059210 toner magenta originele inkt€194,50
OKI 44059210 toner magenta multipack (merk toners)€389,00
OKI 44059210 toner magenta huismerk inkt * €97,25
OKI 44059210 toner magenta huismerk duopack * €194,50
Tabel met prijzen voor de 44059210 tonercartridge (roze / rood) in oktober 2021. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI bestellen?

Meteen OKI 44059210 inkt bestellen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via webshops als bij boekhandels. Belangrijk: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Albert Heijn, Handyman, Action, Expert, Kruidvat, Media Markt, Jumbo.
 • Bekende webshops als Fonq, Amazon, Wehkamp, Blokker, Ebay, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktspecialisten als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak interessante kortingsacties.
oki-44059210-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 44059210 inkt van OKI bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 44059210 toner magenta originele rode toner stelt jou niet teleur. De toners zijn afkomstig van OKI en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen werken altijd en je hebt geen last van frustrerende foutcodes. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van OKI zorgen voor het beste resultaat.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van merk toners is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €194,50).

OKI 44059210 toner magenta huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van een ander merk. Het 44059210 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • OKI 44059210 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat er meer inkt in zit ten opzichte van originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van storingen.

Problemen bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de magenta inkt van OKI vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel tref je de meest bekende printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Controleer of je het lipje goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en begin met het standaard onderhoud.
De printkop is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Als oplossing raden we aan om de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop het printen meteen, verwijder de verschillende toners en reinig de complete printer. Download het retourformulier en stuur het terug.
Gangbare inktproblemen bij de OKI 44059210 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat zijn de kosten van de OKI 44059210 toner magenta toner?
De huidige kostprijs van de OKI 44059210 met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is gemiddeld zo’n €160,74 excl. btw (dat is €194,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack selecteert liggen de kosten op zo’n €389,00. Dankzij een huismerk toner met de fabrikantcode 44059210 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €97,25) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Je kunt een aantal dingen proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en onderzoek of je het plakkertje hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het OKI 44059210 toner magenta huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 44059210 alternatief proberen is over het algemeen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper dan originele inktpatronen. De prijs is goedkoper en deze toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printadrukken doet nauwelijks onder. Waar je op moet letten is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je doorgaans snel herstellen.

Op welke manier kan ik de OKI 44059210 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je zelf ook thuis doen. Om dat te doen gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende DIY-websites lees je daarvoor veel tips: Je haalt de toner uit elkaar. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met rode inkt in het reservoir. Als laatste mag je het product in elkaar klikken. Als afronding controleer je of de gekloonde OKI inkt correct functioneert door een testprint te doen.

Plaats een reactie