bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP Envy 5546

Direct inkt voor de HP Envy 5546 bestellen en laten bezorgen? Op Inktaanbieding.nl tref je de beste shops en aanbiedingen voor cartridges en toners voor elke printer. Zo ontdek je vandaag nog goedkope kleureninkt (magenta, cyaan, geel) en zwarte inkt die bedoeld zijn voor de envy 5546 in april 2024. Ook check je op deze pagina tips om goedkoper te printen, info omtrent huismerk-inkt en bekende storingen en printer problemen.

  • Inktcartridges vind je al vanaf €19,50.
  • Er zijn in de basis 4 kleuren voor de envy 5546: Zwart, Blauw (Cyaan), Geel (Yellow) en Roze (Magenta).
  • Je kunt kiezen uit voordelige namaak inkt of originele inkt van HP.
  • Namaak inkt is goedkoper en wordt volledig gevuld. Dit levert een besparing op van wel 55%.
  • Een veel besteld inktproduct is de HP 62XL Multipack.
  • Aanbeveling: neem een voordeelverpakking voor extra voordeel.

Snelkeuze: Webshops met goedkoopste inkt voor HP Envy 5546 | Goedkoper printen met deze bespaartips | Welke inkt past in de envy 5546? | Stappenplan inkt vervangen | Informatie over huismerk inkt | Veelgestelde vragen

MerkHP
Printerserieenvy
Model5546
Type printerInkjet
Populaire cartridgeHP 62XL Multipack
Verkoopprijs €€

Goedkoopste HP Envy 5546 printerinkt bestellen (april 2024)

Printen is soms niet erg voordelig. Een gewone print met tekst (zwart-wit) kost je circa tussen de 1 en 6 eurocent en een full-color doorgaans €0,15 voor een afdruk. Door gebruik te maken van de goedkoopste HP Envy 5546 cartridges kan iedereen eenvoudig geld besparen. De lokale computerwinkel bezoeken voor je inkt-aankoop is bijna altijd niet slim. Het is qua prijs gunstiger wanneer je jouw inkt online koopt. Dat blijkt uit de grootste prijsvergelijking die de Consumentenbond uitvoert. Dit is vooral het geval voor HP originele merkcartridges en merktoners. In de lijst hieronder bekijk je de meest bekende online leveranciers waar je op een betrouwbare manier vandaag nog de juiste inkt kan bestellen. Per website tonen we of ze huismerk inkt en/of de officiële producten hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Tips om te besparen op de printkosten
Goedkoop printen met de envy 5546? In het volgende schema tref je verschillende foefjes zodat jouw printkosten nog verder dalen.

  • Kies voor namaak inkt. Je bereikt een vergelijkbare kwaliteit en dit resulteert in een besparing van zo’n 55%.
  • Probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen. Het gebruik van kleureninkt is duurder.
  • Kies de voordelige printinstellingen. Bij het afdrukken heb je verschillende keuzes als snel-modus. Je levert dan iets in op kwaliteit, alleen je inktverbruik daalt al gauw met 10%.
  • Kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont of Baskerville Old Face.
  • Kies voor de functie dubbelzijdig printen. Zo kun je tot 50% papier besparen.
  • Haal de stekker uit de printer als deze (lange tijd) niet in gebruik wordt genomen. Anders zal de printer onnodig vaak reinigen.

Wat is geschikte inkt voor de envy 5546?

Ontvang je een seintje dat de inkt op is? Advies: Inkt indicatoren zijn niet altijd nauwkeurig. Je hoeft dus ook niet direct te handelen. Zorg wel dat je vast nieuwe inkt thuis hebt liggen en vervang pas als de prints niet meer goed leesbaar zijn.

De all-in-one HP Envy 5546 heet in de volksmond een inkjetprinter. Het maakt gebruik van cartridges. Begin met het bekijken welke kleur je moet vervangen. Hierna is het belangrijk dat je weet welk type je nodig hebt. Daar kan je gemakkelijk achter komen.

  1. Controleer het cartridgenummer of de fabriekscode. Dan koop je nooit het verkeerde model.
  2. Je kunt ook zoeken op printer. Bijvoorbeeld 5546 uit de serie envy van het merk HP.
  3. Check de handleiding; daarin staan alle relevante zaken vermeld.

Bij veel webwinkels als Easy-ink en Mediamarkt.nl worden ook huismerken aangeboden. Dit is scherper geprijsd en hebben meer ML inkt inhoud. Meer info bieden we in dit stukje.

TypeKleurInfo
HP Envy 5546 CyaanBlauwBlauwe inkt voor tinten als Ultramarijn blauw en RAL 5013.
HP Envy 5546 MagentaRozeRoze inkt voor kleuren als Koraalrood en RAL 3004.
HP Envy 5546 YellowGeelGele inkt voor o.a. Parelmoer grijs en RAL 1004.
HP Envy 5546 Key / BlackZwartZwarte inkt voor eenvoudige tekstpagina’s.
Tabel met verkrijgbare inktcartridges voor de envy 5546.

Relevante cartridges voor in de envy 5546.
Wij hebben onderstaande gevonden die compatibel zijn met deze printer.

  1. HP 62XL Multipack
  2. HP 62XL Zwart
  3. HP 62XL Kleur


Voordelige HP Envy 5546 cartridge vervangen

Heb jij je bestelling binnen? Begin dan met het stappenplan om de cartridge te verwisselen. Hieronder lees je een opsomming waardoor jij het moeiteloos kunt doen.

Uitleg cartridges envy 5546 vervangen

  1. Inzicht in kleuren die je moet vervangen

    De printer of computer geeft aan met info over de CMYK-patronen inhoud.

  2. Oude cartridge uit het aparaat halen

    Open het middengedeelte van de printer en haal het oude patroon eruit. Zet het niet bij het afval maar lever ze in bij een inleverpunt.

  3. Open de nieuwe verpakking

    Haal de nieuwe cartridge voorzichtig uit de verpakking. Verwijder het beschermmateriaal zoals aangegeven in de handleiding.

  4. Nieuwe cartridge in de printer zetten

    Plaats het patroon in de lege houder. Druk deze stevig aan en sluit de printer.

  5. Inktcontrole

    De printer gaat nu starten met een validatieproces van de nieuwe inkt. Als je de inkt op de juiste manier geplaatst hebt geeft de printer het huidige inktniveau aan. Je kunt weer afdrukken.

printerinkt-HP Envy 5546

Beste HP Envy 5546 huismerk printerinkt kopen

Zit er niet meer genoeg inkt in jouw envy 5546? In dat geval heb je nieuwe inkt nodig. Er kan worden gekozen voor: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt is tot wel 50% goedkoper, heeft een groter inhoud en heeft bijna dezelfde kwaliteit als inkt van het merk zelf.

Hoe goed is huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn de officiele merkproducten die opnieuw zijn gevuld en getest. Dit navullen gebeurt vaak door erkende specialisten en zijn tot wel de helft zo goedkoop. Huismerk-inkt bevat altijd meer dan 90% inhoud, wat bij de A-merken niet het geval is. Printen is dus een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit komt overeen met standaard inkt. 

Oplossingen op problemen met het gebruiken van een huismerk cartridge
In sommige gevallen zul je een foutmelding krijgen bij het gebruik van imitatie inkt. Dit is toe te schrijven aan het feit dat HP je wil dwingen dat jij hun eigen cartridges toepast. Zo’n waarschuwing kan je gewoon negeren. Blijft de printer foutcodes geven? Dan vind je onderstaand nog wat adviezen.

  1. Check of je de juiste huismerk cartridge hebt liggen. Noteer het modelnummer en kijk of deze matcht met de fabriekscode van een origineel patroon.
  2. Start de printer opnieuw. Laat deze bij voorkeur even 30 minuten uit staan.
  3. Bekijk of de inktcartridge op de juiste manier in de sleuf zit.
  4. Als je een printer voor het eerst in gebruik neemt moet je misschien eerst een keer printen met de merkinkt (die is meegeleverd). Vervolgens is het mogelijk alternatieve inkt toe te passen.
  5. Bekijk of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd.
  6. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
  7. Zorg dat de software van de printer up to date is. Zie ook het downloadcentrum van HP.
  8. Inspecteer de printkop.

Bekijk de veelgestelde vragen

De printer print geen zwart omdat de kleur op is, wat kan ik doen?
Sommige printers weigeren zwart-wit te printen wanneer een andere kleur op is. Behoorlijk irritant. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen. Kies allereerst bij de printerinstellingen voor alleen zwart. Werkt dit niet? Plak een stuk donker plakband op het plastic venstertje van de lege HP Envy 5546 cartridge.

Bestaat de optie inkt reinigen voor de envy 5546?
Een aanzienlijk aantal modellen beschikken over een reinigingsprogramma zodat de printkop langer meegaat. Zodoende heb jij altijd een mooie printafdruk. Af en toe uw HP cartridges schoonmaken met een doekje kan ook helpen. Je product laat een popup zien wanneer het gereinigd moet worden. Ook in de standby-modus worden er printeronderhoud programma’s uitgevoerd.

Kan ik de inkt voor de HP Envy 5546 bijvullen?
In diverse webwinkels zijn navulbare inktpatronen in voorraad. Het betreft zogenaamde hervulbare patronen die je zelf opnieuw kunt aanvullen met navulinkt. Doorgaans kan je dit ook laten doen bij organisatie die hier faciliteiten voor hebben. Deze bedrijven geven goedkope huismerkproducten of kostbare originele HP cartridge-inkt.

Welke software en drivers zijn er voor de envy 5546?
Jouw printer op de juiste manier installeren kost gelukkig niet veel tijd. Gewoonlijk herkent jouw Mac of windows laptop de nieuwe printer direct. Je kunt uiteraard gebruik maken van de up-to-date printersoftware. Deze zijn moeiteloos te downloaden via het downloadcentrum van HP. De beste printer drivers voor de envy 5546 staan op de website van HP. Op de update- en service pagina download je bovendien handige hulp zoals instructies, info over het reinigingsprogramma en hulp voor het oplossen van problemen.

Wat te doen bij een error code of storing bij de envy 5546?
Een printerstoring is vervelend en kan zorgen voor de nodige stress. Door de foutcodes weet jij waar je aan toe bent. Dergelijke error-codes zijn op te vragen via de portalen van de fabrikant. Veel voorkomende HP Envy 5546 storingen zijn; vastgelopen papier, slechte verbinding met mobiele apparaten, reiniging, geen inkt, geen wifi, wil niet printen, cartridgeprobleem, langzaam, wil niet scannen, afdrukken kost veel inkt.

Kan ik draadloos printen en de printer aan het netwerk hangen?
De beste HP printers en scanners zijn uitgerust met Wifi en Airprint voor draadloos printen. Groot voordeel is dat je ook kunt afdrukken vanaf jouw (onbekabelde) laptop of PC. De envy 5546 WiFi printer biedt dus veel vrijheid via internet. Tevens kan je ook een afdruk maken via de app op je telefoon of tablet.

Kan ik een inkt abonnement afsluiten?
Er zijn tegenwoordig een aantal merken die speciale inkt-abonnementen aanbieden. Ze sturen dan om de paar weken, om de zoveel maanden of zodra de inkt bijna op is een volle goedkope cartridge. Door hiervan gebruik te maken zit je nooit met een leeg inktpatroon en kan je ervan uitgaan dat de printer het doet. Je kunt kiezen uit een aantal cartridge abonnementen. Van een lage prijs (25 prints per maand) tot het zakelijke aanbod (700-1000 prints per maand).

Plaats een reactie