bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Brother TN 328C cyaan / blauw toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Brother TN-328C inkt toner? Via onze vergelijker bekijk je de meest bekende leveranciers voor spotgoedkope toners. Deze Brother TN-328C toner cyaan extra hoge capaciteit met kleurcode cyaan (blauw) komt van pas bij al jouw kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Brother. Steeds meer shops zoals Goedkoopprinten.nl en bol.com faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€157,50
Huismerk tarief€78,75
MerkBrother
ArtikelBrother TN-328C toner cyaan extra hoge capaciteit
ProductcodeTN328C
Kleur omschrijvingcyaan
Intensiteit6.000 prints
EAN-nummer4977766679435

Goedkoopste Brother TN-328C inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de TN328C toner is 6.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je koopt het stukken voordeliger dan in een lokale shop. Sneltoner.nl en printerinktshop.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Brother toners. Ze verkopen een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk hebben zij ook een goed huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via aanbieders zoals inktcartridge store en Inktdiscount.nl.
  • Originele TN328C inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €157,50.
  • Brother imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (zoals milieuvriendelijk) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco en Calibri.
  • Via ons platform klik je direct door naar de meest populaire printshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier TN328C toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Brother TN-328C toner cyaan extra hoge capaciteit vergelijken
Brother toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke blauwe tonercartridge heeft een prijs van zo’n €173,25. Bij online printshops kan dat voordeliger. Online vind je de toners al voor €157,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €78,75. Zie hiervoor ook het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Brother TN-328C toner cyaan extra hoge capaciteit originele inkt€157,50
Brother TN-328C toner cyaan extra hoge capaciteit multipack (merk toners)€315,00
Brother TN-328C toner cyaan extra hoge capaciteit huismerk inkt * €78,75
Brother TN-328C toner cyaan extra hoge capaciteit huismerk duopack * €157,50
Prijslijst van de TN328C tonercartridge (blauw) in april 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Brother bestellen?

Vandaag nog Brother TN-328C inkt kopen? Deze toner of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij online bedrijven als bij boekenwinkels. Ons advies: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren tevens een prima huismerk.

  • Winkels in de buurt: Hema, Bruna, Albert Heijn, Handyman, Expert, Jumbo, Kruidvat, Primera.
  • Grote webwinkels als Amazon, Wehkamp, Ebay, Coolblue, Fonq, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Online inktwebshops als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
brother-tn-328c-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe TN328C inkt van Brother bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Brother TN-328C toner cyaan extra hoge capaciteit originele blauwe toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden gemaakt door Brother en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je voorkomt vervelende storing en meldingen. Een aanrader als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen irritaties wilt.

  • Originele tonercartridges van Brother zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen irritante printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • De negatieve kant van merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €157,50).

Brother TN-328C toner cyaan extra hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan klooninkt van derden. Het TN328C huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en omdat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • Brother TN 328C huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
  • De kwaliteit is uitstekend (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • Het ongunstige van budget inkt is dat je last hebt van storingen en foutcodes.

Issues bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de cyaan inkt van Brother geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht bekijk je de meest bekende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerk-toners. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Loop de geplaatste toners even na en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Zoek naar het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Een lekkende tonercartridge.Zet de printer uit, verwijder snel alle toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Gangbare printproblemen met de Brother TN-328C inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat zijn de kosten van de Brother TN-328C toner cyaan extra hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de Brother TN-328C met de kleur cyaan (blauw) toner is gemiddeld zo’n €130,17 excl. de btw (€157,50 inclusief btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking neemt betaal je uiteindelijk zo’n €315,00. Met een huismerk toner met de code TN328C betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €78,75) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw patroon weigert. Je kunt een aantal dingen proberen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer nog eens of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en neem de printkop onder handen.

Is een Brother TN-328C toner cyaan extra hoge capaciteit huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk TN328C alternatief nemen is over het algemeen een juiste beslissing. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper dan merkinkt. De aanschafprijs is voordeliger en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is gewoon erg goed. Nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken gemakkelijk verhelpen.

Op welke manier kan ik de Brother TN-328C toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je eventueel ook zelf doen. Voor deze handeling bestel je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Brother inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend kun je alles weer opnieuw vastklikken. Als check test je uit of de gekloonde Brother inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie