bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03764 cyaan / blauw toner

Interesse in de goedkoopste Xerox 106R03764 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met goede leveranciers voor goedkope toners. De Xerox 106R03764 toner cyaan met kleurcode cyaan (blauw) biedt uitkomst voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) toners van Xerox. Diverse verkooppunten als bijvoorbeeld Paradigit of printershop verkopen ook zogenaamde huismerk-toners. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€154,50
Huismerk tarieven€77,25
MerkXerox
SoortXerox 106R03764 toner cyaan
Artikelcode106R03764
Kleur beschrijvingcyaan
Effectiviteit3.300 prints
EAN-code0095205846287

Goedkoopste Xerox 106R03764 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R03764 toner is 3.300 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat is een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. printershop en Inktbaas.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze hebben een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Over het algemeen bieden ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te koop bij webshops zoals Inkt.nl of Printabout.nl.
 • Originele 106R03764 inkt toners zijn te bestellen v.a. €154,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijvoorbeeld snel printen) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans of Times New Roman.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar goede webshops waar je zonder gedoe 106R03764 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 106R03764 toner cyaan vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model blauwe tonercartridge heeft een prijs van zo’n €169,95. Via internet is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €154,50. De meest gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €77,25. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 106R03764 toner cyaan originele inkt€154,50
Xerox 106R03764 toner cyaan multipack (merk toners)€309,00
Xerox 106R03764 toner cyaan huismerk inkt * €77,25
Xerox 106R03764 toner cyaan huismerk duopack * €154,50
Geschatte prijzen van de 106R03764 tonercartridge (blauw) in maart 2023. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Snel Xerox 106R03764 inkt bestellen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als bij computerwinkels. Onze tip: bezoek een een online inktshop. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en voeren meestal een uitstekend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Action, Handyman, Bruna, Expert, Primera, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote platformen als Fonq, Blokker, Bol.com, Amazon, Ebay, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktwinkels als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
xerox-106r03764-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 106R03764 inkt van Xerox bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox 106R03764 toner cyaan originele blauwe toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met irritante storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €154,50).

Xerox 106R03764 toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 106R03764 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R03764 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten dan originele inkt.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Xerox geplaatst maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel bekijk je bekende problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Komt soms voor bij klooninkt. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Bekijk of je het stukje tape verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Check of je toners goed in de printer zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor correcte printkop functionaliteiten. Een goede oplossing is om elke week een testpagina te printen.
Lekkende tonercartridge.Zet de printer meteen stil, verwijder snel alle toners en zorg dat je alles grondig reinigt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest gangbare printproblemen met betrekking tot Xerox 106R03764 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat zijn de kosten van de Xerox 106R03764 toner cyaan toner?
De adviesprijs van de Xerox 106R03764 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) toner is standaard zo’n €127,69 excl. de btw (wat neerkomt op €154,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking bestelt liggen de kosten op zo’n €309,00. Dankzij een huismerk toner met het nummer 106R03764 ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €77,25) en het aantal printjes ligt hoger (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een vol inktpatroon niet wordt herkend. Loop eerst de volgende punten eens na: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en achterhaal of je het beschermkapje hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R03764 toner cyaan huismerk alternatief slim?
Een huismerk 106R03764 alternatief gebruiken is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De winkelprijs is interessanter en deze toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat er sprake kan zijn van foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans zelfstandig oplossen.

Kan ik ook zelf de Xerox 106R03764 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Voor dit karwei koop je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Xerox inktpatroon. Online kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is mag je het product terugzetten in originele staat. Aansluitend test je of de budget Xerox inkt correct functioneert door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie