bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 45807111 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste OKI 45807111 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende shops voor goedkope toners. Deze OKI 45807111 toner zwart extra hoge capaciteit met kleuromschrijving zwart (black) kan jij toepassen voor documenten met heldere zwarte tekst. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van OKI. Een groeiend aantal aanbieders als o.a. Paradigit en printershop verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€147,50
Huismerk verkoopprijs€73,75
FabrikantOKI
ArtikelOKI 45807111 toner zwart extra hoge capaciteit
Serienummer45807111
Kleurcodezwart
Capaciteit12.000 prints
EAN-nummer5031713063421

Goedkoopste OKI 45807111 inkt bestellen maart 2024

De capaciteit van de 45807111 toner is 12.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Officesavers en Staples zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele OKI toners. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard bieden ze ook een voordelig huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via aanbieders als bol.com en Inktbaas.nl.
  • Originele 45807111 inkt toners zijn te bestellen v.a. €147,50.
  • OKI imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is uitstekend.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Instructies om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan snel-modus) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont & Times New Roman.
  • Op Inktaanbieding.nl check je de beste aanbieders waar je zonder gedoe 45807111 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen OKI 45807111 toner zwart extra hoge capaciteit vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €162,25. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €147,50. De gunstige optie is het huismerk. Deze is te bestellen v.a. €73,75. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 45807111 toner zwart extra hoge capaciteit originele inkt€147,50
OKI 45807111 toner zwart extra hoge capaciteit multipack (merk toners)€295,00
OKI 45807111 toner zwart extra hoge capaciteit huismerk inkt * €73,75
OKI 45807111 toner zwart extra hoge capaciteit huismerk duopack * €147,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 45807111 tonercartridge (black) in maart 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI inkopen?

Snel OKI 45807111 inkt kopen? Deze toner of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online winkels als bij computerzaken. Advies van de specialist: kies voor een online inktshop. Deze shops helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en bieden bovendien een heel behoorlijk huismerk.

  • Winkels in de buurt: Handyman, Action, Hema, Albert Heijn, Expert, Jumbo, Primera, Kruidvat.
  • Landelijke winkels als Fonq, Coolblue, Wehkamp, Blokker, Bol.com, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
  • Echte inktaanbieders als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en bieden de hoogste kortingen.
oki-45807111-zwart-black-toner

Originele zwarte 45807111 inkt van OKI bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De OKI 45807111 toner zwart extra hoge capaciteit originele zwarte toner is dat een goede koop. De toners zijn afkomstig van OKI en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

  • Originele tonercartridges van OKI leveren de mooiste printjes.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
  • Een belangrijk nadeel van de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €147,50).

OKI 45807111 toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 45807111 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • OKI 45807111 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
  • De printkwaliteit is erg goed (zeker in zwart-wit).
  • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de zwart inkt van OKI verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel tref je de meest voorkomende afdrukproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende toner.Onderzoek of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Voer het reinigingsprogramma uit om op die manier de printkop te reinigen. Het advies van experts is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Stop met printen, klik de toner uit de gleuven en maak alles direct schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Gangbare printproblemen met de OKI 45807111 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de OKI 45807111 toner zwart extra hoge capaciteit toner?
De prijs van een OKI 45807111 met de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €121,90 excl. de btw (dus €147,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking wenst betaal je zo’n €295,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer 45807111 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €73,75) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een gloednieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer of je het lipje los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een OKI 45807111 toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 45807111 alternatief aanschaffen is meestal lucratief. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. Het tarief is lager en de toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De printkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Het kan voorkomen dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal zelf herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de OKI 45807111 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je zelf ook thuis doen. Hiervoor koop je de navulinkt set die beschikbaar is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend kun je alles weer in elkaar klikken. Tenslotte controleer je of de vernieuwde OKI inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie