bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 12A7460 zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Lexmark 12A7460 inkt toner? Op deze website vind je erkende leveranciers voor spotgoedkope toners. De Lexmark 12A7460 toner zwart met de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor al jouw basic zwart-wit printjes. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van Lexmark. Veel leveranciers zoals bijvoorbeeld Staples & printershop hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€152,50
Huismerk vanafprijs€76,25
FabrikantLexmark
ModelLexmark 12A7460 toner zwart
Productcode12A7460
Kleurzwart
Printomvang5.000 prints
EAN0734646118125

Goedkoopste Lexmark 12A7460 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 12A7460 toner is 5.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktweb.nl & Handyman.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Lexmark toners. Ze verkopen over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. In de regel beschikken ze over een aantrekkelijk huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij leveranciers als Go4inkt en Staples.
  • Originele 12A7460 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €152,50.
  • Lexmark imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijvoorbeeld beperkte kwaliteit) of probeer lettertypes zoals Courier & Brush Script.
  • Via onze vergelijker vergelijk je goede aanbieders waar je probleemloos en snel 12A7460 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Lexmark 12A7460 toner zwart vergelijken
Lexmark toners zijn niet goedkoop. Dit type zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €167,75. Via internet is het goedkoper en betaal je gemiddeld €152,50. De meest gunstige optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €76,25. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Lexmark 12A7460 toner zwart originele inkt€152,50
Lexmark 12A7460 toner zwart multipack (merk toners)€305,00
Lexmark 12A7460 toner zwart huismerk inkt * €76,25
Lexmark 12A7460 toner zwart huismerk duopack * €152,50
Prijslijst van de 12A7460 tonercartridge (black) in april 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Lexmark aanschaffen?

Gemakkelijk Lexmark 12A7460 inkt kopen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via internetshops als bij computerwinkels. Advies van de specialist: bestel bij een online inktshop. Deze leveranciers helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en voeren meestal een kwalitatief huismerk.

  • Retailers: Handyman, Hema, Action, Albert Heijn, Expert, Media Markt, Primera, Kruidvat.
  • Grote platformen als Coolblue, Amazon, Ebay, Blokker, Fonq, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
  • Erkende inktwinkels als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
lexmark-12a7460-zwart-black-toner

Originele zwarte 12A7460 inkt van Lexmark bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Lexmark 12A7460 toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden gemaakt door Lexmark en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met vervelende storing en meldingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele patronen van Lexmark bieden de hoogste printkwaliteit.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
  • Het grootste nadeel van merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €152,50).

Lexmark 12A7460 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 12A7460 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en omdat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

  • Lexmark 12A7460 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat er meer inkt in zit dan inkt van het merk zelf.
  • De printkwaliteit is prima (helemaal als je het meest in zwart print).
  • Het nadeel van budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errorcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Lexmark geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel tref je alledaagse printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, haal de betreffende toner uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Algemene printproblemen met betrekking tot Lexmark 12A7460 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Lexmark 12A7460 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Lexmark 12A7460 met kleurcode zwart (black) toner is gewoonlijk €126,03 excl. btw (wat neerkomt op €152,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking wenst betaal je zo’n €305,00. Met een huismerk toner met de code 12A7460 betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €76,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze bevatten meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en check of je het plakkertje hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Lexmark 12A7460 toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 12A7460 alternatief selecteren is vaak niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper in verhouding tot originele merkinkt. De kostprijs is aantrekkelijker en deze toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutmeldingen. Deze kan je gewoonlijk zelfstandig verhelpen.

Op welke manier kan ik de Lexmark 12A7460 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je zelf ook thuis doen. Daarvoor kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het Lexmark inktpatroon. Op Youtube en diverse website vind je precies hoe dit werkt: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Later mag je alles met elkaar verbinden. Als afronding test je uit of de bijgevulde Lexmark inkt goed op het papier komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie