bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 45862839 cyaan / blauw toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste OKI 45862839 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl bieden wij goede inktshops voor spotgoedkope toners. Deze OKI 45862839 toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor scherpe kleurrijke afdrukken. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van OKI. Meerdere inktshops als bijvoorbeeld printerinktshop.nl of Officesavers verkopen ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€122,50
Huismerk verkoopprijs€61,25
FabrikantOKI
ArtikelOKI 45862839 toner cyaan
Productcode45862839
Kleurcodecyaan
Intensiteit7.300 prints
EAN-nummer5031713064190

Goedkoopste OKI 45862839 inkt bestellen maart 2024

De capaciteit van de 45862839 toner is 7.300 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je bestelt het dan veel voordelige dan in de winkel. Inktweb.nl of Inkt-bestellen.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele OKI toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls beschikken ze over een prima huismerk.

  • Inkt aanbiedingen is te koop bij shops zoals 112supplies en Paradigit.
  • Originele 45862839 inkt toners zijn te bestellen v.a. €122,50.
  • OKI imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Andere tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (zoals snelle modus) en kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco en Garamond.
  • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar populaire inktaanbieders waar je goedkoop en eenvoudig 45862839 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 45862839 toner cyaan vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Deze specifieke blauwe tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €134,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €122,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €61,25. Bekijk ook info over de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 45862839 toner cyaan originele inkt€122,50
OKI 45862839 toner cyaan multipack (merk toners)€245,00
OKI 45862839 toner cyaan huismerk inkt * €61,25
OKI 45862839 toner cyaan huismerk duopack * €122,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 45862839 tonercartridge (blauw) in maart 2024. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI aanvragen?

Gemakkelijk OKI 45862839 inkt bestellen? Dit type inkt of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij online leveranciers als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: ga naar een online inktshop. Deze shops helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren bovendien een voortreffelijk huismerk.

  • Retailers: Albert Heijn, Handyman, Bruna, Action, Expert, Media Markt, Kruidvat, Primera.
  • Grote nationale winkels als Fonq, Amazon, Blokker, Ebay, Coolblue, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • De grote inktwebwinkels als Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
oki-45862839-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 45862839 inkt van OKI kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De OKI 45862839 toner cyaan originele blauwe toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden gemaakt door OKI en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met frustrerende foutmeldingen. Een aanrader als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

  • Originele patronen van OKI bieden de beste kwaliteit prints.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen frustrerende foutcodes. Na plaatsing direct printen.
  • Het grootste nadeel van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €122,50).

OKI 45862839 toner cyaan huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor klooninkt van derden. Het 45862839 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze tip als je met name let op de prijs.

  • OKI 45862839 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
  • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je de cyaan inkt van OKI verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder check je de meest voorkomende afdrukproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Geen toner gedetecteerd.Controleer nog eens of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
De printer laat strepen achter op op het papier.Loop de geplaatste toners even na en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is ook een idee om even elke week een testafdrukje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop meteen met printen, verwijder snel alle toners en maak met een vochtig doekje alles schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Relevante toner-problemen m.b.t. OKI 45862839 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoeveel betaal ik voor een OKI 45862839 toner cyaan toner?
De prijs van een OKI 45862839 met kleuromschrijving cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €101,24 excl. de btw (dat maakt €122,50 inclusief de btw). Als je een multipack of duoverpakking selecteert moet je denken aan €245,00. Dankzij een huismerk toner met het nummer 45862839 dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €61,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Check of de patronen wel goed vastzitten, en check of je het beschermkapje juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een OKI 45862839 toner cyaan huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 45862839 alternatief bestellen is in de basis zeer interessant. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De winkelprijs is interessanter en de patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder. De schaduwkant is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaliter eenvoudig herstellen.

Tegen lage kosten de OKI 45862839 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Om dat te doen gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Nu kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Achteraf test je of de budget OKI inkt goed op het papier komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie