bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon C EXV 20 C 0437B002 cyaan / blauw toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Canon C-EXV 20 C inkt toner? Via onze vergelijk-tool kan je aan de slag met goede winkels voor verrassend voordelige toners. De Canon C-EXV 20 C toner cyaan met kleuromschrijving cyaan (blauw) is geschikt voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Populair zijn de originele patronen van Canon. Flink wat webshops als printerinktshop.nl en inktcartridge store verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is veel lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€126,50
Huismerk vanafprijs€63,25
MerkCanon
TypeCanon C-EXV 20 C toner cyaan
Serienummer0437B002
Kleurcyaan
Effectiviteit35.000 prints
EAN4960999452791

Goedkoopste Canon C-EXV 20 C inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 0437B002 toner is 35.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat kan daar een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Sneltoner.nl & Staples zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele Canon toners. Ze verkopen over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Meestal beschikken ze over een interessant huismerk.

  • Inkt deals is aan te schaffen bij aanbieders als printershop of Goedkoopprinten.nl.
  • Originele 0437B002 inkt toners koop je vanaf €126,50.
  • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijv. lage kwaliteit) & probeer lettertypes zoals Ryman Eco of Calibri.
  • Via deze site vergelijk je toonaangevende aanbieders waar je voordelig en snel 0437B002 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Canon C-EXV 20 C toner cyaan vergelijken
Canon toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort blauwe tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €139,15. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €126,50. De meest gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €63,25. Bekijk ook info over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon C-EXV 20 C toner cyaan originele inkt€126,50
Canon C-EXV 20 C toner cyaan multipack (merk toners)€253,00
Canon C-EXV 20 C toner cyaan huismerk inkt * €63,25
Canon C-EXV 20 C toner cyaan huismerk duopack * €126,50
Prijsoverzicht van de 0437B002 tonercartridge (blauw) in april 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon aanvragen?

Gemakkelijk Canon C-EXV 20 C inkt bestellen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online aanbieders als bij kantoorwinkels. Onze tip: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en leveren bovendien een uitmuntend huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Action, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Primera, Kruidvat, Media Markt, Expert.
  • Grote nationale winkels als Blokker, Bol.com, Amazon, Coolblue, Fonq, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
  • Echte inktwebwinkels als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en hebben de beste aanbiedingen.
canon-c-exv-20-c-0437b002-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 0437B002 inkt van Canon bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon C-EXV 20 C toner cyaan originele blauwe toner is dat een goede koop. De toners worden gefabriceerd door Canon en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van hinderlijke storing en meldingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele patronen van Canon zorgen voor het beste resultaat.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen lastige foutcodes. Printen werkt altijd.
  • Het grootste nadeel van originele merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €126,50).

Canon C-EXV 20 C toner cyaan huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar namaak-inkt van derde partijen. Het 0437B002 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en doordat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

  • Canon C EXV 20 C huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit dan merk-inkt.
  • De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar (zeker in zwart-wit).
  • Het belangrijkste nadeel van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door waarschuwingen of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de cyaan inkt van Canon geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder bekijk je bekende toner-problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij klooninkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gedetecteerd.Check of je het lipje goed verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start het interne reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Lekkende tonercartridge.Stop meteen met printen, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Plaats altijd een nieuw product.
Meest gezochte issues bij de Canon C-EXV 20 C inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon C-EXV 20 C toner cyaan toner?
De gemiddelde kostprijs van de Canon C-EXV 20 C bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) toner is om en nabij de €104,55 excl. btw (dat betekent €126,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking neemt liggen de kosten op zo’n €253,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het serienummer 0437B002 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €63,25) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een net nieuw patroon niet wordt herkend. Dit los je als volgt op: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en achterhaal of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Canon C-EXV 20 C toner cyaan huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 0437B002 alternatief nemen is een veel gevallen zeer interessant. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De winkelprijs is voordeliger en de patronen bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit gaat er amper op achteruit. Het kan voorkomen dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutcodes. Deze kan je doorgaans simpel herstellen.

Op welke manier kan ik de Canon C-EXV 20 C toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden kies je voor een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Nu injecteer je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder kan je het product met elkaar verbinden. Als afronding bekijk je of de nagevulde Canon inkt goed op het papier komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie