bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DeskJet 870CXI CSE

Goedkope inkt voor de HP DeskJet 870CXI CSE bestellen en gratis laten bezorgen? Middels onze vergelijker ontdek je de goedkoopste online verkooppunten en kortingen voor printerinkt voor alle printers. Online koop je direct goedkope kleureninkt (cyaan, geel, magenta) en key (zwarte) inkt die geldig zijn voor de deskjet 870cxi-cse in januari 2023. Ook doorzoek je hieronder bespaartips, adviezen aangaande klooncartridges & bekende storingen en printer problemen.

 • Inktcartridges zijn te bestellen v.a €16,25.
 • Je hebt diverse kleuren voor de deskjet 870cxi-cse: Blauw (Cyaan), Geel (Yellow), Roze (Magenta) en Zwart.
 • Er worden diverse soorten aangeboden: klooninkt of originele inkt van HP.
 • Alternatieve inkt is veel voordeliger en bevat meer inkt. Dit geeft een besparing van wel 60%.
 • Een bekend item is de HP 45 XL zwart.
 • Tip: je kunt nog meer geld besparen met een voordeelverpakking.

Snelkeuze: Webshops met goedkoopste inkt voor HP DeskJet 870CXI CSE | Besparen op de printkosten | Welke inkt kan in een deskjet 870cxi-cse? | Informatie over inkt vervangen | Huismerk inkt opties | FAQ (veelgestelde vragen)

MerkHP
Printerseriedeskjet
Modelnummer870cxi-cse
PrintersoortInkjet
Vaak bestelde cartridgeHP 45 XL zwart
Vanafprijs €€ = €€€

Goedkoopste HP DeskJet 870CXI CSE printerinkt kopen (januari 2023)

Printen is niet goedkoop. Een afdruk in zwart wit kost je circa een paar cent en een kleurenafdruk om en nabij de €0,15 per a4. Door het kopen van de goedkoopste HP DeskJet 870CXI CSE cartridges kan je al snel vele tientallen euro’s besparen. Een bezoek brengen aan een kleine plaatselijke winkel om inkt in te kopen is vaak aan de prijs. Je kunt veel geld besparen als je het online koopt. Dit blijkt uit de grootste prijsvergelijking die de Consumentenbond uitvoert. Dit is vooral het geval voor HP originele merkcartridges en merktoners. In het schema hierna staan de grote online leveranciers waar je zonder problemen gemakkelijk de juiste inkt voor jouw printer kunt bestellen. Per leverancier kan je zien of ze namaak inkt of ook originele a-merk producten bezorgen.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Zes tips voor goedkoper printen
Printen voor een gunstig tarief met de deskjet 870cxi-cse? In de box hieronder communiceren we praktische tips & tricks zodat jij vanaf nu nog goedkoper kunt printen.

 • Bestel altijd klooninkt. De afdrukkwaliteit is erg goed en zo bespaar jij tot maar liefst 60%.
 • Klik op “printen in zwart-wit” bij instellingen. Kiezen voor kleuren printen is duurder.
 • Verdiep je eens in de printinstellingen. Onder opties vind je verschillende instellingen zoals milieuvriendelijk. Dit zorgt voor een wat lichtere print, alleen je inktverbruik daalt al gauw met 10%.
 • Test het gebruik van lettertypes als Courier of Garamond.
 • Kies voor de optie dubbelzijdig printen. Zo bereik je een lager papierverbruik.
 • Haal de stekker uit de printer als deze (lange tijd) niet in gebruik wordt genomen. Zo vermijd je dat de printer te vaak reinigt (wat weer inkt kost).

Welke inkt kan ik gebruiken in een deskjet 870cxi-cse?

Geeft de computer een melding dat de inkt vervangen moet worden? Let op: Inktniveau waarschuwingen zijn een schatting. Vervang nooit direct de inkt. Zorg dat je een nieuwe cartridge/toner achter de hand hebt en start pas met het vervangen op het moment dat de afdrukkwaliteit onaanvaardbaar is.

De all-in-one HP DeskJet 870CXI CSE betreft een inkjetprinter. Hij print op basis van cartridges. Onderzoek als eerste welke kleur je moet vervangen. Aansluitend check je welk type je nodig hebt. Daar kan je gemakkelijk achter komen.

 1. Controleer het cartridgenummer of fabriekscode. Dit is te vinden op het patroon dat nu in de printer zit.
 2. Zoek op het printermodel. Zoals 870cxi-cse uit de serie deskjet van HP.
 3. Lees de handleiding door; dat is het meest betrouwbare document vanuit de fabrikant.

Bij diverse online aanbieders als Inktwereld.nl en Office Centre kom je vaak uit bij een goedkoper huismerk. Ze zijn te koop voor interessante tarieven en bevatten een grotere inhoud inkt. Meer details daarover lees je in dit stukje.

TypeKleurInfo
HP DeskJet 870CXI CSE CyaanBlauwBlauwe inkt voor tinten als Duifblauw of RAL 5003.
HP DeskJet 870CXI CSE MagentaRozeRoze inkt voor tinten als Parelmoer donkerviolet of RAL 3032.
HP DeskJet 870CXI CSE YellowGeelGele inkt voor Dahliageel en RAL 1034.
HP DeskJet 870CXI CSE Key / BlackZwartZwarte inkt voor eenvoudige printjes.
Tabel met diverse inktcartridges voor de deskjet 870cxi-cse.

Werkende cartridges die passen in de deskjet 870cxi-cse.
Wij hebben de volgende geselecteerd die passen in deze printer.

 1. HP 45 XL zwart


Voordelige HP DeskJet 870CXI CSE cartridge vervangen

Heb jij nieuwe inkt binnen gekregen? Dan wordt het tijd om de cartridge te vervangen. Hieronder plaatsen we een handig stappenplan waardoor jij het moeiteloos kunt doen.

Uitleg cartridges deskjet 870cxi-cse vervangen

 1. Welke kleur moet worden verwisseld?

  Je windows of mac PC geeft aan welke patronen precies vervangen moeten worden.

 2. Lege cartridge verwijderen

  Open het middengedeelte van de printer en verwijder het lege patroon. Dump ze niet in de container maar lever ze in bij een printerzaak.

 3. Nieuwe inkt gebruiksklaar maken

  Haal de nieuwe cartridge uit de verpakking. Haal het beschermmateriaal er af zoals dit wordt aangegeven in de handleiding.

 4. Nieuwe cartridge in de printer zetten

  Plaats het patroon in de printer. Druk deze stevig vast (tot je een klik hoort) en sluit de klep.

 5. Laatste controle fase

  De printer controleert de geplaatste inkt. Indien je dit op de juiste manier hebt gedaan wordt het actuele inktniveau getoond. Je kunt nu weer printen.

printerinkt-HP DeskJet 870CXI CSE

Beste HP DeskJet 870CXI CSE huismerk printerinkt kopen

Onvoldoende inkt in jouw deskjet 870cxi-cse? Je zult dan even nieuwe inkt moeten halen. Je hebt twee opties: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt kan de printkosten doen dalen met wel 60%, bevat vaak meer inkt en doet het net zo goed als inkt van het merk zelf.

Hoe werkt huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn officiele merkartikelen die opnieuw zijn gevuld en getest. Dit navullen gebeurt vaak door gecertificeerde partijen en zijn vaak een keer zo goedkoop vergeleken met het A-merk. Namaak inkt is standaard voor meer dan 95% vol, wat bij de originele niet het geval is. Het is de snelste manier om goedkoper te printen. De afdruk toont 99% overeenkomst met officiële inkt. 

Wat doe doen bij problemen met het plaatsen van huismerk cartridge
In enkele gevallen zul je een foutmelding krijgen bij het in gebruik nemen van imitatie inkt. Deze situatie komt voor omdat HP hoopt dat jij hun eigen cartridges toepast. Een storing kan je gewoon wegklikken. Werkt dit niet? Je treft verderop enkele praktische adviezen.

 1. Ga eerst na of je de geschikte budget cartridge hebt aangeschaft. Noteer het modelnummer en check of deze in lijn is met de fabriekscode van een origineel patroon.
 2. Kies ervoor de printer te resetten. Laat deze bij voorkeur even 30 minuten uit staan.
 3. Controleer of de inktcartridge goed vast zit en duw deze nog eens goed aan.
 4. Als je een nieuwe printer hebt gekocht moet je misschien eerst een printje maken met de (meegeleverde) inkt. Hierna kan je de alternatieve inkt gebruiken.
 5. Controleer of je het ontluchtingslabel hebt losgemaakt.
 6. Check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
 7. Check de actuele versie van de printersoftware en drivers. Bekijk de website van HP.
 8. Voer een reinigingsprogramma uit.

Bekijk de veelgestelde vragen

Zwart printen lukt niet i.v.m. lege kleureninkt, wat te doen?
Sommige printers printen geen zwart-wit indien de roze, gele of blauwe inkt op is. Dit is frustrerend. Dit is soms eenvoudig op te lossen. Selecteer in de printer de mogelijkheid voor enkel zwart-wit afdrukken. Is dit geen optie? Plak een stuk donker plakband op de volumelezer van de lege HP DeskJet 870CXI CSE cartridge.

Zit er een programma voor inkt reinigen op de deskjet 870cxi-cse?
Een groot deel van de modellen passen zelf een reinigingsprogramma toe om de printkop in goede conditie te houden. Zodoende blijft de printer mooie afdrukken maken. Maandelijks de HP cartridges er even in en uit halen wordt ook geadviseerd. Je product vertelt je wanneer het gereinigd moet worden. Ook in de slaapstand kan er printeronderhoud plaatsvinden.

Hoe kan ik de inkt voor de HP DeskJet 870CXI CSE bijvullen?
In de winkel zijn navulbare producten te koop. We hebben het hier over inktpatronen met een ARC chip die je simpel met navulinkt kunt bijvullen. Tevens kan je dit ook laten doen bij computerwinkels die alle benodigde materialen in huis hebben. Deze ondernemingen werken met goedkope huismerk artikelen of kostbare originele HP cartridge-inkt.

Wat is de meest actuele software en drivers voor de deskjet 870cxi-cse?
Een printer op de juiste manier installeren is niet heel complex meer. Normaal gesproken detecteert jouw windows of Mac computer je printer binnen enkele seconden. Vergeet echter niet de meegeleverde printersoftware. Dit is te downloaden via de support-pagina van HP. De meest actuele printer drivers die passen bij de deskjet 870cxi-cse staan voor je klaar op de website van HP. Op de update- en service pagina check je ook handige specificaties zoals instructies, reinigingstips en het verhelpen van storingen.

Hoe verhelp ik error codes en storingen bij de deskjet 870cxi-cse?
Een printerstoring is ergerlijk en kan zorgen voor de nodige stress. Door de foutcodes weet jij waar je aan toe bent. Dergelijke error-codes kun je achterhalen via de service en ondersteuning pagina van de fabrikant. Vervelende HP DeskJet 870CXI CSE storingen zijn; slechte verbinding met mobiele apparaten, geen inkt, vastgelopen papier, reiniging, geen wifi, afdrukken kost veel inkt, langzaam, wil niet printen, cartridgeprobleem, slecht leesbare tekst.

Kan ik draadloos printen en de printer aan het netwerk hangen?
De tegenwoordige HP scanners en printers verschaffen Airprint en draadloze WiFi functionaliteiten (wireless). Dat wil zeggen dat ze ook werken vanaf elk device (vaste PC, laptop of andere apparaten). De deskjet 870cxi-cse WiFi printer levert dus veel tijdswinst op. Evenzeer kunnen er ook prints gemaakt worden met smartphone apps of tablet (iPad).

Wat is precies een printerinkt abonnement?
Er bestaan meerdere printermerken waar je je kunt registreren voor een inkt-abonnement. Je krijgt dan per 4 weken, 4 keer per jaar of wanneer de inkt bijna op is een nieuwe voordelige cartridge. Door hiervan gebruik te maken zit je nooit met een leeg inktpatroon en kun jij ervan op aan dat de printer altijd bruikbaar is. Er bestaan meerdere cartridge abonnementen. Van een lage prijs (50 prints per maand) tot plans voor grote bedrijven (duizenden prints per maand).

Plaats een reactie