bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP Envy 4505

Zonder gedoe inkt voor de HP Envy 4505 bestellen en laten bezorgen? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je de meest geschikte online verkooppunten en kortingen voor printerinkt voor alle printers. Online check je gemakkelijk goedkope kleureninkt (cyaan, geel, magenta) en zwarte (key) inkt die toepasbaar zijn voor de envy 4505 in april 2024. Eveneens check je hieronder handige printer tips, adviezen m.b.t. imitatie inkt en storingen en foutcodes.

  • Inktcartridges zijn er al vanaf €13,25.
  • Beschikbare kleuren voor de envy 4505: Blauw (Cyaan), Roze (Magenta) Geel (Yellow) en Zwart.
  • Er worden diverse soorten aangeboden: een budgetlabel of originele inkt van HP.
  • Huismerk inkt is (veel) goedkoper en is volledig gevuld. Je bespaart tot wel 50%.
  • Een uitstekend patroon is de HP 301XL Voordeelbundel.
  • Onze tip: kies voor een voordeelverpakking.

Snelkoppelingen: Webshops met goedkoopste inkt voor HP Envy 4505 | Goedkoper printen met deze bespaartips | Welke inkt kan in een envy 4505? | Informatie over inkt vervangen | Huismerk inkt kopen | FAQ met veelgestelde vragen

MerknaamHP
Printerserieenvy
Model4505
Type printerInkjet
Geschikte cartridgeHP 301XL Voordeelbundel
Prijsindicatie €€ = €€€

Goedkoopste HP Envy 4505 printerinkt kopen (april 2024)

Printen is niet goedkoop. Een A4-tje met tekst kost – afhankelijk van de gekozen inkt – gemiddeld €0,05 en een afdruk met kleur rond de €0,12 voor een print. Door te printen met de goedkoopste HP Envy 4505 cartridges bespaar je jaarlijks een hoop geld. Kiezen voor een lokale speciaalzaak om daar inkt aan te schaffen is in veel gevallen nogal prijzig. Het is vaak extra voordelig als je kiest voor een online speler. Dit blijkt uit de Consumentenbond die jaarlijks een prijspeiling doet. Dit zien we vooral bij HP originele merktoners en merkcartridges. In de bijgaande tabel tref je populaire webshopswaar je op een gebruiksvriendelijke manier direct inkt voor jouw printer kunt vinden. Per verkoper noteren we of ze navulbare inkt of juist merk-inkt bezorgen.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Goedkoper printen met deze bespaartips
Printen voor een lage prijs met de envy 4505? In de volgende lijst vind je meerdere tips om nog voordeliger te printen.

  • Neem klooninkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde en dit geeft een besparing van wel 65%.
  • Geef de voorkeur aan de zwart-wit optie. Kleureninkt is vele malen duurder.
  • Printers hebben verschillende bespaaropties. Bij het afdrukken heb je verschillende keuzes als eco-stand. Dit zorgt voor een wat lichtere print, maar je verbruikt veel minder inkt.
  • Selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans en Times New Roman.
  • Print dubbelzijdig. Zo bereik je een lager papierverbruik.
  • Trek de stekker uit de printer als er geen afdruktaken zijn. Zo vermijd je dat de printer te vaak reinigt (wat weer inkt kost).

Welke inkt is goed voor een envy 4505?

Geeft de computer een seintje dat dat het inktniveau laag is? Belangrijk: Deze berichten kun je vaak nog wel even negeren. Je hoeft dus ook niet direct te handelen. Zorg dat je een nieuwe cartridge/toner achter de hand hebt en vervang pas als de kwaliteit duidelijk minder wordt.

De all-in-one HP Envy 4505 is een inkjetprinter. Hij maakt gebruik van cartridges. Kijk allereerst welke kleur aan vervanging toe is. Ook onderzoek je welk typenummer geschikt is. Daarvoor heb je eigenlijk geen advies nodig.

  1. Kijk naar het cartridgenummer / fabriekscode. Deze vind je aan de zijkant of voorkant.
  2. Zoek specifiek op het modelnummer. Bijvoorbeeld 4505 uit de serie envy van het merk HP.
  3. Check de handleiding; daarin staan alle relevante zaken vermeld.

Bij diverse online aanbieders als 112supplies en Totaalinkt.shop worden ook huismerken aangeboden. Ze zijn te koop voor interessante tarieven en bevatten een grotere inhoud inkt. Meer info lees je hier.

TypeKleurInfo
HP Envy 4505 CyaanBlauwBlauwe inkt voor tinten als Zwartblauw of RAL 5023.
HP Envy 4505 MagentaRozeRoze inkt voor o.a. Purperviolet of RAL 3001.
HP Envy 4505 YellowGeelGele inkt voor kleuren als Ivoorkleurig of RAL 1007.
HP Envy 4505 Key / BlackZwartZwarte inkt voor het printen van tekst.
Tabel met kleuren inktcartridges voor de envy 4505.

Erkende cartridges voor o.a. de envy 4505.
Onze expert heeft de volgende gedetecteerd die in jouw printer passen.

  1. HP 300XL Voordeelbundel
  2. HP 300XL inktcartridge Zwart
  3. HP 300XL inktcartridge Kleur


Voordelige HP Envy 4505 cartridge vervangen

Heb jij nieuwe inkt binnen gekregen? Dan wordt het tijd om de cartridge te verversen. Onderstaand zetten we een handig stappenplan waardoor jij het moeiteloos kunt doen.

Uitleg cartridges envy 4505 vervangen

  1. Kijk welke kleuren vervangen moeten worden

    Je computer of laptop zal een melding tonen welke kleur(en) vervangen moeten worden.

  2. Lege cartridge uit de printer halen

    Doe de klep van de printer omhoog en onttrek de lege patronen uit het apparaat. Gooi het nooit zomaar weg maar breng ze naar een inzamelpunt.

  3. Nieuwe inkt uit de verpakking halen

    Haal de nieuwe cartridge uit het plastic. Haal het beschermmateriaal er af zoals je kunt lezen in de handleiding.

  4. Nieuwe cartridge installeren

    Plaats de patronen in de juiste sleuf. Druk deze goed aan tot je voelt dat deze vastklikt en sluit de printer.

  5. Nieuwe inkt laden

    De printer moet uiteindelijk nog het nieuwe patroon gaan valideren. Zodra je alle stappen uitgevoerd hebt geeft de printer het huidige inktniveau aan. Je kunt nu weer printen.

printerinkt-HP Envy 4505

Beste HP Envy 4505 huismerk printerinkt kopen

Zit er niet meer genoeg inkt in jouw envy 4505? Je zult dan even nieuwe inkt moeten halen. Er zijn twee mogelijkheden: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt is soms wel de helft zo goedkoop, heeft een groter inhoud en doet qua kwaliteit eigenlijk niet onder voor originele merkinkt.

Wat wordt verstaan onder huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn ingezamelde oude merkproducten die nagevuld en opnieuw verkocht worden. Dit wordt geregeld door derde partijen en zijn tot wel de helft zo goedkoop. Een huismerk product is doorgaans 100% gevuld, wat bij de originele vaak niet gebeurt. Dankzij deze producten ga je dus veel goedkoper printen. De kwaliteit van een afdruk is erg goed, het is nauwelijks te onderscheiden van standaard inkt. 

Problemen bij het gebruiken van een huismerk cartridge
Soms zul je een foutmelding krijgen bij het in gebruik nemen van imitatie inkt. Dat komt omdat HP het liefste ziet dat jij hun originele cartridges koopt. Deze storingscode is vaak gewoon te negeren. Blijft de printer foutcodes geven? Je leest hieronder nog wat adviezen.

  1. Onderzoek of je de geschikte kloon cartridge hebt geplaatst.Vind uit welk modelnummer het is en check of deze hetzelfde is als het origineel.
  2. Haal de printer van het stroomnet. Laat deze bij voorkeur even 30 minuten uit staan.
  3. Kijk of de inktcartridge goed vastgeklikt zit.
  4. Als je een printer voor het eerst in gebruik neemt moet je mogelijk eerst een afdruk maken met originele inkt. Als je dat gedaan hebt is het mogelijk alternatieve inkt toe te passen.
  5. Onderzoek of je het dopje / plastic weg hebt gehaald.
  6. Maak de contactpunten voorzichtig schoon.
  7. Update de software (firmware) van de printer. Zie ook de website van HP.
  8. Inspecteer de printkop.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Ik kan niet zwart printen omdat de kleur leeg is, hoe is dat op te lossen?
Sommige printers werken niet met zwart-wit in het geval dat een andere kleur leeg is. Dat is erg vervelend. Je kunt het gelukkig wel verhelpen. Ga naar de instellingen van de printer en kies voor enkel zwart-wit afdrukken. Heeft je printer die keuze niet? Plak een stuk donker plakband op de inhoudsindicator van de lege HP Envy 4505 cartridge.

Waarmee kan ik de inkt reinigen voor de envy 4505?
Een groot deel van de printers draaien automatisch een reinigingsprogramma voor de printkop. Zodoende zul je altijd een goede afdruk krijgen. Af en toe uw HP cartridges ontdoen van stof is ook aan te raden. Je product laat het automatisch weten als het nodig is om te reinigen. Ook als de printer niet gebruikt wordt (standby) zal de printer regelmatig onderhoudstaken uitvoeren.

Hoe kan ik de inkt voor de HP Envy 4505 navullen?
In de winkel zijn navulbare patronen verkrijgbaar. We hebben het hier over navulbare toners / cartridges die je simpel met navulinkt kunt bijvullen. Vaak kan je dit ook laten uitvoeren door winkels die hier ervaring mee hebben. Deze specialisten bieden goedkope imitatie artikelen in plaats van originele HP cartridge-inkt.

Wat zijn de actuele software en drivers voor de envy 4505?
Je all-in-one apparaat opstarten en installeren gaat vandaag de dag erg eenvoudig. Meestal herkent jouw Mac of windows PC de nieuwe printer direct. Randvoorwaarde is wel het installeren van de geldige printersoftware. De actuele versie kan je downloaden via de portalen van HP. De betrouwbare printer drivers die werken met de envy 4505 kun je altijd raadplegen op de website van HP. In het supportcenter download je verder praktische details zoals handleiding, garantievoorwaarden, tips voor reinigen en hulp voor het oplossen van problemen.

Hoe verhelp ik error codes en storingen bij de envy 4505?
Een printerstoring is vervelend maar is soms makkelijk op te lossen. Soms zijn het nietszeggende foutcodes. Zulke foutmeldingen kun je achterhalen via de informatiefolders van het merk. Vaak voorkomende HP Envy 4505 storingen zijn; geen wifi, geen inkt, slechte verbinding met mobiele apparaten, vastgelopen papier, printkop fout, langzaam, wil niet printen, cartridgeprobleem, afdrukken kost veel inkt, wil niet scannen.

Hoe hang ik de printer aan mijn netwerk?
De huidige HP printers en scanners zijn uitgerust met draadloze WiFi functionaliteiten (wireless / airprint). Dat wil zeggen dat je ook kunt afdrukken zonder kabel aan de PC of laptop. De envy 4505 WiFi printer bespaart je dus heel veel tijd. Tevens kan er worden geprint via de App op een tablet of smartphone.

Hoe handig is een printer abonnement?
Er zijn tegenwoordig een aantal merken en aanbieders die een inkt-abonnement aanbieden. De fabrikant stuurt je om de paar weken, om de 3 maanden of zodra de inkt bijna op is een nieuwe goedkope cartridge. Op basis daarvan zit je nooit met een leeg inktpatroon en kan je ervan uitgaan dat de printer alle functionaliteiten behoudt. Maak een keuze uit velerlei cartridge abonnementen. Van voordelig (25 prints per maand) tot wat duurdere contracten (duizenden prints per maand).

Plaats een reactie