bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03934 geel / yellow toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox 106R03934 inkt toner? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met goede winkels voor extra voordelige toners. Het artikel Xerox 106R03934 toner geel extra hoge capaciteit bedoeld voor de kleur geel (yellow) kun je gebruiken voor al jouw kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit originele patronen van Xerox. Diverse verkopers als o.a. inktknaller.nl en Inktshop.nl verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€202,50
Huismerk prijzen€101,25
LeverancierXerox
ArtikelXerox 106R03934 toner geel extra hoge capaciteit
Serienummer106R03934
Officiële kleurgeel
Printvermogen16.800 prints
EAN-code0095205866292

Goedkoopste Xerox 106R03934 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R03934 toner is 16.800 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je bestelt het dan een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. printershop & Paradigit zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via shops zoals Go4inkt & Handyman.nl.
 • Originele 106R03934 inkt toners koop je online vanaf €202,50.
 • Xerox imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is uitstekend.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (o.a minimale kwaliteit) & overweeg een lettertype als Century Gothic of Brush Script.
 • Via onze website vind je populaire inktaanbieders waar je eenvoudig 106R03934 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R03934 toner geel extra hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke gele tonercartridge heeft een prijs van zo’n €222,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de toners al voor €202,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €101,25. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R03934 toner geel extra hoge capaciteit originele inkt€202,50
Xerox 106R03934 toner geel extra hoge capaciteit multipack (merk toners)€405,00
Xerox 106R03934 toner geel extra hoge capaciteit huismerk inkt * €101,25
Xerox 106R03934 toner geel extra hoge capaciteit huismerk duopack * €202,50
Overzicht met prijzen van de 106R03934 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Xerox inkopen?

Direkt Xerox 106R03934 inkt bestellen? Deze toner (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-leveranciers als bij boekenwinkels. Kooptip: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Zij hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en voeren doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Hema, Handyman, Bruna, Jumbo, Kruidvat, Media Markt, Primera.
 • Grote webwinkels als Ebay, Wehkamp, Blokker, Coolblue, Amazon, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktshops als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en stunten regelmatig met hoge kortingen.
xerox-106r03934-geel-yellow-toner

Originele gele 106R03934 inkt van Xerox bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox 106R03934 toner geel extra hoge capaciteit originele gele toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met hinderlijke foutcodes. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Xerox bieden de beste kwaliteit prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een minpunt van originele merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €202,50).

Xerox 106R03934 toner geel extra hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor namaak-inkt van derden. Het 106R03934 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en doordat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R03934 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de geel inkt van Xerox verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder bieden we een overzicht met gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Onderzoek of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. De beste tips is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende tonercartridge.Breek de afdruktaak af, verwijder de lekkende toner en zorg dat je alles grondig reinigt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Veel voorkomende toner-problemen bij de Xerox 106R03934 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Xerox 106R03934 toner geel extra hoge capaciteit toner?
De prijs van een Xerox 106R03934 bedoeld voor de kleur geel (yellow) toner is standaard zo’n €167,36 excl. btw (dat betekent €202,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €405,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het OEM-nummer 106R03934 kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-toners ligt lager (+/- €101,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een vol inktpatroon niet wordt gedetecteerd. We bieden daarom een aantal oplossingen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en onderzoek of je het beschermmateriaal hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Xerox 106R03934 toner geel extra hoge capaciteit huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 106R03934 alternatief proberen is vaak een goed idee. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper ten opzichte van originele producten. De verkoopprijs is interessanter en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. Een negatieve kant is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak zelf verhelpen.

Tegen lage kosten de Xerox 106R03934 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. In dat geval koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. In de volgende stap spuit je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Dan kun jij het artikel in elkaar klikken. Als laatste probeer je of de nieuwe Xerox inkt goed op het papier komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie