bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 24Z0036 geel / yellow toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Lexmark 24Z0036 inkt toner? Op deze website bekijk je de beste verkooppunten voor extra goedkope toners. De Lexmark 24Z0036 toner geel met de kleur geel (yellow) biedt uitkomst voor perfect ogende kleurenafdrukken. Populair zijn de “echte” toners van Lexmark. Meerdere webshops als bijvoorbeeld inktknaller.nl & Officesavers verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€187,50
Huismerk tarief€93,75
LeverancierLexmark
ArtikelLexmark 24Z0036 toner geel
Seriecode24Z0036
Kleurcodegeel
Printvermogen7.500 prints
EAN0734646215442

Goedkoopste Lexmark 24Z0036 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 24Z0036 toner is 7.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat is veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. printershop & Mediamarkt.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Lexmark toners. Ze verkopen over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk voeren ze ook een goedkoop huismerk.

  • De goedkoopste inkt is verkrijgbaar via verkooppunten als 123inkt en inktknaller.nl.
  • Originele 24Z0036 inkt toners kosten je ongeveer €187,50.
  • Lexmark imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, loop alle eco-printinstellingen na (bijv. eco-modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont en Brush Script.
  • Via onze website vind je de directe links naar geschikte aanbieders waar je de beste 24Z0036 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Lexmark 24Z0036 toner geel vergelijken
Lexmark toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke gele tonercartridge heeft een prijs van zo’n €206,25. Via internet is het goedkoper en kost het zo’n €187,50. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €93,75. Ook relevant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Lexmark 24Z0036 toner geel originele inkt€187,50
Lexmark 24Z0036 toner geel multipack (merk toners)€375,00
Lexmark 24Z0036 toner geel huismerk inkt * €93,75
Lexmark 24Z0036 toner geel huismerk duopack * €187,50
Prijsoverzicht van de 24Z0036 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Lexmark aanschaffen?

Vandaag nog Lexmark 24Z0036 inkt kopen? Deze toner of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als bij winkeliers. Ons advies: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en bieden bovendien een uitmuntend huismerk.

  • Lokale winkels: Handyman, Bruna, Hema, Albert Heijn, Jumbo, Primera, Kruidvat, Expert.
  • Grote nationale winkels als Wehkamp, Amazon, Ebay, Fonq, Blokker, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
  • De grote inktshops als Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en stunten regelmatig met hoge kortingen.
lexmark-24z0036-geel-yellow-toner

Originele gele 24Z0036 inkt van Lexmark kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Lexmark 24Z0036 toner geel originele gele toner is dan de beste koop. Deze toners worden gemaakt door Lexmark en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met vervelende foutcodes. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele toners van Lexmark leveren de mooiste printjes.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen irritante storingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
  • Een aandachtspunt bij originele merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €187,50).

Lexmark 24Z0036 toner geel huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar klooninkt van derde leveranciers. Het 24Z0036 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

  • Lexmark 24Z0036 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
  • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (vooral als je veel in zwart print).
  • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de geel inkt van Lexmark vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht check je algemene printproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gevonden.Onderzoek of je het beschermkapje hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en begin met het standaard onderhoud.
Printerinkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om elke week een testpagina te printen.
Een lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, haal de betreffende toner uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Algemene afdrukproblemen in relatie tot Lexmark 24Z0036 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Lexmark 24Z0036 toner geel toner?
De adviesprijs van de Lexmark 24Z0036 bedoeld voor de kleur geel (yellow) toner is doorgaans +/- €154,96 excl. de btw (€187,50 inclusief btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking koopt betaal je uiteindelijk zo’n €375,00. Door te printen met een huismerk toner met het OEM-nummer 24Z0036 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €93,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer milliliters).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een vol inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en bekijk of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het Lexmark 24Z0036 toner geel huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 24Z0036 alternatief kiezen is doorgaans een goed idee. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper in verhouding tot originele merkinkt. De winkelprijs is voordeliger en de toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken gaat er amper op achteruit. Nadelig effect is dat er sprake kan zijn van storingen of foutmeldingen. Deze kan je vaak zelfstandig oplossen.

Hoe kan ik snel de Lexmark 24Z0036 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je thuis doen. Om dat te doen kies je voor een unieke navul inkt set die past bij het Lexmark inktpatroon. Op verschillende websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de toner uit elkaar. In stap 2 injecteer je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als laatste kan je het product met elkaar verbinden. Ter controle probeer je of de gekloonde Lexmark inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie