bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Error codes HP Laserjet

Hp Laserjet error codes, wat betekenen ze en hoe kan je het oplossen? In dit artikel gaan we daar verder op in. Zoals elke hardware kan er wel eens iets fout gaan en dan komt er een error code op het toestel. Hier een lijstje met de meest voorkomende error codes en wat je eraan kan doen. Tips voor HP laserjet printer van model 2 tot 9500.

Error code 02: Probleem met opwarmen:
Deze error betekend dat het langer dan 3 minuten duurt voor uw HP laserjet printer opstart. Kijk uw I/O kabels na en ook uw power kabel. Dit moet het probleem oplossen.

Error code 11: Geen papier meer:
Dit betekent meestal dat het papier op is. Kijk na of de lade leeg is. Als dit niet het geval is kijk na of de sensor arm of papier lade niet beschadigd is. Kijk ook na of alles proper is want door toner stof kan het zijn dat de HP laserjet geen papier ziet

Error code 14: Toner is niet aanwezig
Deze error geeft aan dat de toner er niet in zit of gewoon niet aanwezig is. Het kan ook wijzen op het feit dat de toner niet de juiste is of dat hij niet compatibel is met deze HP laserjet printer. Kijk na of er niets is afgebroken door een verkeerde toner te gebruiken.

Error code 22: Configuration probleem
Deze error wil zeggen dat de configuratie van de printer niet juist is. Kijk ook de I/O kabels na of ze niet beschadigd zijn. Kijk ook de EIO kaart na van de HP laserjet printer.

Error code 30: PS error
PS error is een postcript error van de firmware. Voor dit moet je een nieuwe firmware chip bestellen voor uw HP laserjet printer.

Error code 40: Transfer error
Dit wil zeggen dat er een probleem is met de overdracht van de gegevens tussen PC en Printer. Kan ook aan de MIO kaart liggen kijk deze zeker na. Print een test pagina vanop uw printer om na te gaan dat de connecties juist zijn.

Error code 52: Improper scanner snelheid
Deze error code wil zeggen dat de snelheid van de scanner niet juist is. Kijk na of de moter van de scanner nog werkt en niet beschadigd is. Kijk ook de scanner kabels na.

Error codes 70 and 71: beschadigde MIO kaart
Dit wil zeggen dat de MIO of SIMMS kaart fouten geeft of beschadigd is. Meestal moet je een nieuwe kaart bestellen voor uw HP laserjet printer.

Plaats een reactie