bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP Photosmart C4225

Snel en voordelig inkt voor de HP Photosmart C4225 bestellen en laten bezorgen? Via deze Inktvergelijker vind je de meest geschikte webwinkels en forse kortingen voor toners en inktcartridges die passen in je printer. Online koop je direct goedkope kleureninkt (geel, magenta, cyaan) en uiteraard ook zwarte inkt die geldig zijn voor de photosmart c4225 in april 2024. Verder tref je op deze pagina tips om goedkoper te printen, info over huismerk-inkt en storingen en foutcodes.

  • Inktcartridges bestel je al vanaf €16,00.
  • Er zijn in de basis 4 kleuren voor de photosmart c4225: Roze (Magenta), Blauw (Cyaan), Geel (Yellow) en Zwart.
  • Doorgaans zijn er twee keuzes: huismerkproducten of originele inkt van HP.
  • Huismerk inkt is financieel interessanter en bevat meer inkt. Zodoende bespaar je al snel 55%.
  • Een bekend inktpatroon is de HP 350XL + HP 351XL Voordeelbundel.
  • Onze tip: de beste deal is vaak een speciale voordeelverpakking.

Thema’s: Webshops met goedkoopste inkt voor HP Photosmart C4225 | 6 tips om te besparen op de printkosten | Wat is de juiste inkt voor de photosmart c4225? | Informatie over inkt vervangen | Alles wat je moet weten over huismerk inkt | Veelgestelde vragen van onze bezoekers

MerkHP
Seriephotosmart
Modelc4225
Type printerInkjet
Geschikte cartridgeHP 350XL + HP 351XL Voordeelbundel
Verwachte prijs €€

Goedkoopste HP Photosmart C4225 printerinkt kopen (april 2024)

Printen kan veel geld kosten. Een eenvoudige zwart-wit afdruk kost je ongeveer €0,04 – €0,06 en een afdruk met kleur al snel €0,11 voor een print. Door gebruik te maken van de goedkoopste HP Photosmart C4225 cartridges kan een gemiddeld huishouden jaarlijks tientallen euro’s besparen. De lokale computerwinkel bezoeken om daar inkt aan te schaffen is vaak een duur grapje. Er is veel geld te besparen als je het online koopt. Dit blijkt uit de grootste prijsvergelijking die de Consumentenbond uitvoert. Dit is met name zo voor HP originele merktoners en merkcartridges. In het schema hierna tref je populaire webwinkelswaar je probleemloos snel de juiste inkt kan bestellen. Per webshop zie je of ze klooninkt en/of de officiële producten in het assortiment hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Besparen op de printkosten
Nog goedkoper printen met de photosmart c4225? Hierna bieden we de beste tips & tricks zodat jouw printkosten nog verder dalen.

  • Ga voor namaak inkt. De kwaliteit doet nauwelijks onder en je bespaart op deze manier al gauw 50%.
  • Klik op “printen in zwart-wit” bij instellingen. Printen in kleur is nu eenmaal duur.
  • Bekijk de verschillende printinstellingen eens. Kies bijvoorbeeld voor de optie snelle modus. De kwaliteit is iets minder, maar het verbruikt al snel 10% minder inkt.
  • Test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans of Brush Script.
  • Print dubbelzijdig. Zo kun je tot 50% papier besparen.
  • Haal de printer van de stroom als deze (lange tijd) niet in gebruik wordt genomen. Zo vermijd je dat de printer te vaak reinigt (wat weer inkt kost).

Welke inkt kan ik gebruiken in een photosmart c4225?

De seintje dat dat het inktniveau laag is? Goed om te weten: Deze berichten blijken vaak niet te kloppen. Vervang niet direct de toner/cartridge bij een melding. Zorg dat je een nieuwe cartridge/toner achter de hand hebt en vervang pas als de kwaliteit van een printje onvoldoende is.

De all-in-one HP Photosmart C4225 noemen we ook wel een inkjetprinter. Het maakt gebruik van cartridges. Check eerst welke van de 4 kleuren (cyaan, geel, magenta of zwart) je moet vervangen. Hierna informeer je welke inkt geschikt is. Dit is simpel uit te zoeken.

  1. Je kunt het handigste zoeken op cartridgenummer / fabriekscode. Deze vind je aan de zijkant of voorkant.
  2. Je kunt ook zoeken op printer. Denk dan aan c4225 uit de serie photosmart van HP.
  3. Kijk in de handleiding; hierin is alles wat je moet weten te vinden.

Bij de meeste aanbieders zoals Inktwereld.nl en Alleeninkt.nl worden tevens budgetmerken verkocht. Dit is scherper geprijsd en hebben meer ML inkt inhoud. Meer details vind je in dit stukje.

TypeKleurInfo
HP Photosmart C4225 CyaanBlauwBlauwe inkt voor met name Signaalblauw of RAL 5000.
HP Photosmart C4225 MagentaRozeRoze inkt voor met name Tomaatrood en RAL 3032.
HP Photosmart C4225 YellowGeelGele inkt voor tinten als Zandgeel of RAL 1001.
HP Photosmart C4225 Key / BlackZwartZwarte inkt voor het printen van echt zwart.
Tabel met de mogelijke inktcartridges voor de photosmart c4225.

Relevante cartridges passend in de photosmart c4225.
Ons systeem heeft verschillende ontdekt die passen in deze printer.

  1. HP 337XL + HP 343XL Voordeelbundel
  2. HP 337XL inktcartridge Zwart
  3. HP 343XL inktcartridge Kleur


Voordelige HP Photosmart C4225 cartridge vervangen

Heb je de nieuwe inkt in huis? Dan wordt het tijd om de cartridge te plaatsen. Verderop plaatsen we adviezen met een concrete uitleg.

Uitleg cartridges photosmart c4225 vervangen

  1. Inzicht in kleuren die je moet vervangen

    Je windows of mac PC zal een melding tonen met info over de CMYK-patronen inhoud.

  2. Lege cartridge verwijderen

    Zet de printerklep open en verwijder het lege patroon. Deze gooi je niet in de grijze container. Je kunt ze afgeven bij een computerwinkel of inleverpunt.

  3. Pak de nieuwe inkt erbij

    Haal de nieuwe cartridge uit het doosje. Haal het plakkertje er af zoals geïnstrueerd in de handleiding.

  4. Nieuwe cartridge herinstalleren

    Plaats het inktpatroon in de daarvoor bedoelde sleuf. Let er goed op dat deze goed vastklikt en sluit de printerkap.

  5. Laatste controle fase

    De printer zal vervolgens starten met analyseren van de geplaatste inkt. Indien je dit op de juiste manier hebt gedaan verdwijnt de foutcode. Een testafdruk geeft de laatste bevestiging.

printerinkt-HP Photosmart C4225

Beste HP Photosmart C4225 huismerk printerinkt kopen

Krijg je een melding dat je niet meer kunt printen met jouw photosmart c4225? Dan moet je nieuwe inkt kopen. Er kan worden gekozen voor: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt is tot wel 50% goedkoper, bevat vaak meer inkt en komt vaak net zo goed uit de test als originele inktpatronen.

Hoe werkt huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn ingezamelde oude merkproducten die een tweede leven krijgen en opnieuw worden gevuld. Dit wordt geregeld door speciale bedrijven en zijn tot wel 50% goedkoper. Huismerk-inkt is standaard voor meer dan 95% vol, wat bij de A-merken niet altijd aan de orde is. De afdrukkosten gaan dus fors omlaag. De printkwaliteit toont 99% overeenkomst met standaard inkt. 

Veel voorkomende problemen bij het plaatsen van huismerk cartridge
Soms laat de printer een foutmelding zien wanneer je een patroon plaatst met imitatie inkt. Dit heeft te maken met het feit dat HP liever heeft dat jij hun originele cartridges installeert. Een dergelijke storingscode kan je gewoon wegklikken. Werkt dit niet? Wij plaatsen in de bijgaande opsomming nog een aantal tips.

  1. Kijk of je de geschikte navulbare cartridge hebt gesteld. Schrijf het modelnummer op en controleer of deze hetzelfde is als de originele inkt.
  2. Trek de stekker uit de printer. Je kunt de printer even 30 minuutjes uit laten staan.
  3. Bekijk of de inktcartridge goed vast zit en duw deze nog eens goed aan.
  4. Als je een nieuwe printer hebt gekocht moet je misschien eerst een testprintje doen met de merkinkt. Pas daarna is het gebruik van alternatieve inkt mogelijk.
  5. Controleer of je het stukje tape los hebt gemaakt.
  6. Maak de contactpunten schoon met een zachte droge doek.
  7. Zoek naar nieuwe drivers of printersoftware. Deze vind je op de site van HP.
  8. Reinig de printkop.

Veelgestelde vragen

Mijn printer print geen zwart omdat kleur op is, hoe is dat op te lossen?
Veel printers werken niet met zwart-wit als 1 andere kleur (cyaan, magenta, geel) op is. Dat is erg vervelend. Doorgaans is hier wel wat aan te doen. Start met het kiezen voor enkel zwart-wit afdrukken. Geen effect? Plak een stuk donker plakband op de volumelezer van de lege HP Photosmart C4225 cartridge.

Hoe kan ik inkt reinigen met de photosmart c4225?
De meeste printproducten gebruiken een reinigingsprogramma zodat de printkop langer meegaat. Met behulp van dit programma zul je altijd een goede afdruk krijgen. Om de paar maanden de HP cartridges ontdoen van stof wordt ook geadviseerd. Je model laat het automatisch weten wanneer het reinigingsprogramma moet worden uitgevoerd. Ook in de slaapstand zal de printer regelmatig onderhoudstaken uitvoeren.

Kan ik de inkt voor de HP Photosmart C4225 navullen?
Op de markt zijn navulbare items verkrijgbaar. Dit zijn zogenaamde hervulbare patronen die bijgevuld kunnen worden met navulinkt. In veel gevallen kan je het navullen ook laten doen bij bedrijven die hier meer ervaring mee hebben. Deze specialisten werken met aantrekkelijke kloon producten en geen originele HP cartridge-inkt.

Wat zijn de actuele software en drivers voor de photosmart c4225?
Jouw printer opstarten en installeren kost tegenwoordig niet veel tijd. Normaliter herkent een windows laptop of Mac de aangesloten printer vanzelf al. Randvoorwaarde is wel het installeren van de up-to-date printersoftware. Deze kan je downloaden en installeren via de portalen van HP. De betrouwbare printer drivers die geschikt zijn voor de photosmart c4225 zijn te downloaden op de website van HP. Op deze plek tref je bovendien uitgebreide informatie zoals de handleiding, tips voor reinigen en het verhelpen van storingen.

Wat moet ik doen bij storingen en error codes voor de photosmart c4225?
Een printerstoring is frustrerend en komt altijd ongelegen. De printer laat foutcodes zien. Dergelijke foutmeldingen zijn op te vragen via de website van de verkoper. Irritante HP Photosmart C4225 storingen zijn; geen wifi, geen inkt, vastgelopen papier, slechte verbinding met mobiele apparaten, printkop fout, langzaam, slecht leesbare tekst, wil niet scannen, wil niet printen, cartridgeprobleem.

Kan ik de printer met het netwerk verbinden?
De tegenwoordige HP printers verlenen Wifi en Airprint voor draadloos printen. Dat wil zeggen dat ze ook werken vanaf elk device (vaste PC, laptop of andere apparaten). De photosmart c4225 WiFi printer bespaart je dus heel veel tijd. Tevens kan je eenvoudig een document of mail printen via de app op je telefoon of tablet.

Wat zijn pluspunten van inkt abonnementen?
De laatste jaren zien we meerdere printermerken waar je een inkt-abonnement kunt nemen. De fabrikant stuurt je 4 wekelijks, per half jaar of wanneer het inktpatroon bijna leeg is een gevulde voordelige cartridge. Op die manier kan je niet meer vergeten inkt te kopen en heb je de garantie dat de printer het doet. Er zijn verschillende cartridge abonnementen. Van budget (50 prints per maand) tot het zakelijke aanbod (250-1000 prints per maand).

Plaats een reactie