bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DeskJet D1341

Probleemloos inkt voor de HP DeskJet D1341 bestellen en laten bezorgen? Met behulp van onze inktvergelijker ontdek je de betrouwbaarste online verkooppunten en forse kortingen voor toners en inktcartridges die passen in je printer. Zo bestel je snel goedkope kleureninkt (cyaan, geel, magenta) en zwarte inkt die geldig zijn voor de deskjet d1341 in januari 2023. Tevens vind je via onze experts printer bespaartips, adviezen aangaande klooncartridges en bekende storingen en printer problemen.

 • Inktcartridges kan je bestellen vanaf €18,00.
 • Je hebt diverse kleuren voor de deskjet d1341: Zwart, Blauw (Cyaan), Geel (Yellow) en Roze (Magenta).
 • Je kunt kiezen uit een budgetlabel of originele inkt van HP.
 • Navulbare inkt is veel voordeliger en bevat meer inkt. Dit levert een besparing op van wel 55%.
 • Een veel besteld inktpatroon is de HP 21XL – HP 22XL Voordeelbundel.
 • Niet vergeten: de beste deal is vaak een speciale voordeelverpakking.

Onderwerpen: Overzicht goedkoopste inkt voor HP DeskJet D1341 | Goedkoper printen met deze bespaartips | Welke inkt is geschikt voor de deskjet d1341? | Hoe moet ik inkt vervangen? | Huismerk inkt bekijken | Veelgestelde vragen met antwoorden

MerkHP
Seriedeskjet
Modelnummerd1341
Categorie printerInkjet
Veel gebruikte cartridgeHP 21XL – HP 22XL Voordeelbundel
Verkoopprijs €€

Goedkoopste HP DeskJet D1341 printerinkt bestellen (januari 2023)

De maandelijke printkosten kunnen flink oplopen. Een afdruk in zwart wit kost je om en nabij de €0,04 – €0,06 en een kleurenafdruk al snel €0,15 voor een afdruk. Door de aankoop van de de goedkoopste HP DeskJet D1341 cartridges kan je al snel vele tientallen euro’s besparen. Een bezoek brengen aan een kleine plaatselijke winkel voor je inkt-aankoop is in veel gevallen onverstandig. Je kunt veel geld besparen als je kiest voor een online speler. Dat toont de Consumentenbond die jaarlijks een prijspeiling doet. Dit zien we vooral bij HP originele merktoners en merkcartridges. In de vergelijker hieronder check je populaire aanbiederswaar je probleemloos direct inkt voor jouw printer kunt vinden. Per winkel kan je zien of ze huismerk inkt of juist merk-inkt in hun aanbod hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Besparen op de printkosten
Nog voordeliger printen met de deskjet d1341? In de volgende lijst bieden we nuttige trucs die helpen om nog goedkoper te printen.

 • Neem huismerk inkt. De afdrukkwaliteit is erg goed en bespaart tot wel 50%.
 • Probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen. Kleureninkt is relatief duur.
 • Kies de voordelige printinstellingen. Kies bijvoorbeeld voor de optie eco-modus. De kwaliteit is iets minder, alleen je inktverbruik daalt al gauw met 10%.
 • Test het gebruik van lettertypes als Ecofont en Times New Roman.
 • Kies voor de functie dubbelzijdig printen. Zo kun je tot 50% papier besparen.
 • Haal de stekker uit de printer als deze (lange tijd) niet in gebruik wordt genomen. Dit is om onnodig reinigen tegen te gaan.

Welke inkt past in de deskjet d1341?

Ontvang je een notificatie dat dat de voorraad inkt te laag is? Advies: Deze berichten blijken vaak niet te kloppen. Je kunt dit gerust even afwachten. Zorg wel dat je vast nieuwe inkt thuis hebt liggen en vervang pas wanneer de kwaliteit duidelijk minder wordt.

De all-in-one HP DeskJet D1341 noemen we ook wel een inkjetprinter. Het maakt gebruik van cartridges. Kijk allereerst welke van de 4 kleuren (cyaan, geel, magenta of zwart) je moet vervangen. Aansluitend bekijk je welk product past. Dit kun je eenvoudig achterhalen.

 1. Kijk naar het cartridgenummer of fabriekscode. Dan koop je nooit het verkeerde model.
 2. Zoek op het printermodel. Denk dan aan d1341 uit de serie deskjet van het merk HP.
 3. Bekijk de doos/handleiding; hier wordt ook omschreven welke inkt geschikt is.

Bij veel online leveranciers als Go4inkt en Staples vind je ook huismerk-varianten. Deze zijn goedkoper en er zit vaak meer inkt in. Meer info lees je in dit stukje.

TypeKleurInfo
HP DeskJet D1341 CyaanBlauwBlauwe inkt voor onder andere Hemelsblauw en RAL 5000.
HP DeskJet D1341 MagentaRozeRoze inkt voor Verkeerspurper en RAL 3020.
HP DeskJet D1341 YellowGeelGele inkt voor onder andere Kerriegeel en RAL 1020.
HP DeskJet D1341 Key / BlackZwartZwarte inkt voor eenvoudige tekstpagina’s.
Tabel met verschillende inktcartridges voor de deskjet d1341.

Populaire cartridges passend in de deskjet d1341.
Onze expert heeft de volgende ontdekt die passen in deze printer.

 1. HP 45 XL + HP 78 XL multipack
 2. HP 45 XL zwart
 3. HP 78 XL Kleur


Voordelige HP DeskJet D1341 cartridge vervangen

Heb jij je bestelling binnen? Dan kan je beginnen met de cartridge te plaatsen. Hieronder staat een opsomming waar we uitleggen hoe dit werkt.

Uitleg cartridges deskjet d1341 vervangen

 1. Welke kleur moet worden verwisseld?

  Je PC / Mac laat een popup zien welk CMYK patroon er aan vervanging toe is.

 2. Lege cartridge verwijderen

  Open de klep van de printer en haal voorzichtig het lege patroon eruit. Zet het niet bij het afval maar lever ze in bij een inleverpunt.

 3. Pak de nieuwe inkt erbij

  Haal de nieuwe cartridge uit de verpakking. Haal het plastic eraf zoals je kunt zien op het doosje.

 4. Nieuwe inktcartridge in de printer zetten

  Plaats het inktpatroon in de houder. Let er goed op dat deze goed vastklikt en sluit de klep weer af.

 5. Installeren

  De printer controleert de geplaatste inkt. Op het moment dat je de inkt op de juiste manier geplaatst hebt verdwijnt de foutcode. Je kunt weer afdrukken.

printerinkt-HP DeskJet D1341

Beste HP DeskJet D1341 huismerk printerinkt kopen

De inkt (bijna) op van jouw deskjet d1341? Je zult dan even nieuwe inkt moeten halen. Je hebt meerdere keuzes: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt leidt tot wel 60% lagere printkosten, heeft 25% meer ml inhoud en heeft dezelfde hoge kwaliteit als merk-inkt.

Hoe goed is huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn officiele merkartikelen die nagevuld en opnieuw verkocht worden. Dit wordt gedaan door gespecialiseerde organisaties en zijn vaak een keer zo goedkoop vergeleken met het A-merk. Namaak inkt is volledig vol gevuld, terwijl dit bij originele inktpatronen niet perse het geval is. Printen is dus een stuk goedkoper. De printkwaliteit lijkt 99% op prints met originele inkt. 

Issues bij het installeren van een huismerk cartridge
In enkele gevallen komt er een bericht met een foutmelding wanneer je een patroon plaatst met imitatie inkt. Dit ontstaat doordat HP hoopt dat jij hun eigen cartridges gebruikt. Deze storing wegklikken en doorgaan met printen. Lukt printen dan alsnog niet? Je treft in de bijgaande opsomming enkele praktische adviezen.

 1. Kijk allereerst of je de goede namaak cartridge hebt liggen. Vind uit welk modelnummer het is en kijk of deze in lijn is met de originele inkt.
 2. Haal de printer even van het net. Het kan helpen om de printer even 15 – 30 minuten uit te laten.
 3. Check of de inktcartridge goed is vastgeklikt.
 4. Als je een nieuwe printer hebt gekocht moet je wel eens eerst een keer printen met de merkinkt (die is meegeleverd). Als dat is gelukt is het gebruik van alternatieve inkt mogelijk.
 5. Bekijk of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt.
 6. Gebruik een zachte doek om de contactpunten schoon te maken.
 7. Zorg dat de software van de printer up to date is. Zie ook het downloadcentrum van HP.
 8. Inspecteer de printkop.

FAQ met veelgestelde vragen

Mijn printer print geen zwart omdat kleur op is, wat kan ik doen?
Een deel van de printers werken niet met zwart-wit als een andere kleur op is. Dat geeft grote irritatie. Doorgaans is hier wel wat aan te doen. Begin met het instellen van de printer op zwart en wit printen. Werkt dit niet? Plak een stuk donker plakband over het venstertje van de lege HP DeskJet D1341 cartridge.

Kan ik zelf de inkt reinigen met de deskjet d1341?
Een aanzienlijk aantal all-in-one printers gebruiken een reinigingsprogramma om de printkop in goede conditie te houden. Dankzij automatische printkopreiniging komt er altijd een mooie printafdruk uit de machine. Regelmatig de HP cartridges schoonmaken met een doekje wordt ook geadviseerd. Je apparaat indiceert als het nodig is om te reinigen. Ook als de printer uit staat (maar wel aan het de stroom zit) kan er printeronderhoud plaatsvinden.

Hoe kan ik de inkt voor de HP DeskJet D1341 hervullen?
Op de markt zijn navulbare inktpatronen te koop. Dit zijn concreet hervulbare cartridges / toners die zelfstandig eenvoudig bij te vullen zijn met navulinkt. In de regel kan je het navullen ook laten doen bij computerwinkels die hierin gespecialiseerd zijn. Deze ondernemingen faciliteren budget huismerk artikelen en geen originele HP cartridge-inkt.

Wat zijn de actuele software en drivers voor de deskjet d1341?
Een printer opstarten en installeren is niet heel complex meer. In de regel detecteert een Mac of windows computer de aangesloten printer vanzelf al. Het snelst gaat dit met behulp van de actuele printersoftware. Dit is te downloaden via de portalen van HP. De geldige printer drivers die geschikt zijn voor de deskjet d1341 staan op de website van HP. Op de service- en updates pagina download je bovendien praktische hulp zoals een gebruikershandleiding, info over het reinigingsprogramma en hulp bij netwerkproblemen.

Wat zijn veel voorkomende storingen en error codes bij de deskjet d1341?
Een printerstoring is frustrerend maar is soms makkelijk op te lossen. Er zijn veel verschillende foutcodes geprogrammeerd. Zulke foutmeldingen kun je achterhalen op de support-pagina en via de klantenservice. Ongemakkelijke HP DeskJet D1341 storingen zijn; slechte verbinding met mobiele apparaten, printkop fout, reiniging, vastgelopen papier, geen wifi, cartridgeprobleem, slecht leesbare tekst, wil niet printen, langzaam, wil niet scannen.

Hoe kan ik de printer in het netwerk opnemen?
De tegenwoordige HP scanners en printers werken met Airprint en draadloze WiFi functionaliteiten (wireless). Dit heeft als voordeel dat je het apparaat ook kunt benaderen met elk gewenst device (laptop, PC, smart devices). De deskjet d1341 WiFi printer levert dus veel tijdswinst op. Eveneens kunnen de printfunctionaliteiten worden gebruikt met een tablet (iPad) app of via de smartphone.

Wat is precies een printerinkt abonnement?
Er zijn tegenwoordig steeds meer printermerken die speciale inkt-abonnementen aanbieden. Je ontvangt dan elke 8 weken, om de paar maand of op het moment dat het inktniveau laag is een nieuwe voordelige cartridge. Met deze dienst beschik je altijd over voldoende inkt en heb je de garantie dat de printer 100% zeker werkt. Je kunt kiezen uit een aantal cartridge abonnementen. Voor kleine huishoudens (tientallen prints per maand) tot plans voor grote bedrijven (meer dan 1000 prints per maand).

Plaats een reactie