bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 508X CF362X geel / yellow toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 508X (CF362X) inkt toner? Op deze website vergelijk je de populairste inktshops voor goedkope toners. Het artikel HP 508X (CF362X) toner geel hoge capaciteit met de kleur geel (yellow) is te gebruiken voor perfect ogende kleurenafdrukken. Populair zijn de echte merkartikelen van HP. Diverse aanbieders zoals bijvoorbeeld Inktbaas.nl & printershop faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€267,50
Huismerk prijs€133,75
LeverancierHP
ArtikelHP 508X (CF362X) toner geel hoge capaciteit
ArtikelcodeCF362X
Kleur omschrijvinggeel
Capaciteit9.500 prints
EAN0888793643419

Goedkoopste HP 508X (CF362X) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de CF362X toner is 9.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit is veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Inktshop.nl en Inkt-bestellen.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Over het algemeen verkopen ze ook een prima huismerk.

  • De goedkoopste inkt bestel je online bij leveranciers als Inkclub of Paradigit.
  • Originele CF362X inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €267,50.
  • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, test de diverse eco-printinstellingen (bijvoorbeeld draft mode) en kies een zuinig lettertype zoals Courier en Brush Script.
  • Via inktaanbieding.nl vergelijk je geschikte aanbieders waar je moeiteloos CF362X toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 508X (CF362X) toner geel hoge capaciteit vergelijken
HP toners zijn niet goedkoop. Een dergelijke gele tonercartridge heeft een prijs van zo’n €294,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je circa €267,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €133,75. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 508X (CF362X) toner geel hoge capaciteit originele inkt€267,50
HP 508X (CF362X) toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€535,00
HP 508X (CF362X) toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €133,75
HP 508X (CF362X) toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €267,50
Prijstabel voor de CF362X tonercartridge (yellow) in april 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 508X (CF362X) inkt bestellen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: shop bij een online inktshop. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en hanteren meestal een kwalitatief huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Handyman, Bruna, Hema, Albert Heijn, Primera, Kruidvat, Media Markt, Jumbo.
  • Grote platformen als Blokker, Wehkamp, Ebay, Amazon, Bol.com, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • Toonaangevende inktwinkels als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-508x-cf362x-geel-yellow-toner

Originele gele CF362X inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 508X (CF362X) toner geel hoge capaciteit originele gele toner voorziet hierin. De toners zijn afkomstig van HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen doen altijd en je voorkomt hinderlijke foutmeldingen. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

  • Originele inktpatronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen lastige errors of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
  • Het nadeel van merktoners is de hoge prijs (gemiddeld genomen €267,50).

HP 508X (CF362X) toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens klooninkt van een ander merk. Het CF362X huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per toner en doordat deze producten tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als je met name let op de prijs.

  • HP 508X CF362X huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
  • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storing en meldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de toners

Heb je de (huismerk) geel inkt van HP geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met de meest gangbare issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Bekijk of je het plakkertje weg hebt gehaald en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en begin met het standaard onderhoud.
Printerinkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Als oplossing raden we aan om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop meteen met printen, verwijder snel alle toners en maak de houder schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest voorkomende problemen aangaande HP 508X (CF362X) inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de HP 508X (CF362X) toner geel hoge capaciteit toner?
De adviesprijs van de HP 508X (CF362X) met kleurcode geel (yellow) toner is gemiddeld zo’n €221,07 excl. btw (dus €267,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack kiest betaal je uiteindelijk zo’n €535,00. Door te printen met een huismerk toner met de fabrikantcode CF362X betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-toners ligt lager (+/- €133,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Je kunt een aantal dingen proberen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en onderzoek of je het stukje tape weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de toner schoon met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het HP 508X (CF362X) toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk CF362X alternatief aanschaffen is doorgaans lucratief. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper vergeleken met originele producten. De verkoopprijs is interessanter en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. Een negatieve kant is dat er sprake kan zijn van foutcodes en printerstoringen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk snel verhelpen.

Hoe kan ik snel de HP 508X (CF362X) toner navullen?
Een toner bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit karwei kan je aan de slag met een een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op verschillende websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Hierna injecteer je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Later mag je alles terugzetten in originele staat. Aansluitend test je of de bijgevulde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie