bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Olivetti B0558 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Olivetti B0558 inkt toner? Op deze website vind je de populairste inktwebshops voor spotgoedkope toners. De Olivetti B0558 toner zwart hoge capaciteit met de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor jouw zakelijke documenten. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) toners van Olivetti. Steeds meer printshops als bijv. printerinktshop.nl & Inktweb.nl hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€65,50
Huismerk prijs€32,75
FabrikantOlivetti
TypeOlivetti B0558 toner zwart hoge capaciteit
ArtikelcodeB0558
Officiële kleurzwart
Printcapaciteit5.000 prints
EAN8020334287665

Goedkoopste Olivetti B0558 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de B0558 toner is 5.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Easy-ink en Mediamarkt.nl zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Olivetti toners. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. In de basis hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via aanbieders zoals Inktweb.nl of Paradigit.
  • Originele B0558 inkt toners koop je vanaf €65,50.
  • Olivetti imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
  • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a conceptmodus) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont of Brush Script.
  • Via ons platform vind je de meest bekende inktwebshops waar je snel en simpel B0558 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Olivetti B0558 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Olivetti toners hebben een prijskaartje. Dit type zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €72,05. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €65,50. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €32,75. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Olivetti B0558 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€65,50
Olivetti B0558 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€131,00
Olivetti B0558 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €32,75
Olivetti B0558 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €65,50
Prijstabel voor de B0558 tonercartridge (black) in april 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Olivetti verkrijgen?

Gelijk Olivetti B0558 inkt bestellen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorwinkels. Belangrijk: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze shops bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en hanteren doorgaans een voortreffelijk huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Action, Handyman, Bruna, Hema, Media Markt, Kruidvat, Jumbo, Primera.
  • Grote webwinkels als Blokker, Ebay, Amazon, Wehkamp, Fonq, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Online inktshops als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en communiceren dikwijls fikse kortingen.
olivetti-b0558-zwart-black-toner

Originele zwarte B0558 inkt van Olivetti bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Olivetti B0558 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners worden gemaakt door Olivetti en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen werken altijd en je vermijdt lastige storing en meldingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele tonercartridges van Olivetti zorgen voor het beste resultaat.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen lastige errors of foutcodes. Je kunt altijd printen.
  • Het nadeel van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €65,50).

Olivetti B0558 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het B0558 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de toner en omdat de inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • Olivetti B0558 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
  • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met merk-inkt.
  • De kwaliteit van de afdrukken is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Een minpunt van budget inkt is dat je last hebt van errorcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Olivetti geplaatst maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht tref je bekende issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Dit kan voorkomen bij huismerken. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Geen toner gevonden.Bekijk of je het lipje hebt weggedaan en maak de toner schoon met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Start het interne reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Beëindig de huidige afdruktaken, klik de toner uit de gleuven en zorg dat je alles grondig reinigt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest gangbare issues met de Olivetti B0558 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Olivetti B0558 toner zwart hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Olivetti B0558 met kleuromschrijving zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €54,13 excl. de btw (dat betekent €65,50 inclusief btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking kiest betaal je zo’n €131,00. Door te printen met een huismerk toner met het OEM-nummer B0558 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €32,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze bevatten meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en achterhaal of je het plasticje los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Olivetti B0558 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk B0558 alternatief inkopen is een veel gevallen niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper dan merk-inkt. De prijs is gunstiger en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is uitstekend. De schaduwkant is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans zelfstandig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Olivetti B0558 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval werk je met navulinkt set die ontwikkeld is voor het Olivetti inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Nu kun jij het artikel in elkaar klikken. Als check test je of de nieuwe Olivetti inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie