bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 87A CF287A zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste HP 87A (CF287A) inkt toner? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met de meest populaire inktshops voor verrassend goedkope toners. Het product HP 87A (CF287A) toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) kun je gebruiken voor jouw zakelijke documenten. Denk dan aan “echte” toners van HP. Flink wat aanbieders als Printabout.nl & 112supplies hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€192,50
Huismerk tarief€96,25
LeverancierHP
SoortHP 87A (CF287A) toner zwart
SerienummerCF287A
Officiële kleurzwart
Effectiviteit9.000 prints
EAN-code0889296182894

Goedkoopste HP 87A (CF287A) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de CF287A toner is 9.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je bestelt het dan veel gunstiger dan in de winkel. Go4inkt & Alleeninkt.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele HP toners. Ze bieden duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij leveranciers zoals Sneltoner.nl & Inktdiscount.nl.
 • Originele CF287A inkt toners kosten je ongeveer €192,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk aan snel printen) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans of Calibri.
 • Via dit portaal vind je de betrouwbaarste winkels waar je de beste CF287A toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 87A (CF287A) toner zwart vergelijken
HP toners hebben een prijskaartje. Deze specifieke zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €211,75. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €192,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €96,25. Ook interessant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 87A (CF287A) toner zwart originele inkt€192,50
HP 87A (CF287A) toner zwart multipack (merk toners)€385,00
HP 87A (CF287A) toner zwart huismerk inkt * €96,25
HP 87A (CF287A) toner zwart huismerk duopack * €192,50
Overzicht met prijzen van de CF287A tonercartridge (black) in april 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP bestellen?

Meteen HP 87A (CF287A) inkt kopen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online shops als bij kantoorwinkels. Onze tip: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Deze shops bieden top-service, hebben de snelste levertijd en leveren normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Hema, Action, Albert Heijn, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Primera.
 • Grote platformen als Ebay, Coolblue, Wehkamp, Amazon, Blokker, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Toonaangevende inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste acties en kortingen.
hp-87a-cf287a-zwart-black-toner

Originele zwarte CF287A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 87A (CF287A) toner zwart originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van HP en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante errors of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €192,50).

HP 87A (CF287A) toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor klooninkt van derden. Het CF287A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en omdat de patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 87A CF287A huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van HP verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het volgende overzicht bekijk je veel voorkomende toner-problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer nog eens of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
Last van opgedroogde inkt.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, klik de toner uit de gleuven en maak alles direct schoon. Stuur het defecte product retour.
Algemene printproblemen in relatie tot HP 87A (CF287A) inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de HP 87A (CF287A) toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de HP 87A (CF287A) met kleuromschrijving zwart (black) toner is ongeveer €159,09 excl. de btw (wat neerkomt op €192,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack prefereert betaal je ongeveer €385,00. Door te printen met een huismerk toner met de fabrikantcode CF287A kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is interessanter (+/- €96,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een net nieuwe toner niet wordt opgepakt. Je kunt een aantal dingen proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en kijk of je het dopje / plastic hebt weggedaan. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een HP 87A (CF287A) toner zwart huismerk alternatief interessant?
Het huismerk CF287A alternatief inkopen is in de regel erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De winkelprijs is voordeliger en de toners bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar. Een negatieve kant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes en printerstoringen. Zulke storingen kan je gewoonlijk zelf verhelpen.

Kan ik vanuit huis de HP 87A (CF287A) toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Hiervoor neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op verschillende websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daaropvolgend mag je het product terugzetten in originele staat. Aansluitend test je of de vernieuwde HP inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie