bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP SU138A CLT K4092S zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP SU138A (CLT-K4092S) inkt toner? Op Inktaanbieding.nl bieden wij de meest populaire shops voor extra voordelige toners. Het patroon HP SU138A (CLT-K4092S) toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) komt van pas bij het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van HP. Meerdere printwinkels als bijvoorbeeld Vikingdirect.nl & inktcartridge store hanteren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€46,50
Huismerk tarieven€23,25
MerkHP
TypeHP SU138A (CLT-K4092S) toner zwart
ProductnummerSU138A
Kleur omschrijvingzwart
Printomvang1.500 prints
EAN0191628452453

Goedkoopste HP SU138A (CLT-K4092S) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de SU138A toner is 1.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan veel voordelige dan in een lokale shop. 123inkt & Office Centre zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele HP toners. Ze beschikken over duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans hanteren zij ook een betrouwbaar huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij webshops als Inktshop.nl of inktknaller.nl.
  • Originele SU138A inkt toners koop je online vanaf €46,50.
  • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Onze tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan beperkte kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Century Gothic en Garamond.
  • Via ons platform klik je direct door naar toonaangevende winkels waar je goedkoop en eenvoudig SU138A toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP SU138A (CLT-K4092S) toner zwart vergelijken
HP toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €51,15. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €46,50. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Deze koop je al vanaf €23,25. Zie hiervoor ook het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP SU138A (CLT-K4092S) toner zwart originele inkt€46,50
HP SU138A (CLT-K4092S) toner zwart multipack (merk toners)€93,00
HP SU138A (CLT-K4092S) toner zwart huismerk inkt * €23,25
HP SU138A (CLT-K4092S) toner zwart huismerk duopack * €46,50
Prijsindicatie van de prijs voor een SU138A tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Meteen HP SU138A (CLT-K4092S) inkt kopen? Dit type toner of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel op internetplatformen als bij computerzaken. Onze tip: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Zij bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en verstrekken bovendien een uitmuntend huismerk.

  • Retailers: Bruna, Handyman, Albert Heijn, Hema, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Expert.
  • Grote nationale winkels als Fonq, Ebay, Wehkamp, Bol.com, Blokker, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Echte inktwebshops als Printabout.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden een top-service en hebben de beste acties en kortingen.
hp-su138a-clt-k4092s-zwart-black-toner

Originele zwarte SU138A inkt van HP bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP SU138A (CLT-K4092S) toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden gemaakt door HP en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van storende foutcodes. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en geen zin in gedoe hebt.

  • Originele toners van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen irritante errors of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
  • Het ongunstige van merktoners is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €46,50).

HP SU138A (CLT-K4092S) toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde partijen. Het SU138A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Dat komt door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • HP SU138A CLT K4092S huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
  • De afdrukkwaliteit is prima (zeker in zwart-wit).
  • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes en printerstoringen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de zwart inkt van HP vervangen maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel zie je veel voorkomende toner-problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Toner wordt niet herkend.Controleer of je het plakkertje hebt weggedaan en maak de toner schoon met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Voer een toners check uit en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog verstandiger om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende tonercartridge.Zet de printer uit, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles grondig schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Relevante afdrukproblemen bij de HP SU138A (CLT-K4092S) inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welke prijzen zijn bekend voor de HP SU138A (CLT-K4092S) toner zwart toner?
De verkoopprijs van de HP SU138A (CLT-K4092S) met kleurcode zwart (black) toner is ongeveer €38,43 excl. btw (dat betekent €46,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / multipack neemt kost het ongeveer €93,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code SU138A kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €23,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een gloednieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en kijk of je het beschermingsmateriaal hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een HP SU138A (CLT-K4092S) toner zwart huismerk alternatief slim?
Het huismerk SU138A alternatief aanschaffen is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper dan merk-inkt. Het tarief is gunstiger en de patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Houd er wel rekening mee dat er zich situaties kunnen voordoen met storingen en foutcodes. Dit soort storingen kan je normaal gesproken eenvoudig verhelpen.

Kan ik de HP SU138A (CLT-K4092S) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de toner uit elkaar. Daarop volgend injecteer je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna mag je het product terugzetten in originele staat. Als afronding test je uit of de budget HP inkt op de juiste manier werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie