bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 45807102 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste OKI 45807102 inkt toner? Op deze website bekijk je goede inktshops voor betaalbare toners. Artikel OKI 45807102 toner zwart met de kleur zwart (black) is geschikt voor al jouw basic zwart-wit printjes. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) toners van OKI. Een groeiend aantal inktshops als bijv. Inkt-bestellen.nl en Easy-ink bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is veel lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€74,00
Huismerk vanafprijs€37,00
LeverancierOKI
ArtikelOKI 45807102 toner zwart
Productnummer45807102
Kleurenzwart
Printomvang3.000 prints
EAN-code5031713063384

Goedkoopste OKI 45807102 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 45807102 toner is 3.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit kan daar stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Inkclub of inktknaller.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele OKI toners. Ze bieden heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Over het algemeen hanteren zij ook een goed huismerk.

  • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij leveranciers zoals Easy-ink & Inktbaas.nl.
  • Originele 45807102 inkt toners koop je online vanaf €74,00.
  • OKI imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Onze tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander eco-modus) of kies een zuinig lettertype zoals Courier en Garamond.
  • Via deze site check je de beste inktwebshops waar je snel en simpel 45807102 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 45807102 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €81,40. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €74,00. De voordeligste optie is huismerk-inkt. Deze is te bestellen v.a. €37,00. Klik verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
OKI 45807102 toner zwart originele inkt€74,00
OKI 45807102 toner zwart multipack (merk toners)€148,00
OKI 45807102 toner zwart huismerk inkt * €37,00
OKI 45807102 toner zwart huismerk duopack * €74,00
Geschatte prijzen van de 45807102 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI inkopen?

Meteen OKI 45807102 inkt kopen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via internet als in de winkel in de buurt. Kooptip: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen helpen bij problemen, een grote voorraad en hanteren doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

  • Lokale winkels: Bruna, Hema, Albert Heijn, Handyman, Kruidvat, Media Markt, Primera, Jumbo.
  • Populaire internetwinkels als Fonq, Blokker, Amazon, Coolblue, Wehkamp, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
  • De grote inktaanbieders als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en hebben vaak interessante kortingsacties.
oki-45807102-zwart-black-toner

Originele zwarte 45807102 inkt van OKI kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 45807102 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden gemaakt door OKI en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met storende foutmeldingen. Onze aanbeveling als je hoge kwaliteit prints wilt en geen zin in gedoe hebt.

  • Originele toners van OKI bieden de hoogste printkwaliteit.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • De negatieve kant van de “echte” merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €74,00).

OKI 45807102 toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor klooninkt van een ander merk. Het 45807102 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de toner en omdat de patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als je met name let op de prijs.

  • OKI 45807102 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
  • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
  • De kwaliteit is bijna net zo goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • Het nadeel van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van OKI geplaatst maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met de meest gangbare printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Toner wordt niet herkend.Achterhaal of je het plakkertje hebt weggedaan en maak de toner schoon met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
De printkop is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een alternatief is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop meteen met printen, klik de toner uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest gangbare inktproblemen m.b.t. OKI 45807102 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoe duur is de OKI 45807102 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de OKI 45807102 met kleuromschrijving zwart (black) toner is om en nabij de €61,16 excl. de btw (wat neerkomt op €74,00 inclusief de btw). Indien je een multipack of duoverpakking prefereert moet je denken aan €148,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code 45807102 betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €37,00) en maximale aantal afdrukken is beter (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een net nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. We bieden daarom een aantal oplossingen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en onderzoek of je het beschermmateriaal hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is het OKI 45807102 toner zwart huismerk alternatief slim?
Het huismerk 45807102 alternatief nemen is normaal gesproken lucratief. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De verkoopprijs is lager en deze patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printjes is uitstekend. Het kan voorkomen dat je eventueel last kan krijgen van storing en meldingen. Deze kan je meestal eenvoudig oplossen.

Voor een voordelige prijs de OKI 45807102 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor deze handeling bestel je de navulinkt set die beschikbaar is voor het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste kun je alles weer met elkaar verbinden. Als laatste bekijk je of de vernieuwde OKI inkt op de juiste manier werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie