bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh MP C5000E 841160 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Ricoh MP C5000E inkt toner? Via Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met toonaangevende printwinkels voor voordelige toners. Deze Ricoh MP C5000E toner zwart met de kleur zwart (black) is te gebruiken voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Ricoh. Meer en meer shops zoals bijvoorbeeld Paradigit en 123inkt verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, je krijgt meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€49,50
Huismerk tarieven€24,75
MerkRicoh
SoortRicoh MP C5000E toner zwart
Artikelcode841160
Officiële kleurzwart
Capaciteit20.000 prints
EAN-code4250081518437

Goedkoopste Ricoh MP C5000E inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 841160 toner is 20.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Easy-ink en Inktdiscount.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Ricoh toners. Ze hebben duizenden producten en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via verkooppunten zoals replacedirect & Office Centre.
 • Originele 841160 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €49,50.
 • Ricoh imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan eco-modus) & probeer lettertypes zoals Courier & Times New Roman.
 • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar de betrouwbaarste shops waar je moeiteloos 841160 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Ricoh MP C5000E toner zwart vergelijken
Ricoh toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €54,45. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €49,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €24,75. Bekijk ook info over de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Ricoh MP C5000E toner zwart originele inkt€49,50
Ricoh MP C5000E toner zwart multipack (merk toners)€99,00
Ricoh MP C5000E toner zwart huismerk inkt * €24,75
Ricoh MP C5000E toner zwart huismerk duopack * €49,50
Tabel met prijzen voor de 841160 tonercartridge (black) in mei 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Ricoh aanvragen?

Snel Ricoh MP C5000E inkt kopen? Deze inkt of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online winkels als bij winkeliers. Advies van de specialist: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Deze partijen helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en voeren vaak een prima huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Albert Heijn, Hema, Handyman, Kruidvat, Media Markt, Primera, Expert.
 • Bekende webshops als Blokker, Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Ebay, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
ricoh-mp-c5000e-841160-zwart-black-toner

Originele zwarte 841160 inkt van Ricoh kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Ricoh MP C5000E toner zwart originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners worden vervaardigd door Ricoh en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele tonercartridges van Ricoh voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende foutcodes en printerstoringen. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €49,50).

Ricoh MP C5000E toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor klooninkt van derden. Het 841160 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Ricoh MP C5000E huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit is vergelijkbaar (zeker in zwart-wit).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de zwart inkt van Ricoh geplaatst maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder staan de meest gangbare problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent toner niet.Bekijk of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check of je toners goed in de printer zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printkop is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om zo de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt.Zet je printopdracht in de wacht, haal alle toner uit de printer en maak alles direct schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Bekende toner-problemen m.b.t. Ricoh MP C5000E inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat zijn de kosten van de Ricoh MP C5000E toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Ricoh MP C5000E met kleur zwart (black) toner is ongeveer €40,91 excl. de btw (dat is €49,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking selecteert liggen de kosten op zo’n €99,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 841160 dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-toners ligt lager (+/- €24,75) en ze hebben meer printcapaciteit (ze bevatten meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een vol inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt een aantal dingen proberen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en check of je het plakkertje hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Controleer of de contactpunten schoon zijn en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een Ricoh MP C5000E toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 841160 alternatief bestellen is meestal lucratief. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De aanschafprijs is gunstiger en de patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printjes is uitstekend. Vervelend is wel dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk snel oplossen.

Voor een voordelige prijs de Ricoh MP C5000E toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Om dat te doen gebruik je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de toner uit elkaar. Nu injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder kun jij het artikel in elkaar zetten. Als check achterhaal je of de vernieuwde Ricoh inkt goed werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie