bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 37Y CF237Y zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 37Y (CF237Y) inkt toner? Via Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de beste inktshops voor verrassend voordelige toners. De HP 37Y (CF237Y) toner zwart extra hoge capaciteit met de kleur zwart (black) is geschikt voor jouw zwart-wit printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” toners van HP. Flink wat verkooppunten als o.a. Alleeninkt.nl of Inktshop.nl verkopen ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€347,50
Huismerk vanafprijs€173,75
MerkHP
ArtikelHP 37Y (CF237Y) toner zwart extra hoge capaciteit
ProductcodeCF237Y
Officiële kleurzwart
Capaciteit41.000 prints
EAN-nummer0889899204221

Goedkoopste HP 37Y (CF237Y) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de CF237Y toner is 41.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. replacedirect en Inktdiscount.nl zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP toners. Ze faciliteren een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Meestal hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

  • De beste inkt is te bestellen via shops zoals coolblue.nl of printerinktshop.nl.
  • Originele CF237Y inkt toners koop je online vanaf €347,50.
  • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk aan snelle modus) & probeer lettertypes zoals Century Gothic en Garamond.
  • Via ons platform klik je direct door naar gespecialiseerde winkels waar je zonder gedoe CF237Y toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 37Y (CF237Y) toner zwart extra hoge capaciteit vergelijken
HP toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €382,25. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €347,50. De voordeligste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €173,75. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 37Y (CF237Y) toner zwart extra hoge capaciteit originele inkt€347,50
HP 37Y (CF237Y) toner zwart extra hoge capaciteit multipack (merk toners)€695,00
HP 37Y (CF237Y) toner zwart extra hoge capaciteit huismerk inkt * €173,75
HP 37Y (CF237Y) toner zwart extra hoge capaciteit huismerk duopack * €347,50
Prijsoverzicht van de CF237Y tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Meteen HP 37Y (CF237Y) inkt bestellen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internet als bij kantoorwinkels. Belangrijk: bestel bij een online inktshop. Deze shops helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en voeren vaak een prima huismerk.

  • Winkels in de buurt: Handyman, Hema, Albert Heijn, Action, Kruidvat, Primera, Jumbo, Media Markt.
  • Grote nationale winkels als Ebay, Wehkamp, Bol.com, Blokker, Coolblue, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • De grote inktwinkels als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-37y-cf237y-zwart-black-toner

Originele zwarte CF237Y inkt van HP kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 37Y (CF237Y) toner zwart extra hoge capaciteit originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze toners werken altijd na plaatsing en je voorkomt irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

  • Originele toners van HP zorgen voor het beste resultaat.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
  • De schaduwkant van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €347,50).

HP 37Y (CF237Y) toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg dan klooninkt van goedkope merken. Het CF237Y huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

  • HP 37Y CF237Y huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Een belangrijk voordeel is dat er meer inkt in zit dan inkt van het merk zelf.
  • De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • Het nadeel van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van HP geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht staan de meest gangbare issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Gebeurt vaak bij huismerk-toners. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Geen toner gedetecteerd.Check of je het plasticje verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie strepen op mijn printjes.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printerinkt droogt uit.Zoek naar het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog beter om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer / tonercartridge lekt inkt.Wacht met het afdrukken, klik de toner uit de gleuven en maak alles direct schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Algemene issues m.b.t. HP 37Y (CF237Y) inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP 37Y (CF237Y) toner zwart extra hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een HP 37Y (CF237Y) met de kleur zwart (black) toner is ongeveer €287,19 excl. btw (€347,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack prefereert kost het ongeveer €695,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code CF237Y kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is interessanter (+/- €173,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een vol inktpatroon weigert. Loop eerst de volgende punten eens na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer nog eens of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en reinig de printkop met het programma.

Is het HP 37Y (CF237Y) toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk CF237Y alternatief proberen is over het algemeen een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De verkoopprijs is lager en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printadrukken is praktisch dezelfde. Houd er wel rekening mee dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je doorgaans snel herstellen.

Op welke manier kan ik de HP 37Y (CF237Y) toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit karwei bestel je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is mag je alles opnieuw vastklikken. Als check controleer je of de bijgevulde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie