bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Over Ons

Welkom bij inktaanbieding.nl. Sinds 2019 zijn wij actief op de markt voor printerinkt en het vergelijken van de verschillende soorten aanbieders die deze producten verkopen. Zo hebben wij een overzicht van een aantal bekende printerinkt webwinkels. Bij deze bedrijven kun je direct product aanschaffen van de volgende merken: Apple, Brother, Canon, Compaq, Dell, Epson, Gestetner, HP, Infotec, Kodak, KPN-fax, Lexmark, Nashuatec, Océ, OKI, Olivetti, Panasonic, Philips, Primera, Rex-Rotary, Ricoh, Riso, Sagem, Samsung, Sharp, Tally en Xerox.

Wie zijn wij?

Wij zijn een team dat bestaat uit een aantal enthousiaste technische developers en marketeers. Samen kwamen we op het idee om de markt voor inktcartridges meer transparant en inzichtelijk te maken. Daarbij focussen we met name op de verschillende webshops. Dit doen we vanuit ons kantoor in Zwolle.

Wat doen wij?

Dagelijks houden we de markt voor inkt en toners goed in de gaten. We bekijken welke webwinkels voor inkt in Nederland het meest populair en succesvol zijn. We beiden een lijst van de aanbieders aan met daarbij een aantal acties en aanbiedingen. Via ons portaal kunt u eenvoudig doorklikken naar de verschillende verkopers. Een online bestelling is zo geplaatst. Vaak heeft u de inktcartridges of toners de volgende werkdag al in huis!

Vestigingsadres

Op dit moment hebben wij uitsluitend een online portaal. Dit betekend dat we geen fysieke winkel of showroom hebben waar u printer en inkt kunt bekijken en bestellen. Wil u ons correspondentie toesturen? Gebruik dan het onderstaande adres.

Adres inktaanbieding.nl
Adres: Dokter van Deenweg 162
Postcode: 8025BM, Zwolle, Nederland
Email: info@inktaanbieding.nl