bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Olivetti B0740 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Olivetti B0740 inkt toner? Op deze pagina vergelijk je de meest bekende inktaanbieders voor voordelige toners. Het product Olivetti B0740 toner zwart met kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) toners van Olivetti. Steeds meer webshops als Inkt-bestellen.nl en Easy-ink verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€76,50
Huismerk tarief€38,25
LeverancierOlivetti
TypeOlivetti B0740 toner zwart
ProductnummerB0740
Kleurenzwart
Effectiviteit7.200 prints
EAN-code8020334298746

Goedkoopste Olivetti B0740 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de B0740 toner is 7.200 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. Easy-ink of Printabout.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Olivetti toners. Ze hebben een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Over het algemeen leveren zij ook een voordelig huismerk.

  • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via webshops zoals bol.com en Alleeninkt.nl.
  • Originele B0740 inkt toners zijn te bestellen v.a. €76,50.
  • Olivetti imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk aan milieuvriendelijk) en selecteer een zuinig lettertype als Courier of Times New Roman.
  • Via onze website vergelijk je goede printwinkels waar je eenvoudig B0740 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Olivetti B0740 toner zwart vergelijken
Olivetti toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €84,15. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €76,50. De beste optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €38,25. Bekijk ook info over besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Olivetti B0740 toner zwart originele inkt€76,50
Olivetti B0740 toner zwart multipack (merk toners)€153,00
Olivetti B0740 toner zwart huismerk inkt * €38,25
Olivetti B0740 toner zwart huismerk duopack * €76,50
Geschatte prijzen van de B0740 tonercartridge (black) in april 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Olivetti aanschaffen?

Gemakkelijk Olivetti B0740 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetwinkels als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze bedrijven hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en hebben doorgaans een uitmuntend huismerk.

  • Regionale winkels: Handyman, Action, Hema, Albert Heijn, Kruidvat, Primera, Media Markt, Jumbo.
  • Grote webwinkels als Ebay, Wehkamp, Bol.com, Fonq, Amazon, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Toonaangevende inktwebshops als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
olivetti-b0740-zwart-black-toner

Originele zwarte B0740 inkt van Olivetti kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Olivetti B0740 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden geproduceerd door Olivetti en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele patronen van Olivetti leveren de mooiste printjes.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen irritante foutmeldingen. Ze werken altijd.
  • Het ongunstige van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €76,50).

Olivetti B0740 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het B0740 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per toner en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

  • Olivetti B0740 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
  • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit ten opzichte van inkt van het merk zelf.
  • De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • De negatieve kant van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Olivetti geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel tref je de meest bekende toner-problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Achterhaal of je het plakkertje goed verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop meteen met printen, verwijder de lekkende toner en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest voorkomende afdrukproblemen in relatie tot Olivetti B0740 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat zijn de kosten van de Olivetti B0740 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Olivetti B0740 met kleuromschrijving zwart (black) toner is gewoonlijk €63,22 excl. btw (wat neerkomt op €76,50 inclusief de btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking wenst betaal je zo’n €153,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het OEM-nummer B0740 betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-toners is goedkoper (+/- €38,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer ml).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat nu?
Soms komt het voor dat een nieuwe toner niet wordt gedetecteerd. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je de beschermingstape juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en neem de printkop onder handen.

Is een Olivetti B0740 toner zwart huismerk alternatief interessant?
Een huismerk B0740 alternatief gebruiken is over het algemeen een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper dan merkinkt. De kostprijs is goedkoper en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. Een aandachtspunt is dat je te maken kunt krijgen met storingen of foutmeldingen. Deze kan je vaak zelf verhelpen.

Tegen lage kosten de Olivetti B0740 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je thuis doen. Voor dit karwei koop je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Olivetti inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Verder kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Als afronding bekijk je of de bijgevulde Olivetti inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie