bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP SU128A CLT K4072S zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP SU128A (CLT-K4072S) inkt toner? Op deze webpagina vergelijk je de meest bekende printwinkels voor betaalbare toners. De HP SU128A (CLT-K4072S) toner zwart met de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van HP. Velerlei printshops zoals bijvoorbeeld Printabout.nl en 112supplies bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€46,50
Huismerk verkoopprijs€23,25
FabrikantHP
ProductHP SU128A (CLT-K4072S) toner zwart
ArtikelnummerSU128A
Kleurcodezwart
Printomvang1.500 prints
EAN-code0191628452354

Goedkoopste HP SU128A (CLT-K4072S) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de SU128A toner is 1.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat is stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Officesavers of Paradigit zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze verkopen een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Doorgaans verkopen ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt deals schaf jij aan via winkels als bol.com en Staples.
 • Originele SU128A inkt toners haal je in huis vanaf €46,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk dan aan beperkte kwaliteit) & test het gebruik van lettertypes als Courier of Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je populaire printwinkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier SU128A toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP SU128A (CLT-K4072S) toner zwart vergelijken
HP toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €51,15. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €46,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €23,25. Lees meer over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP SU128A (CLT-K4072S) toner zwart originele inkt€46,50
HP SU128A (CLT-K4072S) toner zwart multipack (merk toners)€93,00
HP SU128A (CLT-K4072S) toner zwart huismerk inkt * €23,25
HP SU128A (CLT-K4072S) toner zwart huismerk duopack * €46,50
Prijsindicatie van de prijs voor een SU128A tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanvragen?

Meteen HP SU128A (CLT-K4072S) inkt kopen? Deze toner of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online aanbieders als bij boekhandels. Onze tip: ga naar een internet printshop. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en leveren tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Action, Albert Heijn, Hema, Expert, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Fonq, Blokker, Coolblue, Bol.com, Ebay, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktwebshops als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-su128a-clt-k4072s-zwart-black-toner

Originele zwarte SU128A inkt van HP kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP SU128A (CLT-K4072S) toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners worden vervaardigd door HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke errors of foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €46,50).

HP SU128A (CLT-K4072S) toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde partijen. Het SU128A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP SU128A CLT K4072S huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is prima (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van storing en meldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van HP verwisseld maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht tref je alledaagse problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Printer herkent toner niet.Loop nog eens na of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Loop de geplaatste toners even na en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om even elke week een testafdrukje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop de afdruktaak, haal de betreffende toner uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Gangbare problemen in relatie tot HP SU128A (CLT-K4072S) inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de verkoopprijs van de HP SU128A (CLT-K4072S) toner zwart toner?
De kostprijs van een HP SU128A (CLT-K4072S) met de kleur zwart (black) toner is ongeveer €38,43 excl. de btw (dat is €46,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack wenst moet je denken aan €93,00. Met een huismerk toner met het serienummer SU128A kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €23,25) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat nu?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon weigert. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het ontluchtingslabel hebt losgemaakt. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en onderzoek de printkop.

Is een HP SU128A (CLT-K4072S) toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk SU128A alternatief aanschaffen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper in verhouding tot originele producten. De prijs is gunstiger en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Het grootste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken simpel verhelpen.

Kan ik ook zelf de HP SU128A (CLT-K4072S) toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Dan kan je het product met elkaar verbinden. Aansluitend bekijk je of de bijgevulde HP inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie