bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Konica Minolta TN 326K AAJ6050 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Konica Minolta TN-326K (AAJ6050) inkt toner? Via onze vergelijker tref je erkende inktwebshops voor spotgoedkope toners. De Konica Minolta TN-326K (AAJ6050) toner zwart met kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) toners van Konica Minolta. Meerdere winkels zoals Mediamarkt.nl & bol.com leveren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€57,50
Huismerk tarieven€28,75
MerkKonica Minolta
ModelKonica Minolta TN-326K (AAJ6050) toner zwart
SerienummerAAJ6050
Kleurcodezwart
Printvermogen25.000 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Konica Minolta TN-326K (AAJ6050) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de AAJ6050 toner is 25.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inktcartridge store en Staples zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Konica Minolta toners. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en geven advies / service. Gewoonlijk hanteren zij ook een goed huismerk.

  • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij verkooppunten als Inktshop.nl of Staples.
  • Originele AAJ6050 inkt toners koop je vanaf €57,50.
  • Konica Minolta imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (alsbeperkte kwaliteit) of probeer lettertypes zoals Courier & Baskerville Old Face.
  • Op Inktaanbieding.nl check je de meest populaire winkels waar je goedkope AAJ6050 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Konica Minolta TN-326K (AAJ6050) toner zwart vergelijken
Konica Minolta toners hebben een prijskaartje. Dit model zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €63,25. Via internet is het goedkoper en betaal je gemiddeld €57,50. De meest gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €28,75. Ook interessant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Konica Minolta TN-326K (AAJ6050) toner zwart originele inkt€57,50
Konica Minolta TN-326K (AAJ6050) toner zwart multipack (merk toners)€115,00
Konica Minolta TN-326K (AAJ6050) toner zwart huismerk inkt * €28,75
Konica Minolta TN-326K (AAJ6050) toner zwart huismerk duopack * €57,50
Tabel met de geschatte prijzen van de AAJ6050 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Konica Minolta aanvragen?

Snel Konica Minolta TN-326K (AAJ6050) inkt bestellen? Deze toner of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel via internetshops als bij kantoorspeciaalzaken. Kooptip: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Deze shops bieden top-service, hebben de snelste levertijd en verkopen bovendien een uitstekend huismerk.

  • Winkels in de omgeving: Hema, Bruna, Handyman, Action, Primera, Kruidvat, Jumbo, Media Markt.
  • Grote nationale winkels als Amazon, Fonq, Wehkamp, Blokker, Bol.com, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • De grote inktwinkels als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
konica-minolta-tn-326k-aaj6050-zwart-black-toner

Originele zwarte AAJ6050 inkt van Konica Minolta bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Konica Minolta TN-326K (AAJ6050) toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden geproduceerd door Konica Minolta en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met irritante storing en meldingen. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele inktpatronen van Konica Minolta hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
  • Het grootste nadeel van merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €57,50).

Konica Minolta TN-326K (AAJ6050) toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens klooninkt van goedkope merken. Het AAJ6050 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een scherpe stukprijs en doordat deze producten meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • Konica Minolta TN 326K AAJ6050 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met inkt van het merk zelf.
  • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker in zwart-wit).
  • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door errors of foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de zwart inkt van Konica Minolta vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder tref je de meest voorkomende afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Geen toner gevonden.Achterhaal of je het lipje helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Loop de geplaatste toners even na en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit voor een juiste printkop werking. Een voordeliger alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de lekkende toner en reinig de printer grondig. Stuur het defecte product retour.
Bekende printproblemen aangaande Konica Minolta TN-326K (AAJ6050) inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Konica Minolta TN-326K (AAJ6050) toner zwart toner?
De prijs van een Konica Minolta TN-326K (AAJ6050) bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is ongeveer €47,52 excl. btw (dat betekent €57,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / duopack selecteert liggen de kosten op zo’n €115,00. Dankzij een huismerk toner met de code AAJ6050 kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners is interessanter (+/- €28,75) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Dat is op de volgende manier op te lossen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en check of je het dopje / plastic hebt weggedaan. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Konica Minolta TN-326K (AAJ6050) toner zwart huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk AAJ6050 alternatief nemen is vaak niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. De aanschafprijs is goedkoper en de toners bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder. Het grootste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutcodes. Dit soort storingen kan je vaak eenvoudig oplossen.

Kan ik de Konica Minolta TN-326K (AAJ6050) toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor dit klusje bestel je een complete navulset met inkt voor het Konica Minolta inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Als dat gelukt is kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Als laatste bekijk je of de gekloonde Konica Minolta inkt correct functioneert door het maken van een testprint.

Plaats een reactie