bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01468 geel / yellow toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Xerox 106R01468 inkt toner? Op deze webpagina tref je de betrouwbaarste winkels voor extra goedkope toners. De Xerox 106R01468 toner geel hoge capaciteit met kleur geel (yellow) komt van pas bij perfect ogende kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van Xerox. Een groeiend aantal winkels als o.a. Printabout.nl en Inkt.nl bieden ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€97,50
Huismerk prijs€48,75
FabrikantXerox
ModelXerox 106R01468 toner geel hoge capaciteit
Productcode106R01468
Kleurcodegeel
Printvermogen2.600 prints
EAN0095205752359

Goedkoopste Xerox 106R01468 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R01468 toner is 2.600 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat is financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Inkclub & inktknaller.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele Xerox toners. Ze beschikken over duizenden producten en geven advies / service. Dikwijls voorzien ze ook in een prima huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij winkels zoals 123inkt & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 106R01468 inkt toners koop je vanaf €97,50.
 • Xerox imitatie inkt kan veel geld besparen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk aan lage kwaliteit) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans en Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal check je bekende winkels waar je eenvoudig 106R01468 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 106R01468 toner geel hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke gele tonercartridge heeft een prijs van zo’n €107,25. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €97,50. De meest gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €48,75. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Xerox 106R01468 toner geel hoge capaciteit originele inkt€97,50
Xerox 106R01468 toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€195,00
Xerox 106R01468 toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €48,75
Xerox 106R01468 toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €97,50
Prijslijst van de 106R01468 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Gemakkelijk Xerox 106R01468 inkt kopen? Deze inkt of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij computerwinkels. Onze tip: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, een grote voorraad en verstrekken tevens een kwalitatief huismerk.

 • Retailers: Action, Handyman, Hema, Albert Heijn, Expert, Jumbo, Kruidvat, Primera.
 • Grote webwinkels als Fonq, Coolblue, Wehkamp, Amazon, Blokker, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktwebshops als Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en stunten regelmatig met hoge kortingen.
xerox-106r01468-geel-yellow-toner

Originele gele 106R01468 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Xerox 106R01468 toner geel hoge capaciteit originele gele toner is dan de beste koop. De toners worden gefabriceerd door Xerox en leveren de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met hinderlijke storing en meldingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke storingen en foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van de “echte” merk toners is de hoge prijs (gemiddeld kost het €97,50).

Xerox 106R01468 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van derden. Het 106R01468 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en doordat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Xerox 106R01468 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van printerstoringen en foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de geel inkt van Xerox verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder staan de meest voorkomende inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Achterhaal of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check of je toners goed in de printer zitten en start een onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om op die manier de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Breek de afdruktaak af, haal alle toner uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest bekende toner-problemen bij de Xerox 106R01468 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Xerox 106R01468 toner geel hoge capaciteit toner?
De verkoopprijs van de Xerox 106R01468 met de kleur geel (yellow) toner is gemiddeld zo’n €80,58 excl. de btw (dus €97,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack bestelt kost het ongeveer €195,00. Door te printen met een huismerk toner met de fabrikantcode 106R01468 betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €48,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een vol inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en kijk of je het dopje / plastic juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de toner schoon en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het Xerox 106R01468 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 106R01468 alternatief proberen is in de basis een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper vergeleken met originele inkt. De aanschafprijs is lager en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Het kan voorkomen dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak simpel herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Xerox 106R01468 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Daarvoor bestel je een complete navulset met inkt voor het Xerox inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In de volgende stap spuit je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend kun je alles weer opnieuw vastklikken. Nadien check je of de vernieuwde Xerox inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie